Ενέματα Εργαλεία Αφαίρεση: Πώς να αφαιρέσετε Grout

Παλιά ενέματα μπορεί να δώσει δάπεδο σας μια άθλια εμφάνιση. Αφαίρεση παλαιών ρευστοκονίαμα και αντικατάστασή της με ένα καινούργιο, είναι η τακτική οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού χρησιμοποιούν για να δώσουν ένα στιγμιαίο makeover στο μπάνιο τους. This ανακουφίζει την ανάγκη αναδιαμόρφωσης μπάνιο και η δουλειά είναι αρκετά φθηνό. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γυρίσει να είναι μια κουραστική δουλειά, αν δεν είναι εξοπλισμένα με τα απαραίτητα εργαλεία. Ως εκ τούτου, αν σκοπεύετε να καταργήσετε τον εαυτό σας ενέματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κανονίσει για όλα τα κατάλληλα εργαλεία αφαίρεσης ενέματα πριν ξεκινήσετε με την εργασία. Επίσης, έχουν γάντια και γυαλιά σας στο χέρι, ώστε να αποφευχθεί τυχόν σκόνης από να πάρει στα μάτια σας.
Πώς να αφαιρέσει Grout? Τα παρακάτω βήματα, θα σας δώσει μια ιδέα για το πώς να αφαιρέσει ενέματα εκ του δαπέδου σας.
Σφυρί και κατσαβίδι? Αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος για την απομάκρυνση παλαιών ενέματα. Αποκτήστε ένα επίπεδη κατσαβίδι κεφαλής και τοποθετείται σε γωνία 45 μοιρών στο πάτωμα. Αγγίξτε το κεφάλι ενός κατσαβίδι απαλά με το σφυρί και τσιπ το ρευστοκονίαμα μακριά. Σιγουρευτείτε σας δεν βρύση δύσκολο, αλλιώς θα καταλήξετε επιζήμιο το κεραμικό δάπεδο κεραμίδι. Συνεχίστε αυτήν τη διαδικασία, έως ότου έχετε πελεκημένη μακριά όλες το ρευστοκονίαμα από θέση του. Αυτή η διαδικασία είναι μόνο αποτελεσματική για τη χαλάρωση της ενέματα. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ξύστρα να καθαρίσετε την ενέματα. Θα πρέπει να χειροκίνητα διαθέσει ανοικτά των ενέματα. Ίσως εξετάσουν επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία με μια ξύστρα ρευστοκονίαμα.
Grout Scraper? Αγοράστε μια καλή ξύστρα ρευστοκονιάματος ποιότητας, προτίμηση ένα με άκρη καρβιδίου. Η ποσότητα καρβιδίου tip θα εξαρτώνται το μέγεθος της περιοχής εργασίας σας. Με την σφυρί και κατσαβίδι, τσιπ off λίγη ρευστοκονιάματος ώστε να πάρετε μια σημείο εισόδου. Εφαρμόστε την άκρη του αποξέσεως ενέματος σε αυτό το σημείο εισόδου και να ασκήσει πίεση προς τα κάτω κατεύθυνση. Θα χρειαστεί να προχωρήσουμε πολύ προσεκτικά, ως μία λίγη ολίσθησης προκαλέσει μόνιμη γρατσουνιά σε κεραμικό κεραμίδι σας. Ωστόσο, αν βρείτε το ρευστοκονίαμα αναμόχλευση off εύκολα, μπορείτε να εξετάσετε αυξάνοντας την ταχύτητα του εργαλείου. Η συσσωρευμένη ενέματα να εκκαθαρίζονται με ένα πινέλο ξύστρα.
Power Grinder? Αφαίρεση ρευστοκονίαμα με μύλο δύναμη είναι ένα γρήγορο και επαρκέστερος μέθοδος. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα αν μπορείτε να κανονίσετε για ένα. Ρωτήστε τοπικό Μίσθωση Shop σας, εάν απόθεμα έναν μύλο δύναμη. Το κρατήστε unplugged μέχρι θέλετε να ασφαλίσετε όλα τα συνημμένα στη θέση. Προσαρμόστε τη εξάρτημα for απομάκρυνση ρευστοκονίαμα και βεβαιωθείτε ότι snaps τέλεια. Κάντε ένα γρήγορο έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι συνδέσεις και τα εξαρτήματα έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Συνδέστε το και ενεργοποιήστε τον διακόπτη. Προχώρησε αργά και με μεγάλη προσοχή. Σιγουρευτείτε ότι δεν εργάζεστε στον ίδιο χώρο για πολύ. Εργασία ομοιόμορφα εργοτάξιο σας. Υπερφόρτωσης του στη μία αποτελέσματα περιοχή στην αποτριβές και λύσιμο πλακιδίων στην περιοχή αυτή.
Grout Grabber Kit? Grout κιτ grabber έχουν παλινδρομικά πριόνια οποίες αίρονται ρευστοκονίαμα. Carbide λεπίδες έρχονται ως πρόσθετο συνημμένο. Κάθε λεπίδα είναι κατάλληλο για την άρση ενεμάτων για περίπου διακόσια μέτρα, γραμμικά. Η διαδικασία αφαίρεσης ρευστοκονίαμα με grabber ρευστοκονίαμα είναι παρόμοιο με ότι με μια ξύστρα ρευστοκονίαμα.
Grout εργαλεία αφαίρεσης κάνουν το δουλειά αφαιρώντας ενέματος αρκετά γρήγορο και λιγότερο δυσκίνητη. Αφού έχει εξοφλήσει το σύνολο της επιφάνειας από ενέματα, είναι καιρός να το καθαρίσει. Ίχνη ρευστοκονιάματος θα αποτρέψει η κόλλα από κολλήσει στο δάπεδο, ενώ αφαιρείτε ενέματα. Συνεπώς, χρησιμοποιήσετε καλής ποιότητας λύση καθαρισμού να ξεφορτωθεί παλαιών ρευστοκονίαμα.