Σπιτική Spray Σώματος - Δημιουργήστε τη δική Spray το σώμα σας

Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν περάσει χιλιάδες δολάρια προσπαθώντας να βρείτε το τέλειο άρωμα που ήταν τόσο «εσύ»; σπρέι σώματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας, δεδομένου ότι αναζωογονήσουν τη διάθεση σας με φρέσκα μυρωδιά τους, ενώ ηρεμώντας το μυαλό σας. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά ακριβά αρώματα και σπρέι για το σώμα διαθέσιμο σε αγορά, εκτιμώντας ότι απώτερος μυρωδιά που κάνει την καρδιά σας στα ύψη, μπορούν να κάνουν ένα πραγματικό βαθούλωμα στο πορτοφόλι σας. Επιπλέον αυτών των αρωμάτων δεν φαίνεται να διαρκέσει τόσο πολύ, καθώς, με το άρωμα διάχυσης μέσα σε λίγες ώρες. Για να μην αναφέρουμε ποιες είναι οι δραστικές χημικές ουσίες σε αυτές τις εμπορικές σπρέι για το σώμα, καταλήγουν να κάνουν στο δέρμα σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων είναι να χρησιμοποιήσετε σπιτικό σπρέι για το σώμα. Αντίθετο στη δημοφιλή πεποίθηση ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να φτιάξετε το δικό σπρέι το σώμα σας, στην άνεση του σπιτιού σας. Με τη χρήση απλών καθημερινών συστατικά όπως το νερό, τα αρώματα, κολώνιας και διάφορα αιθέρια έλαια, κάνοντας το δικό πολυτελώς αρωματικά σπρέι σας σώμα είναι μια εξαιρετικά εποικοδομητική και μια πραγματική προσπάθεια διασκέδασης. Δεν έχετε σώσει μόνο onyour πολύτιμων πόρων με αυτό το σπιτικό λύσης, αλλά και να έχουν την επιλογή να αλλάξουν τα συστατικά για να κάνει ένα άρωμα που είναι μοναδικά σας.
Συνταγές για να φτιάξετε τη δική Ψεκάστε το σώμα σας
Το πρώτο βήμα στη διαδικασία, είναι να βρει τα αιθέρια έλαια που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για το σπρέι. Υπάρχουν αρκετές επιλογές, όπως η λεβάντα και lemongrass, αλλά εγώ προσωπικά ήθελα να χρησιμοποιήσω τα τρόφιμα αρωματικών εκχυλισμάτων, όπως βανίλια και εσπεριδοειδή. Δεν είναι μόνο φθηνό και εύκολα διαθέσιμες, αλλά και οσμή παραδεισένια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να φτιάξετε το δικό σας αιθέρια έλαια. Τα άλλα συστατικά που χρειάζεστε είναι απεσταγμένο νερό, γλυκερίνη, οινόπνευμα ή βότκα, και ένα μπουκάλι στο σπίτι σπρέι σώμα σας. Υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα μπουκάλια σπρέι διατίθεται σε αγορά, για να το χρησιμοποιήσετε. Εάν είστε σε μια επιπλέον δημιουργική διάθεση, τότε μπορείτε να διακοσμήσετε τα μπουκάλια με ειδικές ετικέτες, τις στολίζουν creation σπιτικό σας. Μόλις έχετε μαζέψει όλα τα υλικά και τα έχουν βρει ακόμη και η αποθήκευση για αυτό, είναι καιρός να δημιουργήσετε το δικό σας άρωμα αριστούργημα.
Σπιτική Body Spray: Συνταγή 1: Αυτό είναι μια απλή μέθοδος λήψης ένα σπρέι σώματος. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων στο απεσταγμένου ύδατος και ανακινούμε καλά. Τώρα σπρέι ένα μικρό ποσό στον καρπό σας, να ελέγξετε εάν πρέπει να προσθέσετε περισσότερο άρωμα. Προσθέτοντας γλυκερίνη στην μίγμα κάνει διαρκούν περισσότερο και λειτουργεί ως μια μεγάλη moisturizer για το δέρμα σας. Αποθηκεύστε αυτό το μπουκάλι σπιτικό σπρέι σε θερμοκρασία δωματίου, προστατεύοντάς την προτίμηση από το φως του ήλιου.
Σπιτική Body Spray: Συνταγή 2: Πάρτε την άκρη από τη ζέστη του καλοκαιριού, με αυτό το καταπραϋντικό σπρέι εσπεριδοειδή body καλοκαίρι, που σας μεταφέρει σε ένα φρέσκο ​​και ατμοσφαιρικό φωτισμό.
Συστατικά? 2 φλιτζάνια αποσταγμένο νερό? 3 κουταλιές βότκα? 1 κουτάλι της σούπας κάθε μία: ψιλοκομμένο πορτοκάλι και λεμόνι φλούδα? 5 σταγόνες έλαιο λεμονιού άρωμα? 10 πορτοκαλί σταγόνες αιθέριο / πετρέλαιο αρώματος? Κατευθύνσεις? Τοποθετήστε το φλούδες φρούτων σε ένα βάζο γεμάτο με βότκα, για μια εβδομάδα. Τώρα, στέλεχος του υγρού και προσθέστε τα αιθέρια έλαια άρωμα και νερό σε αυτό τεταμένες υγρό. Αφήνουμε το μίγμα σε ηρεμία επί δύο εβδομάδες σε δροσερό, σκοτεινό χώρο.
Σπιτική Body Spray: Συνταγή 3: Εάν προτιμάτε τη χρήση φουντουκιά μαγισσών, τότε αυτό το σπρέι σώματος είναι ιδανικό τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες. Διατηρεί φρέσκα διάρκεια όλης της ημέρας και ανυψώνει τη διάθεσή σας.
Συστατικά? 1 αμαμήλις κουταλιά? Συνολικά 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο: το λεμόνι και το αγγούρι? 8 ουγκιές απεσταγμένου νερού? Οδηγίες? Συνδυάστε όλα τα συστατικά και αποθηκεύστε το σε ένα μπουκάλι, για αυτή τη μεγάλη μετά σπρέι σώματος ντους. Αν ερεθίζει το δέρμα σας, τότε μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση έλαιο λεμονιού στο μείγμα.
Θυμηθείτε να ταρακουνήσει τα μπουκάλια πριν από τη χρησιμοποίηση αυτών των σπιτικό σπρέι για το σώμα και ψεκάστε ελαφριά ομίχλη πάνω στο σώμα. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με το δικό του άρωμα συνδυασμούς σας όταν κάνετε τις δικές σπρέι το σώμα σας, μέχρι να βρείτε ένα άρωμα που θα απολύτως αγάπη. Έτσι, αν προτιμάτε ένα χαλαρωτικό σπρέι σώματος, χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια σανδαλόξυλου και λεβάντας. Για μια σφριγηλός, μυρωδιά uplifting, εσπεριδοειδή χρήση, μέντα και τριαντάφυλλο έλαια σε spray σώμα σας. These σπιτικά σπρέι για το σώμα είναι μια καταπληκτική Εκτός από τα καλάθια δώρο για τους φίλους σας και τους αγαπημένους τους, καθώς και. Έτσι προχωρήστε και κάνετε το δικό σπρέι το σώμα σας σπιτικό σήμερα!