Διάσπαση Νύχια

Nails είναι βασικά κατασκευασμένα από ένα υλικό αποκαλούμενο κερατίνη, οποίο είναι πορώδη. Καρφιά, μαζί με τα μαλλιά και τα δόντια, αποτελεί εξάρτημα του δέρματος. Σήμερα είναι πορώδης, υπάρχει μεγάλη έκταση για τα νύχια να χωρίσουν. Αυτή η κατάσταση των νυχιών διάσπασης είναι ιατρικά ονομάζεται onychoschizia (ξέρω ότι είναι δύσκολο να προφέρει!). Προτού να προχωρήσουμε προς το γιατί και το πώς νύχια διάσπαση και πώς μπορεί να αποφευχθεί, αυτή είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε ποια είναι τα τμήματα ενός νύχι.Είναι νυχιών πλάκα, καρφί αυλάκι, lunula and eponychium. Καρφί πλάκα είναι η διαφανής και σκληρά portion κατασκευασμένα από στρώματα κερατίνης. Τότε το αυλάκι καρφί είναι ο οδηγός, κατευθύνοντας μεγέθυνσης νύχι και βρίσκεται κάτω τις πλευρές του πτυχών καρφιών. Οι νεκροί δέρμα γύρω από τα επιδερμίδα είναι ο eponychium and lunula είναι λευκού χρώματος σχήμα ημισελήνου βρίσκεται στη βάση του όνυχος.
Θα είναι ευκολότερο τώρα να κατανοήσει τα αίτια και τις θεραπείες για τα νύχια διαχωρισμό, σήμερα που η ανατομία των νυχιών έχει περιγραφεί. Έτσι μετά τα λόγους για τους οποίους κάνουν τα νύχια split.
Αιτία Διαχωρισμός νύχια
Η υπερβολική έκθεση σε νερό και απορρυπαντικά: Αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες αιτίες της διάσπασης νύχι. Λάβετε προστατευτικά μέτρα, όταν έχετε να εκθέσετε τα χέρια των ισχυρών απορρυπαντικών. Χρησιμοποιήστε γάντια όσο το δυνατόν περισσότερο στα σενάρια είναι ειδικά όπως το πλύσιμο, το καθάρισμα και την κηπουρική. Μην κρατήσετε το χέρι σας εμποτισμένο με νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Που είναι τεράστιος πρόσκληση για λοιμώξεις και όλα τα είδη των ανεπιθύμητων πράγματα!
Inordinate Χρήση Βερνίκι νυχιών Remover: Αφυδάτωση των νυχιών μπορεί να οδηγήσει, λόγω της αδικαιολόγητης χρήσης του ασετόν. Το πετρέλαιο μεταξύ των στρώσεων ινών νυχιών απορροφάται από τη αφαίρεσης βερνικιού νυχιών, με αποτέλεσμα την απολέπιση και τον διαχωρισμό. Αν έχετε να το χρησιμοποιήσετε υποχρεωτική, ενυδατώνει τα νύχια σας, αφού έχετε εφαρμόσει ένα ασετόν.
Ανεπαρκείς και Wrong Φροντίδα: Μια λανθασμένη τύπος λίμα ή λάθος τρόπος κατάθεσης είναι άλλη αιτία φθαρμένων νύχια. Όποτε αρχείο, αρχείο από την άκρη προς το κέντρο ή τουλάχιστον σε μία μόνο κατεύθυνση. Αποφύγετε την κατάθεση πέρα ​​δώθε. Αφήστε τα νύχια μεγαλώνουν μερικά χιλιοστά προτού αρχίσετε να τους κατάθεση. Αντί για ένα αρχείο από μέταλλο, χρησιμοποιήστε ένα χαλίκι του σκάφους σμύριδα.
Μόλυνση: Ένα καρφί μυκητίαση μπορεί πολύ πιθανόν να είναι ο λόγος για τα νύχια διαχωρισμό. Αυτές οι μολύνσεις προκαλούν τα καρφιά για να πρηστεί και να είναι παχύ. Έτσι κρατήστε τα νύχια λοίμωξη σας δωρεάν.
Κακή Die: ανεπάρκεια ασβεστίου μπορούν να οδηγήσουν σε ευθραυστότητα και διαχωρισμό των νυχιών. Εξασφαλίστε ότι είστε καταναλώνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και να πίνετε πολύ νερό. Εάν η διατροφή αποδεικνύεται μια κάπως ανεπαρκής λαμβάνουν βιταμίνη ή συγγενής συμπληρώματα μετά από διαβούλευση με ένα γιατρό. Γι 'αυτό κρατήστε ένα ρολόι για την υγεία το νύχι σας.
Όλα αυτά δεν είναι πολύ ευχάριστη σενάριο, αλλά τα καλά νέα είναι ότι αυτή η ζημία μπορεί να ελεγχθεί. Επιπλέον, αυτό μπορεί να γίνει χωρίς πολλή προσπάθεια, καθώς και. Τόσο εδώ πηγαίνει.
Θεραπεία για τα νύχια Χωρισμός
Είναι ευγενής: Εάν θέλετε να πάρετε την καλή των νυχιών σας, αποφεύγεται η υπερβολική έκθεση σε καταστάσεις όπου θα υποβληθούν σε βασανιστήρια. Μειώστε το τραύμα στο νύχια σας όσο το δυνατόν περισσότερο, πολύ περισσότερο εάν είστε σε ένα επάγγελμα όπου εργάζεστε κατ 'ανώτατο όριο με τα χέρια σας. Στην περίπτωση αυτή, φοράτε γάντια για να προστατεύετε τα νύχια σας. Δεν έχετε υπερβολικό τέχνη νυχιών στολίζουν τα δάχτυλά σας.
Μειώστε τα νύχια Θεραπείες: Πάρα πολύ χρήση του ασετόν και εφαρμόζοντας ένα παλτό του Πολωνικά νυχιών με ίνες από νάιλον, και να μην αφήνει Πολωνικά νυχιών για μέγιστη περισσότερο από μια εβδομάδα, θα αποφευχθεί η αποδυνάμωση των νυχιών. Κρατήστε τα νύχια σας σύντομα με σωστά στρογγυλεμένες άκρες. Επίσης, η τροποποίηση μανικιούρ συνεδρίες σας.
Ενυδατώνει Καρφιά και περιποιηθείτε τους: μια λανολίνης βασίζεται λοσιόν εφαρμόζεται νύχια μπορούν να αντιμετωπίσουν πολύ καλά με το πρόβλημα της διαίρεσης νύχια. Έτσι τους ενυδατώνουν. Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι εφαρμόζει ένα μείγμα μελιού και ασβέστη τα καρφιά για την ενίσχυση τους.
Ελάχιστη έκθεση σε νερό: Εάν είστε πάρα πολύ στο πλύσιμο των πιάτων και καθαρισμού και παρόμοια πράγματα, φθορά βαμβάκι επένδυση λαστιχένια γάντια για να σώσει τα χέρια από την υγρασία. Πράξη το ίδιο πράγμα, όταν ασχολούνται με κάθε είδους χημικών προϊόντων και ύδατος.
Είναι πολύ λιγότερο πιθανό, ότι fingernails διαίρεση μπορούν να αποτελέσουν υποκείμενο πρόβλημα υγείας, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί τελείως. Για άμεση, υπασβεστιαιμία, θυρεοειδή προβλήματος, πρόβλημα νεφρών ή οποιαδήποτε διατροφική ανεπάρκεια. Έτσι, εάν είστε δύσπιστοι, απλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο.
Πρακτική όλα τα μεθόδους περιποίησης νυχιών και λαμβάνουν όλα τα αναγκαία προφυλάξεις. Καρφί τα νύχια διάσπαση!