Σπιτική Lightener Δέρμα

Με την ρύπανσης και σκληρές ακτίνες του ήλιου having δρόμο τους με δέρμα σας, περισσότεροι άνθρωποι είναι διατρυπείται με κηλίδες ηλικία, σκοτεινό όπλα και πόδια και μια άνιση τόνους δέρματος. Ο πρωταρχικός λόγος για αυτό, είναι η υπέρχρωση ή αύξησης περιεχομένου μελανίνης στο δέρμα. Ενώ μελανίνη είναι πραγματικά η χρωστική που καθορίζει τον χρώμα του δέρματός μας, της άνισης κατανομής μπορεί οδηγήσει στο σκοτάδι κηλίδες ή κηλίδες ηλικία. Υπάρχει ένα πλήθος του προσώπου προϊόντα φροντίδας του δέρματος, όπως πράκτορες λεύκανσης του δέρματος, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για λεύκανση του δέρματος. Ενώ αυτές εμπορικά προϊόντα λεύκανσης δέρματος βοηθούν στην παραγωγή δικαιότερων δέρματος μειώνοντας την παραγωγή μελανίνης, σκληρά συστατικά τους όπως το υπεροξείδιο υδρογόνου και υδροκινόνης ενδέχεται προκαλέσει βλάβη στο δέρμα. Να αντισταθμίσει τις συνέπειες πλευρά αυτών σοβαρής προϊόντων, φυσικό lighteners δέρματος φαίνονται η μόνη λύση. Λιγότερο δραστικό από προϊόντων λεύκανσης δέρματος, η σπιτικά lighteners δέρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά να εξομαλύνει ένας ήχος δέρματος, καταργήσετε ένα μαύρισμα, ή απλά να ελαφρύνει το χρώμα δέρματος. Τι περισσότερο, αυτά φυσικά προϊόντα φροντίδας δέρματος είναι απλά και φτηνά, και χρησιμοποιήστε το συστατικά που μπορείτε να πάρετε από ράφι κουζίνα σας ίδια. Εδώ είναι μια ματιά στο φυσικές συνταγές lightener πρόσωπό δέρματος, οποίες είναι ο καλύτερος τρόπος επίτευξης αυτού τέλεια, καμμένος βλέμμα.
Φυσικά lighteners δέρματος
Αμύγδαλο και το μέλι: Ενώ αμύγδαλο είναι μια από τις καλύτερες του δέρματος λευκαντικά μέσα, το μέλι είναι ένα μαλακτικό δέρματος που συχνά χρησιμοποιείται ως μαλακτικό και υγραντικό μέσο, ​​σε πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Χρησιμοποιήστε ½ κουταλιά της σούπας σκόνη αμυγδάλου, μαζί με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 1 κουταλάκι του λεμονιού για το μείγμα. Αφήστε το πακέτο για 15 λεπτά, μετά την οποία, ξεπλύνετε με νερό. Αυτή η περιποίηση προσώπου πακέτο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε ένα μαύρισμα και να αποκτήσουν μια γυαλιστερή, λαμπερή επιδερμίδα.
Almond και Γαλακτοκομικών: Grind λίγα αμύγδαλα και ανακατεύουμε με φρέσκο ​​γάλα. Εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 15 λεπτά. Στη συνέχεια μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Η τακτική χρήση αυτής της συνταγής εγγυάται μια καλή χροιά.
Χυμό λεμονιού και ροδόνερο: Ο χυμός λεμονιών είναι μια από τις καλύτερες lighteners δέρμα για σκούρο δέρμα, που βοηθά να ανακτήσει μια άψογη χροιά. Χρησιμοποιήστε τη με τριαντάφυλλο νερό για να πάρει το όμορφο δέρμα και δίκαιη χροιά. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ξαπλώσει και να περιμένει τη μάσκα στο πρόσωπό σας να στεγνώσουν μακριά. Μπορείτε απλά να εφαρμόσουν και να συνεχίσετε την καθημερινή σας ρουτίνα.
Using Σανταλόξυλο σκόνη: Η εφαρμογή της σκόνης σανταλόξυλο που έχει αναμειχθεί με χυμό ντομάτας, το χυμό λεμονιού και το χυμό αγγουριού, διασφαλίζει ένα ελαφρύτερο, πιο φωτεινή και ακόμη και τον τόνο του δέρματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σανταλόξυλου και ροδόνερο μάσκα προσώπου, με ανάμειξη 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη σανταλόξυλου με 3 κουταλάκια του γλυκού ροδόνερο, και φορώντας αυτό μάσκα προσώπου για τουλάχιστον 20 λεπτά.
Πλιγούρι βρώμης και τομάτας: πλιγούρι βρώμης είναι ένα εξαιρετικό απολέπισης παράγοντα και είναι υπέροχο για αποφολίδωση από αποξηραμένα δέρμα σας. Έτσι, για την άρση της φρικτό μαύρισμα του δέρματος, εφαρμόζουν ένα μίγμα αλεύρι βρώμης, το χυμό ντομάτας και πηγμένο γάλα για τυρί, αφήνοντας το για 20 λεπτά πριν από το πλύσιμο μακριά σε κρύο νερό.
Using Γιαούρτι: Ανάμιξη γιαούρτι με παπάγια ή φράουλες, μαζί με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και 2 κ.γ. αλεύρι βρώμης, και εφαρμόζοντας το μείγμα για 20 λεπτά πριν από να ξεπλύνει μακριά, εξασφαλίζει ότι το δέρμα σας είναι ενυδατωμένο και χωρίς άσχημες κηλίδες.
Using Gram αλεύρι: Ανακατεύουμε το αλεύρι γραμμάριο δύο κουταλιές της σούπας και μια πρέζα turmeric σε ένα μικρό μπολ και προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού γάλα. Εφαρμόστε το μίγμα και αφήστε το για δεκαπέντε λεπτά, πριν το πλύσιμο μακριά με το κρύο νερό.
Παρόλο που αυτά τα σπιτικά lighteners δέρμα δεν είναι κατ 'ανάγκη να είναι ο ταχύτερος lighteners δέρματος διαθέσιμα, με τακτική χρήση, υπάρχει σίγουρα μια σημαντική διαφορά στον τόνο του δέρματος και την επιδερμίδα σας. Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σκληρή λευκαντικά καταστρέφουν το δέρμα σας.