Πώς τα jeans Hem

Μια κοινή τάση της μόδας για τη φθορά των τζιν είναι να διατηρήσει την αρχική ραφή και τον ποδόγυρο. Είναι φανερό ότι η αρχική διάρκεια των τζιν δεν ταιριάζει πάντοτε σε κάθε μία. Επίσης, φοράτε μάσκα τζιν μήκος είναι σημαντικό να πάει με ίσια παπούτσια. Στις περιπτώσεις αυτές, συνήθως πάει σε μια ειδικά σχεδιασμένη για την αλλοίωση μήκους. Κάποια στιγμή του χρόνου, μπορείτε να είστε σε μια βιασύνη και δεν έχετε χρόνο να πάτε στο ράφτη. Μην ανησυχείτε, μπορείτε να στρίφωμα τα τζιν για τη δική σας μέσα σε μισή ώρα. Ας ρίξουμε μια ματιά στην μέθοδο βήμα-βήμα για το πώς να τζιν στρίφωμα με τη διατήρηση του αρχικού ραφή.
Εύκολο Συμβουλές για Jeans Hem
Εάν έχετε μια ράβοντας μηχανή, μπορείτε να συμπληρώσετε στρήφωμα μπλε τζιν σας μέσα σε 25 με 30 λεπτά. Μπορείτε να βελονιά με ένα κανονικό βελόνα και κλωστή, αν δεν έχετε μια ράβοντας μηχανή. Μια λέξη της προσοχής είναι η to ποδόγυρο από το πόδι του τζιν σε έναν χρόνο. Να κάνει έτσι θα σας επιτρέψει να αναιρέσετε εύκολα, σε περίπτωση τυχόν λανθασμένες μετρήσεις ή ραφές. Μετά είναι μερικές εύκολες συμβουλές για στρήφωμα τζιν, οι οποίες εφαρμόζονται σε όλα τα δημοφιλή περικοπές jean, πρέπει να είναι ίσια, καίγονται ή να εκκινήσετε-κοπής:
Τα υλικά που απαιτούνται τα jeans ποδόγυρο are: μεζούρα, ψαλίδια, το ράψιμο ρούχων (με παχύτερο βελόνα) ή κανονικό βελόνα (εάν ραψίματος με το χέρι), Θέμα (ίδιο χρώμα με το αρχικό ραφές), καρφίτσες, μολύβι για τη σήμανση μήκους και ένα σίδερο. Μόλις είστε έτοιμοι, θα όλες αυτές τις απαιτήσεις, μπορείτε να ξεκινήσετε με το έργο της στρήφωμα τζιν.
Πρώτα από όλα, αποφασίζει για την κατάλληλη διάρκεια της τζιν. Μπορείτε να το κάνετε βάζοντας στο τζιν και φορώντας τα παπούτσια που θέλετε να συνδυάσετε με τα τζιν. Με τον έλεγχο της μπροστά από έναν καθρέφτη, μπορείτε να σφαλιάρα το τζιν στο κατάλληλο μήκος. Για αυτό, μπορείτε να γυρίσετε το κάτω μέρος του τζιν μέσα προς τα έξω και τα τυλίγουμε. Εάν φοράτε ίσια παπούτσια, μπορείτε να επισημάνετε τη διάρκεια λίγο κάτω από τον αστράγαλο (για μια ίντσα μήκος). Επομένως μπορείτε να διατηρήσετε το μήκος τζιν για τη φθορά ψηλά τακούνια, καθώς και.
Σημειώστε το μήκος για το τζιν με τη βοήθεια ενός μολυβιού. Αν θέλετε να κόψει 4 ίντσες από το πρωτότυπο στρίφωμα, μπορείτε να μετρήσετε 2 ίντσες από το διπλωμένο κάτω (αποκλείσει τη διάρκεια της αρχικής στριφώματος) και pin σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε μέτρηση του μήκους σε όλο τον ποδόγυρο while εναποθέτει τα κάτω, έτσι ώστε να είστε αφαίρεση ίσα μήκη όλο τον ποδόγυρο.
Εάν χρησιμοποιείτε μια ραπτομηχανή, μπορείτε να ρυθμίσετε το ράβοντας πόδι δίπλα από την άκρη του αρχικού στρίφωμα (κοντά στο αρχικό ραφή). Τέλος για ράψιμο όλη την περιχειρίδα. Στην περίπτωση του ραψίματος με το χέρι, μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για το ράψιμο σε όλο το στρίφωμα. Στη συνέχεια, μπορείτε try κατά πόσον το τροποποιημένο μήκος jean που σας ταιριάζει ή μη. Αν όχι, μπορείτε να αναιρέσετε την βελονιά και να αρχίσει ξανά από την αρχή.
Αν το διπλωμένο υλικό είναι πολύ μεγάλο, μπορείτε να κόψετε το επιπλέον ύφασμα αφήνοντας ένα μήκος περίπου μισή ίντσα. Διαφορετικά, για σύντομες επιπλέον ύφασμα, μπορείτε να σιδερώσετε το διπλωμένο μέρος και αφήστε το. Με αυτό, έχετε ολοκληρώσει εγκλωβισμού ένα πόδι του τζιν. Ξεκινήστε με το άλλο υπόλοιπο πόδι από ακολουθώντας την ίδια διαδικασία όπως κάνατε για το πρώτο. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να τζιν στρίφωμα εύκολα.