Σπιτική Brass Cleaner

Ο ορείχαλκος είναι ένα μεταλλικό κράμα που αποτελείται από χαλκό και ψευδάργυρο. Όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα, οξειδώνεται πολύ εύκολα και ως εκ τούτου παίρνει αμαυρωθεί. Έτσι ώστε να αποφευχθεί η οξείδωση, μια λεπτή επίστρωση βερνικιού προστίθεται στην επιφάνεια του ορείχαλκου. Εάν χρησιμοποιούνται ανάρμοστη τεχνικές καθαρισμού, του επιχρίσματος επί της ορείχαλκο χάνεται. Ως εκ τούτου, ο καθαρισμός των χάλκινων πνευστών προϋποθέτει να απαλλαγούμε από την αμαύρωση και κατά την ίδια φορά, ένα επίχρισμα Πολωνικά πρέπει να δοθεί στην ελαχιστοποίηση οξείδωση των χάλκινων πνευστών στο μέλλον. Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει ένα με είδη ορείχαλκου είναι ότι χάνει τη λάμψη και λάμψη του για ένα χρονικό διάστημα. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθούν τα άρθρα ορείχαλκο με τον καθαρισμό τους με τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού ορειχάλκινο σπιτικό.
Σπιτική Brass Cleaner # 1? Βραστό λινέλαιο αποτελεί ένα αποτελεσματικό καθαριστικό ορείχαλκο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια αυτήν τη σκούπα για τα παλαιοπωλεία, τα στοιχεία ορείχαλκο. Πρώτον, αφαιρέστε όλα τα βρωμιά και το λίπος από την επιφάνεια ορείχαλκο με χλιαρό νερό και σαπούνι. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια, ρίξτε λίγο βρασμένο λινέλαιο σε ένα μαλακό πανί και τρίψτε για να πάρει απαλλαγούμε από όλα αμαυρώσει. Το πλεόνασμα του πετρελαίου μπορεί να σβηστεί από και στιλβωμένος την επιφάνεια με ένα καθαρό πανί. Καθαρισμός ορείχαλκο με λινέλαιο Δεν είναι μόνο χρήσιμη αμαυρώσει την απομάκρυνση, αλλά και χρήσιμα για την απομάκρυνση των ώριμος χρωματιστά σχηματισμό για the ορείχαλκο.
Σπιτική Brass Cleaner # 2? Τα συστατικά απαραίτητα για την εκπόνηση της παρούσας σπιτικά καθαρότερων ορειχάλκου είναι: μισό φλυτζάνι κάθε μία, των απορρυπαντικών, αλεύρι, λευκό ξύδι και το επιτραπέζιο αλάτι και ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό. Πάρτε ένα μεγάλο, καθαρό, πλαστικό δοχείο και ρίχνουμε όλα τα υλικά σε αυτό και ανακατεύουμε μέχρι και να αποκτήσουν ένα αποτελεσματικό καθαριστικό ορείχαλκο. Βουτήξτε ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι σε αυτό και να το τρίβετε πάνω από την επιφάνεια ορείχαλκο ζωηρά. Μόλις είναι καθαρό, να το πλύνετε καλά με ζεστό σαπουνόνερο και ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Τώρα, βοός καλά με ένα άλλο κομμάτι του μαλακό πανί για να πάρει μια καθαρή γυαλιστερή επιφάνεια.
Σπιτική Brass Cleaner # 3? Ένα άλλο καθαριστικό ορείχαλκος μπορούν να ετοιμαστούν στο σπίτι χρησιμοποιώντας το λεμόνι και αλάτι. Δεν χρειάζεται καμία πανάκι καθαρισμού για αυτήν την μέθοδο. Κόψτε ένα φρέσκο ​​λεμόνι σε δύο μισά και de-it σπόρων. Ψεκάστε λίγο αλάτι πίνακα πάνω από τον πολτό του μισού λεμονιού και τρίψτε την επιφάνεια του ορείχαλκου. Εντός προθεσμίας που δεν φορά, μπορείτε να δείτε το υλικό ορείχαλκου πάρει πίσω εντελώς νέα εμφάνιση και τη φυσική λάμψη επίσης. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα καλή, αν η επιφάνεια ορείχαλκο είναι εξαιρετικά διαβρωμένη ένα.
Άλλες λύσεις Σπιτική Brass Καθαριστές? Πάρτε ένα κουβά με νερό και προσθέτουμε το ξίδι σε το σε αναλογία ένα δέκατο ξύδι με εκείνη του ύδατος. Βουτήξτε όλα τα στοιχεία ορειχάλκινα στο μίγμα για περίπου μισή ώρα. Στη συνέχεια, τα βγάζουμε και ξεπλύνετε με νερό και θα πάρετε ένα καθαρό λαμπερό σημείο ορείχαλκο. Το τρίψιμο ισοπροπύλιο οινόπνευμα με ορείχαλκο, με τη βοήθεια ενός σφουγγαριού καθαρισμού είναι ένας εύκολος τρόπος να ξεφορτωθούν ήπια εδαφών από τον ορείχαλκο. Σκούπισμα όλα τα στοιχεία σας ορείχαλκο με ένα μικρό ποσό αμμωνίας μία φορά την εβδομάδα, θα κρατήσει τη λάμψη του ορείχαλκου ανέπαφη.
Ζεστό νερό δεν πρέπει ποτέ να εφαρμοστεί σε λάκα στοιχεία ορειχάλκου καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο λάκα. Αυτό διότι, το στρώμα έρχεται συχνά έξω από την επιφάνεια του ορείχαλκου. Απλώστε ένα στρώμα ελαιόλαδου στην ορείχαλκο μετά από τον καθαρισμό διαδικασία. Τούτο θα διατηρήσει την επιφάνεια φωτεινό και επιβραδύνει τη διαδικασία της αμαύρωση στο μέλλον. Έτσι, η χρήση των καθαριστικών ορειχάλκου σπιτικό σας βοηθάει να κρατήσει τη διατήρηση της εξαίσια εμφάνιση των άρθρων ορείχαλκου και βοηθά επίσης αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά και ζημιές.