Πώς να στεγνώνετε τα μαλλιά σας

Το δικαιότερο φύλο, ή ακόμη και μερικοί άνδρες είναι πολύ σχολαστικός και έχοντας επίγνωση για τα μαλλιά τους. Οι γυναίκες έχουν πάντα αυτά τα τρομακτικά όνειρα μαλλιά (τουλάχιστον έχω είχε!) όταν χάνουν τα μαλλιά τους! Δίνει πραγματικά μου σέρνεται να φανταστώ κάτι τέτοιο! Είμαι βέβαιος ότι οι γυναίκες θα συμφωνήσουν! Αλλά σε μια σοβαρή σημείωση, που χάνει τα μαλλιά σας δεν είναι ιδιαίτερα καθησυχαστική ή προσκαλώντας σκέψης. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε αυτές εφιάλτες είναι να ληφθεί καλή φροντίδα των μαλλιών μας, με σωστή διατροφή, λίπανση και πλύσιμο και στέγνωμα σωστά. Η συχνή πλήγμα στέγνωμα των μαλλιών δεν είναι καλή για τα μαλλιά. Αν έχετε να το κάνουμε, πρέπει να το κάνετε δικαστικώς. Ως εκ τούτου, προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια μαλλιών και άλλα προβλήματα, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να στεγνώνετε τα μαλλιά. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τίποτα, τότε η απάντηση στο πώς να στεγνώνετε τα μαλλιά σας χωρίς ένα στεγνωτήρα μαλλιών, είναι η χωματίδα τα μαλλιά καλά, αλλά ελαφρά με μια πετσέτα και να κρατήσει την πετσέτα για κάποιο διάστημα και αφήστε το να απορροφήσει το νερό. Εκεί, θα είναι σχεδόν γίνει. Στην περίπτωση στεγνωτήρα πλήγμα και διαχύτη, παρακάτω είναι οι συμβουλές για το πώς να στεγνώνετε τα μαλλιά σας σωστά με διάφορες μεθόδους.
Πώς να φυσήξει Ξηρά μαλλιά;? Πράγματα που πρέπει
Πετσέτα, σεσουάρ, πινέλο / χτένα, νύχι-clip ή barrette, συνήθη προϊόντα styling ή μια μικρή ποσότητα τζελ μαλλιών για την αφή UPS-.
Μέθοδος? Εάν το νερό που στάζει από τα μαλλιά σας, αυτό είναι ένα πλήρες δεν ΟΧΙ για χτύπημα ξήρανση, ώστε δένοντας τα μαλλιά σας σε μια πετσέτα και απομακρύνουμε την περίσσεια του νερού είναι επιτακτική. Τώρα Χτενίστε τα μαλλιά σας λεία και μέρος αυτό, όπως θέλετε. ? Εκτός από έναν αδύναμο στρώμα της τρίχας στη βάση του κεφαλιού σας, συλλέξτε τα μαλλιά σας και να στρίβει και το pin του με τις κορυφή του κεφαλιού σας με ένα κλιπ ή ένα barrette. ? Ανάψτε τη στεγνωτήρα πλήγμα και να ξεκινήσετε την ξήρανση του τμήμα των μαλλιών που χάνουν. Εφόσον είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται ο ελάχιστος ρύθμιση θερμοκρασίας. ? Μόλις τα μαλλιά είναι εντελώς ξηρό, σβήστε το στεγνωτήριο και τη βούρτσα ή χτένα τα μαλλιά σας. ? Επαναλάβετε αυτή για όλα τα τμήματα ψαλιδιστούν των μαλλιών σας, ένα προς ένα. ? Τέλος, τερματίζοντας ξήρανση όλα τα τμήματα, αφήστε τα μαλλιά σου ή να επιδοθούν σε κομμωτικής όπως εσείς επιθυμείτε. Κάθε κούρεμα στυλ και η ιδέα που σας ταιριάζει! ? Πώς να στεγνώνετε τα μαλλιά με ένα διαχύτη;? Πράγματα που πρέπει
Διαχύτη, το προϊόν αντι-φριζάρισμα και αγριογούρουνο βούρτσα κουπί.
Μέθοδος? Καλά ξεκίνησε το ήμισυ γίνεται. Έτσι το σημαντικότερο πράγμα που κάνει είναι να έχουμε μια καλή διαχύτη ποιότητας. Στη συνέχεια, συνδέστε το διαχύτη μέχρι το τέλος του στεγνωτήρα πλήγμα. Επιβεβαιώστε ότι καλύπτει πλήρως τη ροή του αέρα, όπως και κάθε ποσότητα πυκνού αέρα θα είχε ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να κατσαρός σας. ? Κρατήστε στο στεγνωτήριο για μια ίντσα μακριά από το κεφάλι σας και το κτύπημα από το κεφάλι σας ανάποδα ενώ εσείς κάνετε αυτό. ? Ξηρά μαλλιά σταδιακά, ενώ εκτελείτε τα δάχτυλά σας καθώς προχωρείτε μέσω της τρίχας. ? Μη στεγνώνετε τα μαλλιά μέχρι τελείως στεγνή του. Μόλις στεγνώσει τα μαλλιά αρκετό, για να απαλλαγούμε από το επιπλέον νερό. ? Αργά τρίψτε ένα ποσό (ίσο με το μέγεθος μιας δεκάρας) των προϊόντων hair αντι-ψήνω styling στις παλάμες σας και εφαρμόστε το στα μαλλιά σας όλο το δρόμο, από την κορυφή προς ρίζα. ? Κρατήστε το πιστολάκι για μισή ίντσα μακριά από το πάνω μέρος του κεφαλιού σας και ταυτόχρονα να ισιώσει ή μάλλον κάνουν τα μαλλιά σας τεντωμένο χρησιμοποιώντας ένα αγριογούρουνο βούρτσα κουπιών. Αν θέλετε να είναι μια κυματιστή κομμάτι, τραγανίζω τα μαλλιά στις παλάμες σας. ? Η τεχνική αυτή δίνει τις απαντήσεις στις 2 ερωτήσεις δηλαδή πώς πρέπει να στεγνώνετε τα μαλλιά σας σγουρά και πώς να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με στρογγυλή βούρτσα.
Αυτή ήταν ό, τι θα μπορούσε να υπάρξει για το πώς να στεγνώνετε τα μαλλιά, με τους πιο κοινούς τρόπους και πιθανότερα σενάρια. Πάρτε τις προφυλάξεις και να χρησιμοποιήσει όλες τις συμβουλές περιποίησης των μαλλιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενδεχομένως. Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο, θα πω ότι δεν έχουν «στεγνώσει» προοπτική, όταν πρόκειται για τον τρόπο να στεγνώνετε τα μαλλιά σας! Θα υπογράφει εδώ!