Φτιάξτε το δικό σας κουκέτα - Πώς να οικοδομήσουμε Κουκέτα

Κουκέτες είναι ένα από τα πιο αξιαγάπητος κατοχές σε ένα νοικοκυριό ή κοιτώνες, ειδικά για τα παιδιά. Έχει πολλές δυνατότητες όπως, εξοικονομώντας χώρο και το κόστος, την άνεση και την ευελιξία της χρήσης. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι μια αποκάλυψη για πολλούς να γνωρίζετε, ότι μπορείτε να φτιάξετε το δικό κουκέτα σας. Πρόκειται για μία από τις πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, που μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα, αγοράζοντας ένα έτοιμο ένα. Το πιο σημαντικό, σας παρέχει μερικές πολύτιμες χρόνο ποιότητας εάν εσείς και η οικογένειά σας ασχολείται με την παραγωγή ενός. Η διαδικασία θα είναι σίγουρα το ενδιαφέρον και χαρούμενα, αν δεν περισσότερο, καθώς το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, πάρτε σειρά και τακτοποιημένο το δωμάτιό σας για εξετάζοντας ορισμένα σχέδια κουκέτα κρεβάτι.
Bunk Κτίριο Bed Σχεδίων
Θα χρειαστείτε μερικά εργαλεία, όπως τρυπάνια, πριόνια, κομμάτια κόντρα πλακέ, κόπτες, σφυρί, βίδες, καρφιά, ταινία μέτρησης και κάποια υλικά διακόσμησης, αν το επιθυμείτε. Την κουκέτα σχέδιο οικοδόμησης κρεβάτι θα πρέπει να εφαρμοστεί, στην αίθουσα όπου θέλετε να βάλετε το κρεβάτι, ή αλλιώς θα πρέπει να ληφθούν εκεί στα μέρη και πάλι συναρμολογούνται. Το μέγεθος και η εξέταση σχήμα πρέπει να είναι πλήρως ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου σας και η ιδέα του σχεδιασμού σας. Αυτό είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα απόδοση των ιδίων κουκέτες σας. Για να ξεκινήσετε, αποφασίζει σχετικά με τις διαστάσεις κουτί και το μέγεθος των στρωμάτων. Θα ήταν θέμα πολύ αν τα παιδιά ή ενήλικες χρησιμοποιούν το κρεβάτι. Οι βίδες και οι κοινές εργασίες θα πρέπει να γίνεται στις γωνίες του πλαισίου διαλόγου.
Τα δικαιολογητικά ρύθμισης, θα πρέπει να επισυνάπτεται στο κουτί. Αυτά τα τμήματα θα πρέπει να είναι στρατηγικά βιδωθεί τρεις θέσεις. Αυτές θα είναι οι πλευρές του κουτιού και μία ακριβώς στο κέντρο του κουτιού. Τις τρύπες των βιδών πρέπει να είναι συνδεδεμένα για την αποφυγή πληγωθείς. Το επόμενο βήμα είναι να συστήσει τα κρεββάτια τις θέσεις. Πράττοντας αυτό, βεβαιωθείτε ότι η ανύψωση του χαμηλότερου καθώς και το επάνω κρεβάτι από το επίπεδο πάτωμα διατηρείται σε όλη του καθορισμού. Οι θέσεις που μπορεί να στερεωθεί στην επιθυμητή θέση και τα κουτιά κρεβάτι slided στη συμφωνία ή από τα κρεβάτια μπορούν να καθοριστούν για τις θέσεις και το σύνολο της ρύθμισης είναι δυνατόν να ακινητοποιηθούν από κοινού. Οι θέσεις και τα κουτιά έχουν κάποια slots κομμένο σε αυτούς για το κάρφωμα από το κιγκλίδωμα στην κουκέτα. Αυτό καθιστά το σύνολο ταιριάζει δομή σε κατάλληλη θέση.
Το τελευταίο στάδιο περιλαμβάνει τον καθορισμό κόντρα πλακέ και την εξομάλυνση της εσωτερικούς χώρους. Να είστε καλά και χρήση ορισμένων εύρωστα εξοπλισμού για τον ίδιο, δεδομένου ότι το κρεβάτι μπορεί να υπόκειται σε πολλά άλματα και την καταπολέμηση της αποτελέσματα, εάν τα παιδιά είναι το χρησιμοποιούν. Κιγκλιδώματα μπορούν να έρθουν στην επόμενη και υπάρχει μια ποικιλία επιλογών και σχεδιασμού διαθέσιμα για να κάνουν ένα. Κάνοντας αυτές τις δραστηριότητες, ψάχνουν για θραύσματα ή έντονη ακμή και αμέσως να τους ταξινομήσετε με χαρτιά άμμο ή την υποβολή τους.
Τα παιδιά μπορούν να προσθέτουν πινελιές βοηθώντας στην κρεβατοκάμαρα διακόσμηση και χρωματισμό της κουκέτες. Τα κιβώτια κρεβάτι και γωνίες είναι ένα καλό μέρος για τα παιδιά να αναδείξει τις δημιουργικές τους δυνάμεις από την προσκόλληση στο Facebook κάποια εργασία βιοτεχνική ή σχέδια με ζωηρά χρώματα.
Ελέγξτε τη δομή προσεκτικά για τυχόν ελαττώματα σχεδιασμού και δυσλειτουργίες, αν υπάρχουν. Τέλος, έχετε μια πολύ ταπεινή αλλά σημαντική δημιουργία της δικής σας. Κάθε φορά που κάποιο από τα εμπλεκόμενα μέλη να το χρησιμοποιήσετε ή να περάσει από το κρεβάτι κουκέτα, θα δώσει ένα αίσθημα βαθιάς ικανοποίησης να έχει κάνει το σχέδιο πραγματικότητα.