Κτίριο ένας καπνιστής Κρέας - Πώς να οικοδομήσουμε έναν καπνιστή Κρέας

καπνιστές Κρέας είναι πρώτες συσκευή μαγειρέματος κρέας που χρησιμοποιούνται να θεραπεύσει κρέας, ενώ αυτούς μαγείρεμα. Νωρίτερα, ήταν μεγάλα δυσκίνητη δομές? Ωστόσο, προκειμένη κάποιου είναι μικρές και εύκολο να λειτουργηθεί. Έρχονται σε δύο τύπους? Ηλεκτρικό καπνιστή και αερίου καπνιστές και χρησιμοποιούνται συχνά ως παρατάσεις μια παραδοσιακή ξύλου τροφοδοτήθηκε υπαίθρια καπνιστής κρέας.
Ένας καπνιστής κρέας επίσης παρακολουθεί η θερμοκρασία της φλόγας, να διασφαλιστεί ότι το κρέας δεν καίγεται ή να παραμείνουν άψητα. Η μέθοδος κάπνισμα κρέας είναι αρκετά απλή. Το κρέας είναι τοποθετημένη σε rack σε τον καπνιστή, και το ξύλο που προορίζεται για καύση, από κάτω του. Μόλις η φλόγα είναι αναμμένο, ο καπνιστής παράγει αρκετή θερμότητα και καπνό να μαγειρεψει το κρέας. Ο καπνιστής κρέας είναι μια κλειστή μονάδα. Το κάλυμμα επιτρέπει στην καρύκευμα ή μαρινάρισμα να απορροφηθούν μέσω τις περικοπές πραγματοποιούνται με κρέας προδίδοντας το με μια καπνιστό γεύση και γεύση. Καπνιστό συνταγές κρέας κάνει εξαιρετική υπαίθρια φαγητό κόμμα. Try κτίριο καπνιστής κρέας, και να απολαύσετε τη γεύση της αλλά και ψημένα και καπνιστά κρέατα.
Πώς να οικοδομήσουμε μια Smoker Κρέας
Ένας καπνιστής κρέας μπορεί να οικοδομηθεί από μέταλλο, ξύλο, ή τούβλου και κονιάματος. κρέας κάπνισμα είναι σαν μαγείρεμα το χρησιμοποιεί έμμεση εφαρμογή θερμότητας που παράγεται από καύση ξυλείας. Μετά είναι ένας εύκολος τρόπος οικοδόμησης έναν καπνιστή με βάση το κρέας.
Υλικά που απαιτούνται:? Μεγάλες μεταλλικές μπορείς, με ένα καπάκι? Ηλεκτρική θερμαντική εστία? Μικρές μεταλλικού κιβωτίου? Θερμοκρασίας συσκευή? Mesh? Πριονίδια? Καλώδιο ρεύματος? Εγκαταστάτης? Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να γίνει είναι να γίνουν δύο τρύπες για τα καλώδιο και η διάταξη ελέγχου θερμοκρασίας στη βάση του δοχείου. Τοποθετήστε το ηλεκτρικό πλάκα στο κάτω της κονσέρβας, και χρησιμοποιώντας το driller, τρυπάνι δύο τρύπες στη βάση. Συνδέστε το καλώδιο του ηλεκτρικού πλάκα, και τραβήξτε το έξω από το διάτρημα, και μέσα από τη δεύτερη τρύπα, συνδέστε την ηλεκτρική πλάκα στη θερμοκρασία συσκευή. Τοποθετήστε το μικρό κουτί μεταλλικές ηλεκτρικό πλάκα, το γεμίσουν ροκανίδια. Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας, και διακόπτης το φάρμακο σε θερμοκρασίες μεταξύ 220oF and 230oF. Καθώς η ηλεκτρικό πλάκα αρχίζει να θερμότητα, των ροκανιδιών στο μεταλλικό κουτί θα αρχίσει να καπνίζουν. Στερεώστε το πλέγμα στην κορυφή του μπορούν, και τοποθετήστε το καπάκι σε αυτό. Μετά δέκα λεπτά, τοποθετήστε την μαριναρισμένο κρέας στη ματιών, και πάλι κλείστε το καπάκι για τουλάχιστον μια ώρα. Δεδομένου κρέας παίρνει μαγειρεύεται σε αργά θερμοκρασίες, θα είναι μια στιγμή προτού το κρέας είναι έτοιμη. Κρατήστε flipping το κρέας, κάθε φορά που ανοίγετε το καπάκι. Κάποιος πρέπει να κρατήσει προσθέτοντας περισσότερες μάρκες ξύλου, να κρατήσει το καπνό από billowing έξω. Try ύγρανση το ξύλο για ένα πιο καπνιστή περιβάλλοντος στην καπνιστή κρέας.
Κάποιος μπορεί οικοδομήσουμε ένας καπνιστής κρέατος χρησιμοποιώντας ένα γλάστρα λάσπη ή μια κατσαρόλα τερακότα επίσης. Της διαδικασίας για την οικοδόμηση ένας καπνιστής με βάση το κρέας είναι η ίδια με αυτή που αναφέρεται πιο πάνω. Ωστόσο, φροντίσει ενώ τρύπες γεωτρήσεις, ως γεώτρησης μπορούσε οδηγήσει σε ανάπτυξη ρωγμών στο pot λάσπη ή τερακότα. Μερικοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν γλάστρες λάσπη για κρέας κάπνισμα, βρίσκετε τις κρέας καλύτερα αρωματισμένες, σε σύγκριση στα κρέατα καπνιστό στους καπνιστές μέταλλο.
Ωστόσο, για μια σκληροπυρηνικοί foodie, το μέταλλο, το ξύλο, λάσπη ή τούβλα θα μεταδώσει ακριβώς το σωστό καπνό για να προσθέσετε γεύση στο κρέας. Οικοδόμηση ένας καπνιστής κρέας είναι εύκολη, και το μόνο πράγμα κάποιος χρειάζεται να χειριστεί, οι αριθμός των φιλοφρονήσεις που θα έρθουν δρόμο σας! Τώρα που ξέρετε πώς να οικοδομήσουμε ένα καπνιστής κρέας, εκμεταλλευτείτε και απολαύστε!