Wallpaper Εγκατάσταση: Πώς να το κλείσεις Wallpaper Τοιχογραφία

Τοιχογραφία ταπετσαρία μπορεί να αναδιαμορφωθεί το σαλόνι σας, τραπεζαρία, μπάνιο, κλπ. και μπορούν να φέρουν μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του δωματίου σας. Αν δεν είναι σίγουροι για το πώς να "κολλήσει" ταπετσαρία τοιχογραφία, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με ένα μικρό χώρο και με απαγχονισμού ανέξοδο ταπετσαρία. Αν αποδειχθεί, καλά, μπορείτε να πειραματιστείτε με ένα μεγαλύτερο δωμάτιο και πιο ακριβά wallpapers. Wallpapers είναι ένας από τους τρόπο για να διακοσμήσει τους τοίχους.
Προ-είχαν προβλεφθεί ταπετσαρίες είναι επίσης μια καλή επιλογή. Για προ-είχαν προβλεφθεί wallpapers, προκαλούσαν την κόλλα με τη βοήθεια των χλιαρό νερό. Βυθίστε το χαρτί στο νερό για 10 λεπτά. Αυτό θα επιτρέψει στο χαρτί για να επεκτείνουν εντελώς. Βγάλτε την από το νερό και τοποθετήστε το στο τραπέζι για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν η ταπετσαρία δεν επιτρέπεται να επεκτείνει πλήρως πριν να επικολλήσετε στον τοίχο, τότε υπάρχουν πιθανότητες ότι θα μπορούσε να επεκταθεί στον τοίχο που θα δημιουργούν κυψέλες. These κυψέλες είναι δύσκολο να αρθούν μόλις η ταπετσαρία στον τοίχο.
Συμβουλές για εγκατάσταση Wallpaper? Πριν από την επικόλληση του ταπετσαρία, το ξετυλίξτε. Αυτό θα βοηθήσει να ελέγξετε εάν υπάρχουν ρωγμές χρώμα πάνω στο χαρτί και επίσης, θα κάμπτεται το χαρτί εξωτερικό. ? Όλοι οι ρόλοι πρέπει να είναι από το ίδιο ρολό ή βαφής της παρτίδας, αλλιώς δεν θα φαίνονται καλά. ? Πριν κολλήσει την ταπετσαρία στον τοίχο, θα πρέπει να το κόψει. Ενώ η μείωση, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κοπεί ένα κυρίαρχο σχέδιο. Αν γίνει, τότε το σχέδιο θα μπορούσε να είναι κομμένο σε φέτες. ? Η ταπετσαρία πρέπει να είναι 1 ίντσα επάνω από το περίβλημα. ? While τον εντοπισμό του ή νήμα της στάθμης, θα πρέπει να είναι 1 / 16 ίντσες μακριά από εκεί που πραγματικά θέλετε να τοποθετήσετε το wallpaper. Η ραφή δεν θα πρέπει να διατεθούν στην νήμα της στάθμης. ? Μη χρησιμοποιείτε μια λευκή κιμωλία, δεδομένου ότι μπορεί να καταστεί εμφανές αισθητή. ? Μέτρα για Hang Mural ταπετσαρία? Ο τοίχος που έχετε επιλέξει να "κολλήσει" το wallpaper mural δεν θα πρέπει να αποτελείται of διακόπτες φωτισμού ή κάποια καταστήματα, έτσι ώστε να διαταράσσει τη ροή της τοιχογραφίας. ? Το τοίχωμα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από κάθε είδους ακαθαρσίες, συντριμμιών ή λάδι, θα επηρεάσει την απαγχονισμό του ταπετσαρία τοιχογραφία. Για καθαρισμό του τείχους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό νερό και ξίδι. ? Ξετυλίξτε το φόντο και να ελέγξει όλα τα κομμάτια της. ? Mark το σημείο από όπου θα έχετε την ευκαιρία να αρχίσουν κρέμονται την τοιχογραφία. Σημειώστε μια ευθεία γραμμή με τη βοήθεια των βαριδιών γραμμής ή μια ευθεία άκρη χάρακα. ? Lay ένα τμήμα για επιφάνεια επίπεδο. Καλύψτε ολόκληρη η επιτροπή, με ένα παχύ στρώμα της κόλλας. Απλώστε ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πάνελ, συμπεριλαμβανομένων των άκρων. ? Τοποθετείται η ομάδα στον τοίχο κατά μήκος της γραμμής που έχει φέρει στο παρελθόν. Αφού το τοποθετήσετε, σιγά-σιγά ξετυλίγει προσέχοντας ότι το χαρτί δεν δάκρυ. ? Με ένα πανί ή τα χέρια σας, εξομαλύνει τις φυσαλίδες με ήπιο τρόπο. ? Επαναλάβετε τα βήματα 5 έως 7 για όλες τις ομάδες. ? Αφήστε τα έγγραφα για να στεγνώσει καλά. Και με αυτό, έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία την εγκατάσταση ταπετσαρία σας. ? Μπορείτε να επιλέξετε ταπετσαρία από τα αγαπημένα χρώματα και το θέμα σας. Με το αγαπημένο χρωματισμένα ταπετσαρία σας, μπορείτε να κάνετε το δωμάτιό σας ένα καλύτερο μέρος για να μείνετε. Ας ελπίσουμε ότι το άρθρο προαναφέρθηκαν πρέπει να φέρουν ενέκρινε την αμφιβολία για το "πώς να" κολλάει "ταπετσαρία τοιχογραφία;».