Home Εξοπλισμός Canning

Αρχική κονσερβοποίηση είναι η διαδικασία της διατήρησης τροφίμων, ιδιαίτερα φρούτα και λαχανικά, σε ένα κουτί ή μια κασσίτερου. Είναι επίσης γνωστή ως επεξεργασία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διατήρηση κρέατος εκτός από φρούτα και λαχανικά. Αρχική κονσερβοποίηση συνήθως απαιτεί ορισμένα είδη εξοπλισμού, τα οποία είναι γνωστά ως εξοπλισμός κονσερβοποίηση σπίτι. Κονσερβοποίηση εξοπλισμός αυτός σπίτι περιλαμβάνουν γυάλινα βάζα, καπάκια, νερό caner μπάνιο, Canner πίεση και κλέφτης βάζο. Η επιτυχής κονσερβοποίηση σπίτι απαιτεί την κατάλληλη επιλογή και χρήση του εξοπλισμού αυτού. Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε μερικά σημαντικά τον εξοπλισμό και τις βασικές ιδιότητές τους για κονσερβοποίηση σπίτι.
Home Εξοπλισμός Canning
Αρχική Canning γυαλί Βάζα? Συνήθως τα γυάλινα δοχεία που χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της κονσερβοποίησης. These βάζα είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Περιέχουν συνήθως μια επίπεδη καπάκι ορείχαλκος και δαχτυλίδι. Το καπάκι ορείχαλκος είναι εξοπλισμένο με ένα ελαστικό στεγανοποίησης ή ροδέλα στην κάτω πλευρά της ζάντας. Ένα από τα πρώτα γυάλινα δοχεία που αναπτύχθηκαν για τη συντήρηση των τροφίμων είναι τα βάζα κτιστών. Αυτά τα βάζα εφευρέθηκαν το 1850 από τον John L Mason και χρησιμοποιούνται ακόμα για κονσερβοποίηση το σπίτι. Οι Mason βάζα από νατρασβέστου γυαλί και μπορείτε να παρατηρήσετε μια λακκάκι σχήμα στο καπάκι, το οποίο στην πραγματικότητα μπορεί να συγκριθεί με ένα δείκτη. Αναφέρει εάν ένα κουτί καλά σφραγισμένο, ως ήχος παράγεται πιέζοντας εκείνη την περιοχή, αν δεν τα βάζα σφραγισμένο σωστά. Δοχεία ή μεταλλικά δοχεία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κονσερβοποίηση σπίτι, ωστόσο δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, όπως η γυάλινα βάζα. Επίσης, είναι ακριβό και ενδέχεται να απαιτήσει κάποιο ειδικό εξοπλισμό σφράγιση.
Αρχική Κονσερβοποίηση Καπάκια? Το επόμενο σημαντικό εξοπλισμό για κονσερβοποίηση σπίτι είναι το καπάκι βάζο. Τα παλιά, σκουριασμένα ή παραμορφωμένη καπάκια βάζο δεν θα πρέπει να επαναχρησιμοποιούνται για κονσερβοποίηση σπίτι, καθώς δεν μπορούν να σφραγίσουν τα βάζα σωστά. Αντ 'αυτού, αγοράστε ένα νέο καπάκι για βάζο σας. Αν και μια ποικιλία από καπάκια βάζο για κονσερβοποίηση σπίτι είναι διαθέσιμα στην αγορά, θα πρέπει να επιλέξει έναν που μπορούν να σφραγίσουν σωστά το βάζο. Πολλά από τα καπάκια βρίσκονται σε δύο κομμάτια, ένα μικρό καπάκι και μια ταινία ή βίδες. The Small Cap έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να χωρέσουν στη ζάντα βάζο, ενώ το συγκρότημα ή βίδα κρατήστε το καπάκι στην θέση του. Πάρτε το σωστό μέγεθος ανώτατο όριο για βάζο σας και να δοκιμάσετε εάν μπορεί σφραγίδα βάζο σας εντελώς. Το δικαίωμα χρήσης των βάζα και τα καπάκια είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της κονσερβοποιίας σπίτι.
Υδατόλουτρο Canner? Η διαδικασία της κονσερβοποίησης σπίτι περιλαμβάνει επίσης τη χρήση ενός Canner υδρόλουτρο, η οποία είναι μια μηχανή κονσερβοποιίας σπίτι χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ζελέ, φρούτα και άλλα τρόφιμα υψηλού οξύ. Το υλικό αυτό έρχεται συνήθως με σχάρα στην κονσερβοποιία, όπου τα γεμίζουν δοχεία τοποθετούνται πριν από την εισαγωγή στο εσωτερικό του Canner υδατόλουτρο. Αυτό διευκολύνει τόσο την εισαγωγή και την αφαίρεση των βάζων από την Canner υδατόλουτρο. Ένα ράφι κονσερβοποίηση κρατά τα βάζα στη θέση του, αλλά και την επαφή τους με το κάτω μέρος της συσκευαστής τροφίμων. Για την αγορά ενός Canner υδατόλουτρο, πρώτα αποφασίζει για το μέγεθός τους, τα βάζα πρέπει να είναι πλήρως δεκτές από την Canner υδατόλουτρο. The Canner υδατόλουτρο θα πρέπει να είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλα τα βάζα με τέτοιο τρόπο ώστε η στάθμη του νερού παραμένει τουλάχιστον ένα ή δύο εκατοστά πάνω από την κορυφή της βάζα.
Πίεση Canner? Ενώ Canner λουτρό νερό είναι κατάλληλο για τρόφιμα με υψηλό οξύ, ένα Canner πίεση είναι ιδανικό για τα τρόφιμα που περιέχουν χαμηλά επίπεδα οξέος και επίσης για το κρέας κονσερβοποίηση. Αυτό συμβαίνει επειδή η θερμοκρασία που απαιτείται για τη δολοφονία βακτηρίων σε χαμηλής οξύτητας τροφές είναι συνήθως υψηλότερο από εκείνο που μπορεί να επιτευχθεί με ένα Canner υδατόλουτρο. are κονσερβοποιίας της πίεσης που γίνονται συνήθως από αλουμίνιο ή ανοξείδωτο ατσάλι με σύσπαση-στα καπάκια είναι εφοδιασμένα με τα λάστιχα. Τα βάζα ή μπουκάλια, δεν απαιτείται να είναι εντελώς βυθισμένο στο νερό στο εσωτερικό του Canner πίεση.
Jar Lifter και μη μεταλλικά Σπάτουλα? Jar ανυψωτές είναι το εργαλείο που χρησιμοποιείται για την ανύψωση των μεταποιημένων βάζα από το εσωτερικό του Canner υδατόλουτρο ή συσκευαστής τροφίμων πίεση. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει την ασφαλή τοποθέτηση καθώς και την αφαίρεση του ζεστού βάζα παρέχοντας ένα ασφαλές κράτημα, ενώ ένα μη μεταλλικό σπάτουλα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει το φυσαλίδες μέσα από το γεμάτο βάζα.
Αν και κονσερβοποίησης σπίτι είναι μια εύκολη διαδικασία χρησιμοποιείται για τη συντήρηση τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να γίνει με την απαραίτητη προσοχή. Σφράγιση τα βάζα ή δοχεία μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο σημαντικό μέρος της κονσέρβας σπίτι, που αν δεν γίνει σωστά, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε τροφική δηλητηρίαση. Η σωστή χρήση των διάφορων εξοπλισμού κονσερβοποιίας σπίτι θα βοηθήσει στην αποφυγή των συνθηκών αυτών.