Πώς να χτίσει ένα φράχτη Ξύλο

Ξιφασκία οι ξεχωρίζει δομές που εμποδίζουν ανεπιθύμητες διαταραχές από τα πράγματα όπως τα σκυλιά γειτονίας και κρυφοκοιτάζει γείτονες. Αν η αναζήτηση για μια ποιότητα του σχεδιασμού φράχτης έχει μηδενιστεί on η περίφραξη ξύλο, τότε επιτρέψτε μου να συγχαρώ πρώτα εσάς. Wood ξιφασκία είναι το είδος του σχεδιασμού φράκτη που μπορεί να είναι παραδοσιακό, αλλά και μοντέρνο, ταυτόχρονα. Ξύλινο φράκτη μυστικότητας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλίσει την ύπαιθρο, καθώς και τα μεγάλα ναυπηγεία και τα αγροκτήματα. Οικοδόμηση ενός φράχτη ξύλο, με τον τρόπο DIY είναι εύκολη δουλειά εφόσον ο ένας κάνει με την κατάλληλη γνώση και οδηγίες για το πώς να οικοδομήσουμε ένα ξύλινο φράχτη. Ας μάθουν τις τεχνικές για την κατασκευή ενός φράκτη ξύλο.
Πριν από την οικοδόμηση σε Ξύλο Fence? Επιλέξτε το είδος του ξύλου που θα ταιριάξουν στον τόπο όπου θέλετε να χτίσετε την περίφραξη ξύλο, αλλιώς κατασκευή του φράκτη ξύλο με τέτοια προσπάθεια μπορεί να γίνει μια χαμένη υπόθεση. Μετρήστε τη συνολική έκταση και το ακριβές ποσό της περίφραξης υλικό που πρόκειται να απαιτήσουν, αυτό θα σας γλιτώσει από τον επιπλέον έξοδα για την αγορά περιττό υλικό. ? Σιγουρευτείτε ότι έχετε πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με τις υπόγειες γραμμές του φυσικού αερίου, νερού, ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφώνου, καθώς και λυμάτων κλπ. Μαρκ τα καλώδια και στη συνέχεια να αρχίσει την κατασκευή του φράκτη ξύλο. Θα ήθελα επίσης να εξετάσει τη σωστή ισοπέδωση του εδάφους, καθώς και. ? Πώς να οικοδομήσουμε μια Wood φράκτη μυστικότητας;
Υλικά για την οικοδόμηση ξύλινο φράκτη? Απορρήτου πάνελ περίφραξης (6 'x 8')? Θέσεις (4x4x8 ')? Σκυρόδεμα (24 τσάντες)? Προ-στροφείς πύλη? Βίδες Deck (2) και μετά digger τρύπα? Καροτσάκι και πνευματικά τρυπάνι? Saw , σφυρί και το επίπεδο? μετροταινία και μολύβι? διαδικασία για το χτίσιμο ξύλινο φράκτη? Ξεκινήστε από μια γωνιά του τοίχου, τοποθετώντας την πρώτη θέση με τη βοήθεια του συλλέκτη τρύπα θέση. Αναμείξτε το σκυρόδεμα στο καροτσάκι και να γεμίσει την τρύπα post με αυτό. Επίπεδο η τρύπα ενώπιον του σκυροδέματος αρχίσει να στεγνώνει. ? Επαναλάβετε τη διαδικασία για την επόμενη θέση καθώς και. Φροντίστε ώστε η απόσταση μεταξύ των δύο πόλων είναι ακριβώς 8 '. Πάρτε πάνελ αποκλείεται ο 8 'και τοποθετήστε το κατά συνέπεια κατά τη διάρκεια των θέσεων. Συνεχίστε την ίδια διαδικασία για το σύνολο της απόστασης των ναυπηγείων. ? Φροντίστε να τοποθετήσετε 4x4 μήνυμα σε κάθε πλευρά της πύλης που θα εγκαταστήσει στη συνέχεια. Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση όλων των θέσεων, αρχίζουν να εγκαταστήσετε το πάνελ ξυλεία κατά τη διάρκεια των θέσεων. Use τον πνευματικό τρυπάνι για την τοποθέτηση του καταστρώματος βίδες καλά. Use κατάστρωμα βίδες σε ικανοποιητική μορφή. ? Να συνεχιστεί η ίδια διαδικασία μέχρι το τέλος της αυλής και να κρατήσει σχετικά με την κοπή των πάνελ φράχτη όποτε είναι αναγκαίο. Αλλά ελέγξτε η απόσταση δηλαδή μεταξύ της τελικής post και η μεσαία κάθε θέσης. Καθορίστε τη θέση της πύλης και να το εγκαταστήσετε με τη βοήθεια των 2 βίδες γεφυρών. ? Το τελευταίο πράγμα που κάνει είναι να εγκαταστήσετε το σύρτη και να διακοσμήσετε το φράκτη, σύμφωνα με στυλ σας. Αλλά πριν τη βαφή ή η διακόσμηση του φράχτη ξύλο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλα τα ελεύθερα άκρα και τα νύχια του φράχτη για χάρη της ασφάλειας, καθώς και την ασφάλεια.
Πώς να οικοδομήσουμε μια Gate Φράχτης ξύλο; ? Να καθορίσει το μήκος της πύλης φράχτη wood και μείον μια ίντσα από αυτό τον αριθμό. Για παράδειγμα, αν θέλετε το πλέγμα προστασίας για να be 30x40 τότε το πραγματικό μέγεθος της πύλης θα είναι 29x39. Διαιρέστε του πλάτους από το πλάτος του σκάφους που χρησιμοποιείτε να καταστεί η πύλη της περίφραξης wood. ? Τοποθετήστε το ξύλο στα άλογα πριονιών και το κόβουμε στη μετρούμενη ακριβές μέγεθος. Τοποθετήστε το σανίδες ξύλου τον τρόπο που θέλετε πύλη σου να μοιάζουν. Χρησιμοποιήστε βίδες για την αιτία. Flip αυτή την ενσωματωμένη δομή κατά τη διάρκεια και προσθέστε τους μεντεσέδες στο πίσω μέρος της πύλης. Ρυθμίστε την πύλη στην επιθυμητή θέση με τη βοήθεια του κάτι που μπορεί να δώσει την πύλη μια άνοδο της τάξης του 1 για την ορθή λειτουργία του. ? Μπορείτε να πάρετε επίσης την βοήθεια από τα διάφορα στυλ φράκτη wood που είναι διαθέσιμα στην αγορά και να προσπαθήσει να οικοδομήσει η ίδια σε δική σας αυλή. Λοιπόν, αυτό ήταν όλο για το πώς να οικοδομήσουμε ένα φράχτη ξύλο. Είμαι σίγουρος ότι βρεί το άρθρο αρκετά συναρπαστικό, καθώς και χρήσιμες!