Πώς να Περμ Μαλλιά

Μόλις λίγες ημέρες πίσω γνώρισα έναν από τους φίλους μου και έψαχνε φανταστικό με πρόσφατα permed τα μαλλιά της. Ρώτησα ότι πώς και πότε έκανε αυτή κάνει. Δεν είναι αυτός που θα ξοδεύουν πολλά χρήματα για την περμανάντ, οπότε υπέθεσα ότι το έκανε στο σπίτι. Μάλιστα είχε κάνει στο σπίτι! Κοίταξα μέχρι της και ήταν απολύτως εμβρόντητοι. Μου είπε ψύχραιμα, θα γελοιοποιούσε την έκπληξή μου πώς να περμανάντ μόνοι σας τα μαλλιά. Και πήγε σε ένα perm εξηγεί ξεφάντωμα. Και ο απώτερος σκοπός των περμανάντ μαλλιά της ήταν μου είπαν οι της στο τέλος. Και αυτό ήταν φυσικά της φίλο χρησιμοποιούνται να πάει τρελλός με permed μαλλιά!
Έτσι, εάν θέλετε επίσης να εντυπωσιάσετε τον άνδρα των ονείρων σας ή πάρετε μια makeover γίνει μαζί με μια ravishing μακρά hairstyle, εδώ είναι πώς να περμανάντ μαλλιά σε σπίτι.
How προς Perm Yourself μαλλιά;
Είμαι βέβαιος ότι έχετε μια δίκαιη ιδέα των πραγμάτων που χρειαζόμαστε για περμανάντ μαλλιά, όμως, αφήνει να έχει την αναθεώρηση των εν λόγω πραγμάτων. Θα χρειαστεί το σπίτι διάλυμα περμανάντ / σετ προϊόντων, πένσες μαλλιά ή ράβδοι, χτενίστε τα μαλλιά, βούρτσα για τα μαλλιά, στεγνωτήρα πλήγμα, μεσαίου ή μεγάλου κλιπ μαλλιά και το ακρωτήρι του σώματος. Τώρα αφήνει να πάρει άρχισε. ? Πλύσιμο των μαλλιών σας σωστά με ένα σαμπουάν είναι απαραίτητη πριν από την περμανάντ τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια στεγνώνετε τα μαλλιά σας καλά και να εφαρμόσετε ένα προ λύση περμανάντ στα μαλλιά και ξεπλύνετε σας καλά. ? Φοράτε τα προστατευτικά γάντια, πριν να ξεκινήσει η διαδικασία. ? Ένα σημαντικό πράγμα που έχει κάποιος για να σας βοηθήσει, δεδομένου ότι είναι δύσκολο έργο για να το κάνουμε όλα μόνοι σας. ? Τώρα με τη βοήθεια μιας χτένας, ξεχωριστή μικρά τμήματα της τρίχας, περίπου μισή ίντσα ένα τμήμα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε συνδετήρες τρίχας, έτσι ώστε να παραμείνουν χωρισμένα τα τμήματα. Πάρτε τη βοήθεια του φίλου σας, ή οποίοι ποτέ, να κλιπ τα μαλλιά στο πίσω. ? Στη συνέχεια, για να κυλήσει το διαχωρισμένο τμήματα της τρίχας, πένσες μαλλιά χρήση ή ράβδους. Τοποθετήστε το τριχών στα έγγραφα τέλος (διαθέσιμο με τα μαλλιά περμανάντ κιτ) και ρόλος κάθε τμήμα. Απλά εξασφαλίζουν ότι τα μαλλιά είναι υγρό και λείο, πριν ρίξετε. Αποφύγετε το διάλυμα περμανάντ και να κρατήσει τα μαλλιά βρεγμένο μόνο με νερό, στο στάδιο αυτό. ? Φορέστε το ακρωτήρι του σώματος και η φρουρά στάγδην να αποφεύγεται οποιαδήποτε επαφή των μερών του σώματος με τις λύσεις περμανάντ. ? Γενναιόδωρα, εφαρμόστε τη λύση περμανάντ σε καθένα από τα έλασης τμήματος. Μην αφήνετε τη λύση για μελλοντική χρήση. Δεν είναι γραφτό για αυτό. ? Ακολουθήστε αυτό επάνω, επιτρέποντας την τρίχα να ορίσετε ως οδηγίες στα περμανάντ κιτ.Τούτο θα ποικίλει ανάλογα με το μήκος και τον τύπο των μαλλιών. Κανονικά μαλλιά θα θέσει σε περίπου 30 λεπτά. ? Μπορείτε κρατήσετε καρτέλες στην περμανάντ πρόοδο εξετάζοντας ένα ζευγάρι των τμημάτων κάθε 7 ή 10 λεπτά και δείτε αν είναι κατσάρωμα. ? Και πάλι, ξεπλύνετε τα μαλλιά σωστά για περίπου 3 λεπτά. Όλα αυτά, ενώ, ας το benders μαλλιά και ράβδοι είναι σε θέση τους. Μετά ξηραίνονται pat τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας μια πετσέτα. ? Τώρα αφαιρέστε benders τρίχες και βέργες και εκπλύνεται το εξουδετερωτή με ζεστό νερό εντελώς. ? Τώρα μπορείτε να φορμάρετε τα μαλλιά σας μετά φυσάτε ξήρανση. ? Αν δεν είναι ευχαριστημένοι με τις μπούκλες σας, καλά, κάνει το αντίθετο και περμανάντ μαλλιά σας ίσια! Εδώ πηγαίνει!
Πώς προς Perm Hair Straight;
Αρχίστε με τη διαίρεση τα μαλλιά σας σε τέσσερα τμήματα, χρησιμοποιώντας μυτερό άκρο μια χτένα ουρά αρουραίου. ? Ξεκινήστε με ένα τμήμα των μαλλιών περίπου 1 εκατοστό, από το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Και κρατήστε πατημένο τότε το υπόλοιπο των μαλλιών σας από το δρόμο, εναποθέτει το με κλιπ. ? Και πάλι, όπως προαναφέρθηκε, να φορούν προστατευτικά γάντια και στη συνέχεια να εφαρμόσει τη λύση περμανάντ στα μαλλιά σας γενναιόδωρα αρχίζοντας από τις ρίζες. ? Τότε σιγουρευτείτε ότι το περμανάντ είναι ομαλή σε όλη τη διαδρομή κάτω από το τμήμα μαλλιά να τα άκρα. ? Συνεχίστε εφαρμογής του διαλύματος perm σε όλα τις ενότητες till τελειώσετε με όλα αυτά. ? Τώρα αφήστε το περμανάντ διαμονής για το χρονικό διάστημα σύμφωνα με τις οδηγίες στο κιτ. ? Ξεβγάλατε με χλιαρό νερό και εκπλύνεται περμανάντ από μαλλιά σου. Χρησιμοποιήστε εξουδετερωτικών σαμπουάν, που πρέπει να διατίθεται στο κιτ περμανάντ σας. Αυτό είναι σημαντικό διότι αυτό αποτρέπει τις επιβλαβείς χημικές ουσίες από την καταστροφή τα μαλλιά σας, με αποτέλεσμα την απώλεια μαλλιών. ? Ουάου, αυτό ήταν μεγάλη, αλλά ορισμένοι από εσάς μπορεί να ρωτήσει, τι κι αν έχουμε μακριά μαλλιά; Pronto! Ορίστε.
Πώς προς Perm μακριά μαλλιά;
Ξέρεις τι θα σας ταιριάζει ο καλύτερος, έτσι ώστε να λάβει πρώτο απολογισμό της κατάστασης μαλλιών σας και αποφασίστε αν θέλετε μια σφιχτή μπούκλα που λαμβάνεται από αλκαλική περμανάντ ή να χάσουν, μαλακό μπούκλα που λαμβάνονται με περμανάντ οξύ. ? Αγορά στη συνέχεια μια καλή μαλλιών στο σπίτι περμανάντ kit, ιδανικά από ένα σεντάν ή ένα φαρμακείο. Εάν έχετε υγιή μαλλιά και έχετε κάνει αυτό πριν, μόνο κατόπιν πηγαίνετε για at-σπίτι κιτ περμανάντ. Διαφορετικά, ψάχνουν για μια άδεια στιλίστα τρίχας. ? Μετάβαση σε βάθος τις εντολές στο κιτ προσεκτικά και να κατανοήσουν πολύ καλά. Αν νομίζετε ότι θα κολλήσουν επάνω ή έχουν κολλήσει επάνω σε κάθε σημείο, έχετε κάποιον να σας βοηθήσει στο σπίτι. ? Φορέστε τα συστήματα ασφαλείας - το ακρωτήριο και τα γάντια, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή με το περμανάντ διάλυμα. ? Πλένετε τα μαλλιά σας και απαλά πλήγμα στεγνώστε. Στη συνέχεια, με περμανάντ ράβδοι, τυλίξτε τα μαλλιά σας προς τα πάνω, κατσαρώματος γύρω από τη ράβδο. ? Τώρα ισχύει το περμανάντ διάλυμα ξεκινώντας κατεβείτε στη τριχωτό και αφήστε κάθε σκέλους γίνονται μαλάξεις από αυτήν. ? Αφήστε την προβλεπόμενη περάσουν την ώρα πριν από την αφαίρεση των ράβδων και το πλύσιμο μακριά το διάλυμα περμανάντ εντελώς. Εφαρμόστε ένα εξουδετερωτή and χτύπημα στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Τέλος, μην φορμάρετε τα μαλλιά σας μέσα σε 24 ώρες. Ας ένα πέρασμα ημέρα πριν σκέφτεστε styling μαλλιών σας. ? Εκεί, όλα αυτά ήταν για το πώς να περμανάντ μαλλιά και δίνοντας στον εαυτό σας μια νέα εμφάνιση. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε μερικά hairstyles περμανάντ σπιράλ, incase θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο μαζί με περμανάντ μαλλιά σας. Αλλά να θυμάστε για να επιδοθούν σε σωστή περιποίηση των μαλλιών, ενώ τα κάνετε όλα αυτά.
Καμαρώνω νέα εμφάνιση σας και εκθαμβώσει τους πάντες με τις μπούκλες σου! Και ειδικά την αγάπη της ζωής σας! Όλα τα καλύτερα!