How να τυλίξτε τα μαλλιά

Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε κάποιες βασικές περιποίηση των μαλλιών και τη συντήρηση, για να αποτρέψει τα μαλλιά σας από τη θραύση και βλάβες, και για να διατηρήσει την υγιή. Ένα από τα εύκολους τρόπους περιποίησης μαλλιών είναι περιτύλιγμα μαλλιών. Hair περιτύλιγμα βοηθά στη διατήρηση κούρεμα στυλ σας περισσότερο και να αποτρέψει την τρίχα από την ξήρανση και το σπάσιμο. Δίνει επίσης μια αρκετά βλέμμα όταν τυλίξτε τα μαλλιά τις νύχτες. Ο ακόλουθος είναι μερικές μεθόδους για να μάθετε πώς μπορείτε να τυλίξετε τα μαλλιά από το.
How να τυλίξετε τα μαλλιά σε μια Κασκόλ? Scarfs είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να accessorize τα μαλλιά σας, αλλά και πρόληψη της ζημίας. Αυτό το κομψό στυλ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μοντέρνα όψη σας. ? Εφαρμόστε κάποια ενυδατική κρέμα μαλλιών για να τα μαλλιά σας να αποφευχθεί η στεγνά μαλλιά. Πάρτε ένα τετράγωνο μαντήλι μεταξωτό ύφασμα ή λεπτό και διπλώστε σε ένα τρίγωνο. ? Φορέστε το μαντήλι έτσι ώστε η κορυφή του τριγώνου είναι πάνω από την κορυφή του κεφαλιού σας. Tuck όλα τα χαλαρά μαλλιά κάτω από το μαντήλι. ? Λυγίστε προς τα κάτω το κεφάλι σας και τραβήξτε τους δύο πλέον άκρα του αποκόμματα κοντά στο αυτί σας, προς την κορυφή του κεφαλιού σας. ? Δέστε πιο άκρες στην κορυφή του κεφαλιού, τέτοια που θα περιλαμβάνει το σημείο peek. Ασφαλίστε τις άκρες κόμπο ή κλιπ. ? Μπορείτε να αφήσετε τα σημεία κρεμάσει ή fold τους εσωτερικά μαντίλι σας και δημιουργήστε ένα όμορφο είδος κορίτσι ματιά. ? Πώς να Τυλίξτε τα μαλλιά τη νύχτα? Αναδίπλωση τρίχα από τη νύχτα είναι αναγκαίο να διατηρηθεί ένα νέο ύφος τρίχας λίγο περισσότερο. Επίσης, βοηθά να αποφεύγονται οι θραύσεις τρίχα όταν τα μαλλιά σας τρίβει κατά του μαξιλαροθήκη. It εμποδίζει hair να μπερδευτούν και με κόμπους, αν στρίψετε και ανακατέψτε πολύ κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αν έχετε permed πρόσφατα τα μαλλιά σας ή έχεις σγουρά μαλλιά σας ισιωμένα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κάνετε τα μαλλιά σας διαμονή σγουρά ή ίσια για περισσότερο χρόνο. Οι παρακάτω οδηγίες θα βοηθήσει να μάθουν πώς να τυλίξτε τα μαλλιά τη νύχτα. Αυτές οι οδηγίες είναι επίσης χρήσιμο να δοθεί απάντηση στο ερώτημα πώς να τυλίξετε τα μαλλιά ίσια. Περιτύλιγμα βοηθά χαλαρώσει ή ισιώνουν τα μαλλιά διαρκούν περισσότερο, προσθέστε το σώμα και αποφεύγονται οι θραύσεις. Οι ακόλουθες οδηγίες θα σας βοηθήσει με το πώς να τυλίξτε τα μαλλιά ίσια.
Βουρτσίστε τα μαλλιά σας να τονωθεί στο τριχωτό της κεφαλής να προωθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών. Χωρίστρα τα μαλλιά σου από τη μία πλευρά, θα σαρώσει γύρω από το κεφάλι σας. ? Συνέχιση σκουπίζοντας τα μαλλιά σας μέχρι ένα τακτοποιημένο χτένα έχει σχηματιστεί. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αδέσποτα άξονες γύρω.
Πάρτε ένα μεγάλο κασκόλ και γραβάτα γύρω από το κεφάλι. Ασφαλίστε το με έναν κόμβο ή κλιπ. Σαρωτικές hair τακτικά θα κάνουν τα μαλλιά σας λεία και να μειώσουν breakage. ? Πώς να τυλίξουν μαλλιά γύρω από σίδερο για μπούκλες? Curling σίδερα βοηθήσει δώσει κάποιες μπούκλες bouncy στην ευθεία, απλά τα μαλλιά σας. Ο επιθυμητός μπούκλες μπορεί να επιτευχθεί, μόνο αν χρησιμοποιείτε το σίδερο για μπούκλες με το σωστό τρόπο. Οι ακόλουθες οδηγίες θα σας βοηθήσουν μάθετε πώς να τυλίξτε μαλλιά γύρω curling σίδερο. ? Συνδέστε το σίδερο για μπούκλες και περιμένετε 5 λεπτά, για τη σωστή ζεσταθεί το σίδερο ή η ενδεικτική λυχνία σε μερικά curling σίδερα για να πάει μακριά. ? Σιγουρευτείτε μαλλιά σας είναι ξηρό και ελεύθερο από οποιοδήποτε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Χτενίστε τα μαλλιά σας με μια βούρτσα για να κάνουν χωρίς μπερδέματα. ? Πάρτε ένα τμήμα της τρίχας μεταξύ μέση σας και το δείκτη και τραβήξτε το ίσια μακριά από το τριχωτό της κεφαλής. Κρατήστε τα σε αυτή τη θέση. ? Φέρτε το curling σίδερο κοντά ρίζες των τμήματος μαλλιών συγκεντρώθηκαν και τρέχει απαλά στην άκρες μαλλιά. Μόλις όλα η τρίχα ασφαλισμένες, σφιγκτήρας το σίδερο. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε καμία hair βγαίνει να αποφευχθούν τυχόν στρεβλώσεις στο τέλος. ? Twist του σιδήρου προς την κατεύθυνση που θέλετε μπούκλες σας να ρέει. Κρατήστε το σίδερο για μπούκλες σε αυτή τη θέση για μερικά δευτερόλεπτα και μετά αφήστε την απελευθέρωση.
Συνεχίστε curling μαλλιά σε παρόμοια μόδα σε διαφορετικές ενότητες μαλλιών. Μην αγγίζετε το σίδερο με γυμνά χέρια ή μπορείτε να καταλήξετε με πολύ άσχημα εγκαύματα. ? Πώς να τυλίξετε μαλλιών γύρω από μια αλογοουρά? Αναδίπλωση γύρω αλογοουρά, επίσης γνωστή ως αλογοουρά Μαντόνα, έγινε διάσημος από την Jessica Simpson. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε pizazz με το στυλ σας. Αυτό το στυλ βοηθά προσθέτουν όγκο και μήκος σε ένα πόνυ ουρά. Αναρωτιέστε πώς να τυλίξετε τα μαλλιά γύρω από μια αλογοουρά, στη συνέχεια, διαβάστε τις παρακάτω απλές οδηγίες. ? Χτενίστε τα μαλλιά σας με ένα πινέλο και βεβαιωθείτε ότι είναι απαλλαγμένη από τη σύγχυση και κόμβων. ? Συγκεντρώστε τα μαλλιά σε μια τακτοποιημένη αλογοουρά. Σήμερα χρησιμοποιώντας μια χτένα ουρά αρουραίου και εισάγετε το άκρο της ουράς στην κορυφή της αλογοουρά.
Σήμερα λαμβάνουν τα επιπλέον ενότητα τρίχες στην κορυφή του πόνι, γύρω από την αλογοουρά. ? Ασφαλίστε τέλος με μια καρφίτσα bobby. Αργά αφαίρεση του αρουραίου ουρά χτένα να μη διαταραχθεί το πόνυ ουρά. Θα καταλήξετε με μια κομψή και κομψή εμφάνιση. ? Πώς να τυλίξετε μαλλιών σε πετσέτα? Περιτύλιγμα μαλλιά στην πετσέτα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτραπεί βρεγμένα μαλλιά να στάζουν. Οι παρακάτω απλές οδηγίες για το πώς να τυλίξει τα μαλλιά σε πετσέτα θα σας βοηθήσει, την επόμενη φορά που πλένετε τα μαλλιά σας. ? Πάρτε μια πετσέτα μπάνιου και κρατήστε το με τα δύο χέρια σας. Έχουν ένα τέλος την πετσέτα περισσότερο από το άλλο άκρο. ? Τώρα κάμψη κατά τη διάρκεια μέχρι τη μέση σας με το κεφάλι σου κρέμονται ανάποδα. Τώρα τοποθετήστε την πετσέτα στο κεφάλι σας. ? Διπλώστε το μικρότερο άκρο της σερβιέτας σε μια γωνία 45 μοιρών πέρα ​​από το πρόσωπο. Τυλίξτε την προς την άλλη μεριά του κεφαλιού. ? Η μεγαλύτερη τέλος της πετσέτας θα πρέπει να διπλώνονται με παρόμοιο τρόπο, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό θα έχει ολόκληρο το κεφάλι σας που καλύπτονται από την πετσέτα. ? Twist το μακρύ άκρο γύρω το κεφάλι όπως ακριβώς τυλιγμένα όσο μικρότερη τέλος γύρω το κεφάλι. Διπλώστε το twisted κάτω μέρος και πιέτα τα άκρα υπό την πετσέτα, στο πίσω του κεφαλιού σας. ? These είναι μερικοί εύκολοι τρόποι που θα σας βοηθήσουν να μάθουν διαφορετικές μεθόδους για το πώς να τυλίξτε τα μαλλιά σας. Μπορείτε να τυλίξετε τα μαλλιά σας ακόμη και με ένα μαντήλι αν έχετε μια κακή ημέρα μαλλιά. Αυτό το προστατευτικό μέθοδος της διατήρησης της ζημίας ελεύθερων μαλλιά, θα σας βοηθήσει να αναπτυχθούν υγιή μαλλιά και επίσης να σας δώσει ένα κομψό και urbane εμφάνιση.