Τρόπος κατάργησης επεκτάσεις τρίχας

Τα μαλλιά είναι ένα πλεονέκτημα για όλους μας. Εάν έχετε μεγάλη μαλλιά, προσθέτει να κοιτάξουμε σας, και άνθρωποι μπορούν πάνε απολύτως ξεμωραμένος πάνω. Αλλά αν τα μαλλιά σας είναι αραίωση ή ακριβώς για τη διασκέδαση από το, και θέλετε να κάνετε ένα λίφτινγκ, επεκτάσεις τρίχας ή τεχνητή ολοκληρώσεις μαλλιών είναι ο τρόπος να πάει. Hair Extension είναι ένας τρόπος για να προσθέσετε τεχνητές ή εμπορικό μαλλιά να τα φυσικά μαλλιά. Όταν πρόκειται για τα είδη των ινών τρίχας, περιλαμβάνουν Kanekalon and Toyokalon. are επεκτάσεις τρίχας επίσης κατασκευασμένα από φυσικά μαλλιά, αλλά είναι ακριβό από τις συνθετικές εξτένσιον. Και συνθετικά επεκτάσεις μαλλιών διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και υφές. Αφετέρου, ανθρώπινη τρίχα διατίθεται σε διάφορες ποιότητες και είναι επίσης ενίοτε διαφημίζεται από εθνοτική καταγωγή τους. Μερικά από τα παραδείγματα συσκευασμένου υφές σε τεχνητά μαλλιά περιλαμβάνουν-
Yaki: Αυτός τύπος είναι ευθεία και μοιάζει ή μιμείται την χαλαρή υφή της αφρο-carribean μαλλιά.
Ευρωπαϊκή: Αυτό είναι λιγότερο ίσια από ασιατικές μαλλιά. Είναι ευθεία και ενδέχεται να έχουν μικροσκοπικό κομμάτι του κύματος.
Deep Wave: Είναι κατά κανόνα δεν αποτελούν πραγματικό κύμα, αλλά μπορεί να γίνει για να μοιάσει με τα κύματα σπείρα.
Χαλαρά Βαθιά κύμα ή ερωτευμένους Wave: Πρόκειται για μια έκδοση που είναι πιο χαλαρή από το βαθύ κύμα. Αυτοί είναι μαλακά, ρομαντικό μπούκλες.
Jheri Curl: ματιά «afro« A συνολικά μπορεί να ληφθεί από αυτές Jheri μπούκλες και είναι πωλούνται κανονικά στη σύντομο μήκη. Καλούνται, επίσης, πάνα κομμάτια καθομιλουμένη.
Υγρό και κυματιστές: Αυτά είναι ως επί το πλείστον είναι συσκευασμένα κατά τον ισπανικό ή ινδικό κύμα. Πρόκειται για τυπικά περιγράφονται όπως έχοντας μαλακό, φυσικές μπούκλες looking οποία καθίστανται σγουρά κρατική όταν υγρός. Γενικά ανθρώπινη τρίχα χρησιμοποιείται στο παρόν.
Σήμερα είμαι βέβαιος ότι είστε τραβώντας τα μαλλιά σας τώρα, η σκέψη σχετικά με το γιατί δεν είμαι εγώ σας λέω πώς να αφαιρέσετε τις επεκτάσεις τρίχας και να προχωρήσει στην περιπλάνηση για τους τύπους των εξτένσιον. Μέχρι εδώ είναι όλα σχετικά με αφαίρεση επέκταση μαλλιά.
Αφαίρεση επεκτάσεις τρίχας
Για αφαιρώντας επεκτάσεις μαλλιών, πρέπει να έχετε στη ψαλίδι διάθεσή σας, τρίχες διαλυτοποιητής κόλλα ή τρίχες remover επέκτασης και ένα ευρύ χτένα δόντι.
Για προϊόντα με κολλήσεις Επεκτάσεις? Για προϊόντα με κολλήσεις-στα μαλλιά επεκτάσεις, ισχύουν οι διαλυτοποιητής κόλλα στη βάση παράταση, το σημείο από όπου ξεκινήσατε του πάνω από. Κρατήστε στο εργάζονται για αυτό μέχρι την επέκταση ξεκινά χαλάρωση. Τότε χρησιμοποιήστε τη χτένα στην προσεκτικά χτένα έξω την επέκταση. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να ξεμπερδέψουν the επεκτάσεις φόρμα τα μαλλιά σας απαλά. Παρακαλείστε είναι όσο απαλή δυνατόν, όπως δεν θα θέλατε να χάσετε τρίχα σας, εσείς;
Ραμμένη σε επεκτάσεις? Ραμμένη σε επεκτάσεις είναι λίγο περίπλοκο και είναι λίγο δύσκολο να αρθούν. Αυτό συμβαίνει λόγω της τον απλούστατο λόγο ότι τα φυσικά μαλλιά σας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πλεγμένες στο τριχωτό της κεφαλής. Και τότε σε αυτές ταινιοπλέγματα, οι επεκτάσεις sewn ήνυ α. Μπορείτε θα έπρεπε να προσδιορίσουν και βρείτε το νήμα, οποία έχει Ραμμένη φυσικό μαλλιά σας. Τώρα χρησιμοποιώντας το ψαλίδι, περικοπή που νήμα. Προσέξτε να μην κόβεις τα μαλλιά σου. Τότε απαλά τραβιέμαι οι σειρές επέκταση από μαλλιά σας. Συνεχίστε αυτήν τη διαδικασία μέχρι να απαλλαγούμε από όλες τις ραμμένη στις επεκτάσεις. Τώρα χτένα thoroughly μαλλιά σας και χαλαρώνεται τους επάνω. Αυτό θα βοηθήσει την απομάκρυνση των υπόστεγο τρίχας που είχε κολλήσει επάνω επειδή των επεκτάσεων τρίχας. Τέλος, σαμπουάν και χρησιμοποιήστε μια βαθιά conditioner μετά πλύσιμο μαλλιά σας με ένα σαμπουάν. Όταν την ραμμένη στα μαλλιά, οποιοδήποτε είδος εργαλείου αποτρίχωσης επέκταση, ήθελα πένσα διαφορετικών τύπων, τράβηγμα βελόνα, και άλλοι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αντιμετώπιση εξτένσιον. Έτσι, ότι ήταν μια σύντομη συλλογή υποδείξεις για το πώς να αφαιρέσετε τις επεκτάσεις τρίχας.
Ελπίζω να είναι τώρα δεν μπλέχτηκε σε θέματα με ό, τι αφορά Αποτρίχωση επέκταση. Πρακτική μια κατάλληλη μέθοδος περιποίησης των μαλλιών, ενώ κάνει όλα αυτά και έχουν μεγάλη τρίχα!
Επόμενη φορά που δεν ανησυχούν για την άρση επεκτάσεις τρίχας - πάμε γι 'αυτούς, που πρόκειται να σας κάνει να κοιτάξουμε χάρμα!