Green Ζεστό Θερμοσίφωνες

Καθώς αυξάνεται η ζήτηση για τη διατήρηση της ενέργειας βρίσκεται σε έξαρση, οι άνθρωποι σε όλη την υφήλιο εξετάζουν ενεργειακά αποδοτικά σπίτια και / ή η χρήση των συσκευών με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Μεταξύ των πολλών συσκευές που χρησιμοποιούν υψηλή ενέργεια, ζεστό θερμοσίφωνες είναι ένα από αυτά, οποίες αντιστοιχούν περίπου 12 - 15 τοις εκατό της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας νοικοκυριού. Συνεπώς, υπό πρόσφατους χρόνους, είναι νέες τεχνολογίες υλοποιούνται να ρυθμίσετε συνέχεια πράσινο καυτοί θερμοσίφωνες που τρέχουν σε χαμηλή ενέργεια και συγχρόνως, εξοικονομούν νερό.
Green ζεστού θερμοσίφωνες αφορούν εκείνους συστημάτων θέρμανσης νερού που έχουν ενσωματωμένος με ορισμένες αποδοτικότητα-αυξάνοντας λειτουργίες προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Γενικά, είναι ενεργειακά αποδοτικών καυτοί θερμοσίφωνες αναφέρεται ως πράσινοι καυτοί θερμοσίφωνες. In κάποιο πράσινο ζεστό θερμοσίφωνες, αποτελούν ανανεώσιμους χρησιμοποιούμενων πηγών ενέργειας για θέρμανση νερού να μειώσει το κόστος της ενέργειας. Επίσης, χαμηλής ροής διεξόδων νερού εγκατασταθεί σε πράσινο ζεστό θερμοσίφωνες, σκοπό την διατήρησης του νερού.
Going Green με Hot Θερμοσίφωνες
Εάν έχετε ένα παλιό συμβατικού ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με υψηλό ενεργειακά αποδοτικό θερμοσίφωνα. Παρόλο το αρχικό κόστος εγκατάστασης ενδέχεται είναι υψηλό, θα εξοικονομήσετε συνεχώς ενέργειας στην μακροπρόθεσμα. Αγοράζοντας αυτές οι συσκευές στο σπίτι, μπορείτε να συγκρίνετε τις ενεργειακές ετικέτες οδηγός των διαφόρων σημάτων και να επιλέξουν ένα ανώτερης ποιότητας με υψηλή ενεργειακή απόδοση. Μερικά παραδείγματα πράσινων καυτοί θερμοσίφωνες είναι ως εξής:
Ηλιακή Ζεστό νερό Θερμοσίφωνες: Μια από τις πιο αποτελεσματικές πράσινες καυτοί θερμοσίφωνες είναι ο ηλιακός θερμοσίφωνας. Εάν το σπίτι σας έχει μη σκιασμένη οροφή ή άλλα τέτοια θέση, μπορείτε να εξετάσει την εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα. Αυτός ο τύπος ζεστού θερμοσίφωνα χρήσεις καθαρές και ανανεώσιμες ηλιακή ενέργεια για νερό πλανήτη. Όπως ανά στατιστικές, ένα ηλιακό θερμοσίφωνα μπορεί να μειώσει περίπου 50 τόνους διοξειδίου άνθρακα σε διάρκειας 20 χρόνων. Hence, με μια τέτοια solar hot θερμοσίφωνα, εσείς θα contributing in minimizing gases θερμοκηπίου. Την αντοχή ενός ηλιακού θερμοσίφωνα ενδέχεται να διαρκέσει έως και 30 χρόνια.
Tankless Ζεστό Θερμοσίφωνες: Tankless ζεστό θερμοσίφωνες, ως όνομα δείχνει, μην διαθέτουν συστήματα αποθήκευσης νερού. Το ζεστό νερό παρέχεται με βάση τη ζήτηση. Συνεπώς, αυτό σύστημα είναι αναφέρεται επίσης ως on-demand καυτοί θερμοσίφωνες. Δεδομένου ότι μόνο απαιτείται νερό θερμαίνεται αμέσως, αποθηκεύετε ενέργεια με δεν θέρμανση την πλήρη δεξαμενή. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές συσκευές θέρμανσης νερού, το tankless ποικιλία μειώνει το καυτό ενεργειακό κόστος νερού από περίπου 15 με 20 τοις εκατό. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η υψηλή αντοχή των tankless θερμοσίφωνες ζεστό νερό. Ένας ανώτερος σήμα ποιότητας μπορεί να διαρκέσει για περίπου 10 έως 15 ετών.
Αερίου καυτό Θερμοσίφωνες: Αν είστε προτίμησε μια τύπο αποθήκευσης ή δεξαμενής, μπορείτε εξετάσει εγκαταστήσετε ένα αέριο ζεστού θερμοσίφωνα. Σε σύγκριση με το απλό μοντέλο αποθήκευσης της ηλεκτρικής ενέργειας, ένα αέριο θερμοσίφωνα καταναλώνει τη μισή κατανάλωση ενέργειας. Αερίου καυτοί θερμοσίφωνες διαρκούν συνήθως για περίπου 20 με 25 χρόνια. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα ενέργειας μπορεί μειώσει μετά της χρήση για 10 χρόνια.
Ναι. Πρόκειται για το πράσινο ζεστό νερό θερμάστρα επιλογές που μπορούν να θεωρηθούν για την αντικατάσταση του παλαιού. If αγοράζουν ένα ενεργειακά αποδοτικό θερμοσίφωνα δεν είναι στον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα για να καταστούν τα υπάρχοντα θερμοσίφωνα σας μια πιο πράσινη ένα. Ορισμένες από τις συμβουλές για να το δικό του καταπράσινο θερμοσίφωνες ζεστό σας νερό είναι μονωτικό το ζεστό σωληνώσεις νερού, μόνωση της δεξαμενής με τον καθορισμό αλουμινόχαρτο γύρω από αυτό και να εγκαταστήσετε το σακάκι θερμοσίφωνα. Αυτά τα απλά βήματα θα εξασφαλίσει την εξοικονόμηση ενέργειας σε κάποιο βαθμό.