Πώς να χωρίσετε Όμορφα

Juliette and Romulus: (Ναι, τα ονόματα αλλάζουν για να κρατήσει την ταυτότητα ιδιωτικό) ήταν σε μια πολύ στενή σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα 4 ετών. Γνώριζαν ένας τον άλλο από την παιδική ηλικία και ήταν υψηλές αγαπημένοι σχολείο. Για τον λόγο, όταν ήταν χρόνος να έρθετε σε σε ένα κολλέγιο, αποφάσισαν να έχουν την ίδια επιλογή. Γέμισαν οι προσφυγές και πήρε στο ίδιο κολέγιο. Juliette επέλεξε Ψυχολογία, ενώ Ρωμύλος, επιλεγμένα ΜΜΕ. Λίγο μετά την ένταξή τους το κολέγιο, οι διαφορές που ξεκίνησε επιφανειών. Κατέληξαν έχουν πολύ λίγο χρόνο για κάθε άλλη και άρχισε το ενδιαφέρον για άλλους ανθρώπους. Μετά από περίπου 6 μήνες σε μια βραχώδη χρόνο στο κολλέγιο, Juliette αποφάσισε να τερματίσει τη δυστυχία και την αποκαλούν κλείνει. Προσκάλεσε Ρωμύλος για έναν καφέ ένα βράδυ και τελείωσε η σχέση. Οι δύο από αυτούς εξακολουθούν να είναι οι καλύτεροι φίλοι και απολαύστε αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο με το άλλο, περιστασιακά.
Λοιπόν, τι έκανε ακριβώς Juliette κάνουν, για να πραγματοποιήσει μια τέτοια ομαλή σχέση διάσπαση; Καλά, υποθέτω ότι ακριβώς ήξερε πώς να χωρίσουν ωραία. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μερικές από τις γνώσεις της μαζί σας (μόνο εσείς, επειδή είστε ένας αγαπητέ αναγνώστη αγαπητέ!).
Πρόκειται για μια τακτική ερώτηση, με άνδρες και από γυναίκες, πώς να σπάσει μέχρι ωραία. Ο λόγος είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να έχουν κάποια σχέση με το πρόσωπο ή να είναι φίλοι μετά τη διάλυση. Συμφωνώ με τέτοιους ανθρώπους. Ακριβώς επειδή η σχέση δεν δούλεψε, δεν σημαίνει ότι το άτομο δεν υπάρχει, σωστά; Έτσι, πώς θα ξέρετε πώς να χωρίσει με κάποιον ωραία; Λοιπόν, θα πρέπει να ψάξετε κατά την καρδιά σας (ή το μυαλό), για αυτό που πραγματικά αισθάνονται για το άτομο, παρά τα θέματα της σχέσης σας. Συχνά, όταν μια κοπέλα, προσπαθώ να καταλάβω πώς να σπάσει επάνω ωραία με έναν τύπο, καταλήγει να σκέφτεται συναισθηματικά. Κακή ιδέα! Να είστε πολύ πρακτικό, ενώ εξετάζει το πώς θα χωρίσει, θα είναι ευκολότερο για εσάς καθώς και για τον ίδιο, με αυτόν τον τρόπο.
Αν έχετε είχε μια μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να εξαρτάται από την προϋπόθεση ότι θα έχουν κοινά, να γνωρίζουν πώς να χωρίσει ωραία, υπό την πραγματική έννοια. Τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι οι σχέσεις αυτές δεν λειτουργεί, και τραβώντας το προς τα περαιτέρω, θα οδηγήσει μόνο στην καταστροφή, για τους δυο σας. Έτσι, μιλούν τη γλώσσα την οποία κατανοεί. Αν δεν είναι ένα πολύ συναισθηματικό άτομο, τότε δεν έχετε συναισθηματική και όταν εκείνη διέλυε μαζί του. Αν αυτός είναι ένας πολύ οικείο και ρομαντικό άτομο, τότε αυτό το μεταφέρω σε αυτόν μετά, ίσως, η καλύτερη έρωτα σύνοδο δυνατό. Αν θα έχουν πάρει την πρόσληψή του, στη συνέχεια, την επιστροφή το δαχτυλίδι, και το κάνει όσο πιο απαλά γίνεται. Το θέμα είναι εδώ για να βεβαιωθείτε ότι δεν αισθάνονται ότι νομίζεις ότι είναι κάποιος κακός. Αυτό ενδέχεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις για την προσωπικότητα, καθώς και η σύνδεση που προσπαθείτε να δημιουργήσουν.
Αν δεν ήταν σε πολύ μακροχρόνια σχέση, τότε το πιθανότερο είναι ότι οι δύο δεν έχουν πάρει πραγματικά να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερο να είναι όσο το ευθεία προς τα εμπρός του δυνατού, ενώ έληξε η σχέση. Ωστόσο, δεν πρέπει να αμβλύνουν. Να είναι ευγενής, ενώ μεταφέροντας το μήνυμα, αλλά να είναι σαφές. Σιγουρευτείτε ότι δεν δίνουν λάθος εντύπωση. Και παρακαλώ να βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε τις λέξεις σε ένα διάλειμμα, δεν εργασίας για Rachel και Ross (από την τηλεοπτική σειρά FRIENDS), δεν θα λειτουργήσει για σας! Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε είναι να διαφύγει. Θα ήταν απολύτως γελοίο και άνανδρες την εξαφάνιση για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Ναι, αυτό θα λήξει οριστικά τη σχέση, αλλά αυτό θα τερμάτιζε την εμπιστοσύνη ότι το πρόσωπο που έχει για σας επίσης. Τώρα, δεν θα θέλατε αυτό, σωστά; Έτσι, όταν αναρωτιέστε πώς να σπάσει επάνω ωραία, θα πρέπει να επικεντρωθούν στην μεμονωμένη λέξη ωραία, αυτό θα σας βοηθήσει σε αρκετά βαθμό, ακόμη και καθώς κινούνται πάνω μετά τη διάλυση.
Θα υπάρξουν πολλοί πόροι που διατίθενται στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουν με την απάντηση στο ερώτημα πώς να σπάσει επάνω ωραία, αλλά η μόνη απάντηση που θα σας βοηθήσουν, πραγματικά, είναι αυτό που θα βρείτε στην καρδιά σας. Εγώ, τη στάση και τη λογική, συχνά, είναι άσκοπη σε θέματα σχέσεων, εξαρτάται από το ένστικτό σας και την εσωτερική φωνή σας. Πίστεψέ με, θα σας βοηθήσει.
Αυτό είναι που υπογράφει! Προσέξτε, του εαυτού σας και το σύντροφό σας!