Εξατομικευμένη κουβέρτες μωρό: Πώς να κάνετε ένα μωρό κουβέρτα

Παρακολουθώντας ένα μωρό κοιμάται ήρεμα είναι μια θεραπεία για τα μάτια σας. Η μικρή μύτη, το χαριτωμένο κόκκινα χείλη και την ειρηνική έκφραση αντιμετωπίζουν μωρού έχει ενώ κοιμόταν, σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα. Απλά αισθάνονται σαν κοιτάζοντας το μωρό για ώρες και ώρες. Πώς συμβάλλουν για ένα κομμάτι σε αυτές τις γλυκές στιγμές; Μάθετε πώς να κάνει μια κουβέρτα του μωρού και να παρακολουθήσετε το μωρό σας ύπνο ήρεμα. Ακριβώς το δοκιμάστε και θα δοκιμάσετε πόσο εύκολο είναι. Μπορείτε να έχετε εξατομικευμένη κουβέρτες μωρό, καθιστώντας το ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για το μωρό σας.
Πώς να κάνω μια κουβέρτα μωρό
Υλικά που θα χρειαστείτε:? Τυπωμένο ύφασμα (1 ναυπηγείο)? Συντονιστικής μαλακό στερεό ύφασμα (σατέν, μάλλινο ύφασμα, γούνα) (1 ναυπηγείο)? Cotton κτυπήσει (1 ναυπηγείο)? Θέμα? Needle? Scissors? Pins? Ραπτική μηχανή? Διαδικασία:
Βήμα 1: Πάρτε το ένα ύφασμα ναυπηγείο, το οποίο θα είναι στην κορυφή. Πηγαίνετε για έναν απλό ή εμπριμέ με ροζ χρώμα αν είναι για ένα κορίτσι ή ένα μπλε και αν είναι για ένα αγοράκι. Υπάρχει μια δέσμη άλλες διαθέσιμες επιλογές, ενώ επιλέγοντας μοτίβο ύφασμα. Μοτίβα λουλουδιών, λωρίδες, πουά, γεωμετρικά prints, animal prints είναι μερικά από τα όμορφα σχέδια στα οποία τα υφάσματα είναι διαθέσιμα. Επιλέξτε ένα φως και δροσερό χρώμα, μην επιλέξετε ένα πολύ φανταχτερό ένα. Cut αυτό το ύφασμα, να κτυπήσει το βαμβάκι και στερεών ύφασμα εξίσου σε μια οθόνη 29 τετραγωνικών η κάθε μία.
Βήμα 2ο: Απλώστε την πλατεία κτυπήσει βαμβακιού.
Βήμα 3: Τώρα, τοποθετήστε τα δύο υφάσματα από πάνω του.
Βήμα 4: Βεβαιωθείτε ότι η δεξιά πλευρά αυτών των δύο υφάσματα αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον.
Βήμα 5: Pin οι τρεις στρώσεις μαζί. Αυτό θα είναι χρήσιμο κατά τη διαδικασία της ραφής.
Βήμα 6: Ράψτε τις τρεις αυτές καρφώθηκε στρώματα μαζί. Αφαιρέστε τις ακίδες as τα καρφιτσωμένα μέρος του υφάσματος φτάνει η βελόνα. Χρησιμοποιήστε μια μισή ίντσα ραφή τους βελονιά.
Βήμα 7: Από τη μια πλευρά, διατηρούν το μήκος της 5-ιντσών ανοικτό.
Βήμα 8: Sever η περίσσεια υφάσματος από τις γωνίες.
Βήμα 9ο: Γυρίστε τον παγίδευσαν υφασμάτων δεξιά έξω πλευρά.
Βήμα 10: βελονιά Στη συνέχεια, το 5-ιντσών άνοιγμα. Μπορείτε να τον διπλώσετε τις δύο απομακρυσμένες υφασμάτων για μία και μισή ίντσα το εσωτερικό και ραμμένα that φορές από την κορυφή με τη μικρότερη ρύθμιση μήκους βελονιάς. Κρατώντας αυτό βελονιά στα ακραία σύνορα, θα δώσει μια καλή εμφάνιση.
Βήμα 11: κουβέρτα Το μωρό σας είναι έτοιμο, αλλά χρειάζεται λίγο φινίρισμα.
Βήμα 12: Ράψτε ένα περίγραμμα βελονιά για την κουβέρτα. This βελονιά μπορεί να είναι μεταξύ ¼ ιντσών και 1 ίντσα προς τα μέσα από τα σύνορα. Διατηρήστε την ίδια απόσταση σε περίπτωση που καθεμία από τις γραμμές των συνόρων.
Βήμα 13: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα απλό σχέδιο ή σε οποιοδήποτε διακοσμητικών μοτίβων βελονιάς available on ράβοντας μηχανή σας.
Βήμα 14: αυτό θα δώσει το πρόστιμο και τελικά κοιτάξουμε το κουβέρτα.
Βήμα 15: Μπορείτε να διακοσμήσετε την περαιτέρω ενίσχυση του εμφάνιση.
Ιδέες για Εξατομικευμένη κουβέρτες μωρό
Προσθέτοντας ένα μήνυμα? Μπορείτε να το κάνετε με κέντημα ή μπογιές. Αν νομίζετε ότι κέντημα είναι ένα δύσκολο έργο, κάνετε λάθος. Απόπειρα αυτό και σίγουρα θα εκπλαγείτε με τον εαυτό σας. Εξετάστε κεντήματος μηνυμάτων όπως τα γλυκά όνειρα, καλό βράδυ και αρχικά του μωρού και την ημερομηνία γέννησης. Ζωγραφική μια εμπνευσμένη προσφορά ή μια φράση είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα.
Patch εργασίας? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μπαλώματα υφάσματος για να ομορφύνει το κάλυμμα. Ένα ύφασμα σε αντίθεση με εκείνη του χρώματος κουβέρτα, κομμένα σε σχήμα αλφάβητα, είναι ένα τέλειο κομμάτι για να ράβεται πάνω για να σχηματίσουν αρχικά. Μπορείτε επίσης να «μπαλώσει» το σύνολο των αλφαβήτων τυχαία. Ένα μπάλωμα του αρκουδάκι ή εκτύπωσης κούκλα θα κάνει ένα τέλειο μωρό κουβέρτα.
Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε τα κουμπιά, τα strings ή αφαιρούμενη αντικείμενα πάνω του. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να προκαλέσουν πνιγμό αν το παιδί τοποθετεί στο στόμα του. Τώρα, αν σας παρακαλώ, πώς να κάνει μια κουβέρτα μωρό;, είμαι βέβαιος ότι η φαντασία και τη δημιουργικότητά σας θα κάνει ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι που λατρεύει τις πολύτιμες στιγμές όλη σου τη ζωή.