Κραγιόν Συστατικά: Τι είναι το κραγιόν Κατασκευασμένη

Κάθε κορίτσι έχουν σίγουρα μία μακρινή ανάμνηση της συνεδρίασης μπροστά από το τραπέζι τουαλέτας mom της, προσπαθώντας να μιμηθούν την εφαρμογή της μητέρας της του μακιγιάζ. Ένα από τα καλλυντικά προϊόντα που προσελκύει κάθε μικρό κορίτσι, δεν έχει σημασία τι ηλικία της, είναι το κραγιόν. Και το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες γυναίκες. Ένα κραγιόν θεωρείται ως η πιο ουσιώδης καλλυντικών, κάτι που οι γυναίκες μόλις επίκλιση κάνω χωρίς. Οι περισσότερες γυναίκες να το χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση αλλά έχετε ποτέ αναρωτηθεί για το τι κραγιόν είναι φτιαγμένο; Αν και θα το καταπιούν τακτικά, λίγοι γνωρίζουν τι συστατικά κραγιόν που πράγματι είναι. Κραγιόν συστατικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη μάρκα, κάνουν και επίσης το χρώμα του κραγιόν. All κραγιόν περιέχουν ορισμένα κοινά συστατικά, ενώ κάποια μπορεί επίσης να περιλαμβάνει φυσικά ή οργανικά συστατικά.
Κραγιόν ήταν το πρώτο καλλυντικό να ποτέ να χρησιμοποιηθεί. Απαγορεύεται η χρήση του κραγιόν για επιμέρους, χρονολογείται από την εποχή των αρχαίων Αιγυπτίων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν χέννα ή θρυμματισμένα έντομα όπως καρμίνη or κωχενίλλη σκαθάρια, και τα μυρμήγκια να αποκτήσουν αποχρώσεις κόκκινο κραγιόν. Στερεά κραγιόν πρώτη φορά εφευρέθηκε από τον Αμπού αλ Κασίμ αλ-Zahrawi, μια αραβική cosmetologist, και διαδόθηκε περαιτέρω από τη βασίλισσα Ελισάβετ ο οποίος έκανε μια δήλωση μόδας, από το αίμα κόκκινα χείλη της.
Κοινή Κραγιόν Ingredients? Παρόλο που η αναλογία και το ποσό στο οποίο είναι παρόντες ενδέχεται να διαφέρουν, all κραγιόν αποτελείται από τα ακόλουθα κοινά ingredients. ? Κηρούς: Το κερί χρησιμοποιείται σε κραγιόν είναι ένας συνδυασμός των τριών τύπων του κεριού, δηλαδή - το κερί μέλισσας, κερί candelilla και κερί καρναούβης. Κηρός καρναούβης είναι ένα είδος του κεριού φυτών, που λαμβάνεται από τα φύλλα της Βραζιλίας φοίνικες κερί, και είναι πιο ακριβό σε σχέση με τις άλλες δύο. Ως εκ τούτου, κραγιόν που περιέχουν άνω του ποσού του κεριού καρναούβης τείνουν να είναι ακριβά. Κερί, ως συστατικό, επιτρέπει την εύκολη διαμόρφωση του μείγματος των συστατικών, στη μορφή του προϊόντος. ? Πετρέλαιο: Οι διαφορετικοί τύποι των λιπαρών όπως το ρετσινόλαδο, φυτικά έλαια, λανολίνη και των πετρελαιοειδών χρησιμοποιούνται ως συστατικά κραγιόν. Το βούτυρο του κακάο χρησιμοποιείται επίσης μαζί με αυτά τα έλαια. Το πετρέλαιο και το κερί είναι σημαντικά συστατικά κραγιόν και αποτελούν περίπου το 60% του συνολικού βάρους του κραγιόν. ? Χρωστικές ουσίες και βαφές: Αυτά είναι που χρησιμοποιούνται για το κραγιόν να μεταδώσει το επιθυμητό χρώμα ή σκιά στο κραγιόν. Οι βαφές χρησιμοποιούνται σε ένα κραγιόν περιλαμβάνει βρωμο οξύ, η D & C κόκκινο αριθ. 21, D & C Orange Αρ. 17 και D & C κόκκινο αριθ. 34. Τα χρωστικά χρησιμοποιηθεί είτε προέρχονται από τα φυτά, ή είναι ένα μίγμα διαφόρων χημικών ουσιών. ? Αρώματα: Αυτή βρίσκεται στα κραγιόν σε μικρές ποσότητες και χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν μια ευχάριστη μυρωδιά για να του κραγιόν, που καταστέλλει τη μυρωδιά του χρησιμοποιούνται άλλα συστατικά. ? Αλκοόλ: Αυτή χρησιμοποιείται ως διαλύτης για το κερί και έλαια που χρησιμοποιούνται ως συστατικά κραγιόν. ? Συντηρητικά και τα αντιοξειδωτικά: Αυτά προστίθενται στα κραγιόν για να τον διατηρήσει και να την εμποδίσει από το να γίνει μπαγιάτικο ή με δυσάρεστη γεύση. ? Εκτός από την κοινή συστατικά κραγιόν που αναφέρονται ανωτέρω, κραγιόν μπορεί επίσης να αποτελείται από ορισμένα φυσικά συστατικά όπως η βιταμίνη Ε, λάδι jojoba, shea butter, ηλίανθο ή χαμομήλι λάδια, οργανικές χρωστικές όπως η κουρκούμη ή από τεύτλα, κλπ. Αυτά τα φυσικά συστατικά είναι βρώσιμα και να καταστεί το κραγιόν ασφαλής για καθημερινή χρήση.
Επιβλαβές Κραγιόν συστατικά? Κραγιόν μπορεί επίσης να αποτελείται από μερικές από τις ακόλουθες επιζήμια συστατικά. ? Μόλυβδος: Ο μόλυβδος είναι ένα κοινά χρησιμοποιούμενο συστατικό κραγιόν, αλλά μπορεί να είναι πολύ επιβλαβής σε περίπτωση κατάποσης. Μπορεί να προκαλέσει hazards υγείας όπως στειρότητα, αναιμία και καρκίνου, καθώς η μάθηση ειδικές ανάγκες, νοητική υστέρηση και συμπεριφορικά προβλήματα. Το FDA έχει θέσει αυστηρούς κανονισμούς όσον αφορά τη χρήση μολύβδου ως συστατικού κραγιόν. ? Λιθανθρακόπισσας Παράγωγα FD και C Χρωματισμός: Χρωστικές χρησιμοποιούνται για να κάνουν κόκκινο κραγιόν, ειδικά κόκκινο # 40, προέρχονται από λιθανθρακόπισσα. Λιθανθρακόπισσας αποτελεί τοξικό μείγμα, το οποίο σε περίπτωση κατάποσης, μπορούν να προκαλέσουν ναυτία, ελλειμματική προσοχή, πονοκεφάλους, ερεθισμό του δέρματος, κ.λπ.? Carmine: Αυτή είναι μια φυσική χρωστική ουσία που λαμβάνεται με βρασμό των χρωματισμένων σκαθάρια, και είναι γνωστό ότι προκαλεί ερεθισμούς του δέρματος και αλλεργίες. ? Λίμνη Χρώματα: Αυτά είναι εξαιρετικά τοξικά, τεχνητές χρωστικές ουσίες που προέρχονται από τις καρκινογόνες πηγές, και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, ερεθισμό του δέρματος και αλλεργίες. ? Άρωμα: Το άρωμα χρησιμοποιείται ως συστατικό κραγιόν μπορεί επίσης να είναι επιβλαβής, και μπορεί να προκαλέσει ξηρά, σκασμένα χείλη και δερματίτιδα.? Σήμερα δεδομένου ότι έχετε την απάντηση - αυτό που είναι κατασκευασμένο από κραγιόν, προσέξτε να διαλέξετε κραγιόν περιέχουν περισσότερο φυσικά συστατικά, και να αποφύγει τις εν λόγω κατάλογο των σχετικών επιβλαβών συστατικών κραγιόν που αναφέρονται ανωτέρω.