Πώς να πλέκω Cornrows

Cornrows οι παραδοσιακές αφρικανικές hairstyles σιρίτια που μπορεί να διατηρείται επί του για μια εβδομάδα. Χρειαστείτε πολλή υπομονή και την πρακτική να δαμάσει την τέχνη της cornrows πλέξιμο. Cornrow πλεξούδες γίνει λίγο εύκολο αν γνωρίζουν εκ των προτέρων βασικά πλέξιμο. πλεξούδες Απλή κρέμεται, ενώ οι πλεξούδες cornrow πλεγμένες στο τριχωτό της κεφαλής.
Cornrow τρέσες έχουν στη μόδα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Επίσης γνωστό ως του συγκαλυμμένου braids κομμάτι, έχουν δημοφιλή στη γη των Φαραώ, δηλαδή την Αίγυπτο. Αυτό το στυλ κέρδισε τη δημοτικότητα στο δυτικό κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του 60 και 70 »και πάλι ψηφίστηκε ως δημοφιλή χτένισμα στο 90, λόγω των κουλτούρα χιπ χοπ. Cornrows είναι δημοφιλή μαύρο χτενίσματα. Για τα δύο φύλα hairstyle φανταστική εμφάνιση σε όποιον Είναι ένα σπορ. Οι παρακάτω απλά βήματα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς να cornrow πλεξούδες.
Πώς να πλέκω Cornrows μαλλιά;? Πριν από προσπαθώντας να πρακτική Πώς να πλέκω cornrows μαλλιά, φροντίστε να έχετε τουλάχιστον 3-4 ώρες για να τις εφεδρείες ως cornrows απαιτούν πολύ χρόνο για να πάρει το τέλειο σφιχτό πλεξούδες. Θα χρειαστείτε μικρά λαστιχάκια για τα μαλλιά, χτένα ουρά αρουραίων, ζελέ, αφήστε-in conditioner, μπουκάλι ψεκασμού και το νερό. Ας ξεκινήσουμε με το πώς να πλεξούδα cornrows.
Το πρώτο στάδιο προβλέπει βρέξιμο των μαλλιών σας. Μην κάνετε τα μαλλιά σας βρεγμένος υγρό, απλά να είναι υγρό. Μπορείτε να εφαρμόσετε άλλες αφήνουν-in conditioner για την προστασία των μαλλιών από θραύση. Διαβροχή τα μαλλιά καθιστά επίσης εύκολη την πλεξούδα μαλλιών.
Το δεύτερο βήμα είναι να αποφασίσει το σχεδιασμό hair πλέξιμο των cornrows. Μόλις το σχέδιο του τρόπου διεξαγωγής των cornrows σας, αρχίζουν να μοιράζουν τα μαλλιά σας σε τμήματα που δεν είναι περισσότερο από μια ίντσα ίντσα και ένα μισό. Μικρότερες cornrows κατέχουν καλύτερα.
Σήμερα χρησιμοποιούν ένας αρουραίος-ουρά χτένα και να λάβει ένα τμήμα των μαλλιών σας που είναι κοντά στην κορυφή του κεφαλιού σας. μαλλιά μέρος έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε το κρανίο σας. Ασφαλίστε τα άλλα χαλαρά μαλλιά με μια λαστιχένια ζώνη, ώστε να παραμείνουν έξω από το δρόμο.
Τώρα διαιρέστε το τμήμα για τα μαλλιά σε τρία ίσα μέρη. Braid τρίχες τραβώντας το αριστερό πάνω από το σκέλος κέντρο. Τώρα, το κέντρο γίνεται το αριστερό σκέλος και στίχο αντιπρόεδρος. Τραβήξτε το δικαίωμα στο νέο κέντρο. Επαναλάβετε το βήμα δύο φορές και βεβαιωθείτε ότι είναι σφιχτό και κοντά στο τριχωτό της κεφαλής.
Πάρτε μερικές περισσότερες τρίχες που είναι υπό την πλεξούδα και προσθέστε το στο μεσαίο σκέλος, έτσι ώστε να εξακολουθούν να έχουν τρία σκέλη. Συνέχιση της διαδικασίας πλέξιμο ως ανωτέρω. Καθώς μετακινείτε περαιτέρω, να συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερες τρίχες με το κεντρικό σκέλος, μετά από δύο πλεξούδες. Μόλις φτάσετε στο τέλος των μαλλιών σας, στερεώστε την με λάστιχο. Δέστε το λάστιχο με ασφάλεια έτσι ώστε να παραμένουν μικρά.
Μετά την ολοκλήρωση ενός πλεξούδα cornrow, εργασίες για το επόμενο τμήμα της τρίχας. Ξεκινήστε από το κέντρο και την εργασία και στις δύο πλευρές να διατηρήσουν, ακόμη και ορισμένα cornrows. Χρησιμοποιήστε η φιάλη σπρέι για να κρατήσει τα μαλλιά υγρά καθώς συνεχίζετε να cornrow πλεξούδα.
Πώς να πλέκω Cornrows με επεκτάσεις? Θα πρέπει να βρεγμένα μαλλιά σας και να ζητήσετε άδεια-in conditioner όπως προαναφέρθηκε για το πώς να πλέκω τα μαλλιά cornrow. Σήμερα, όταν θέλετε να πλεξούδα cornrows με προεκτάσεις, θα πρέπει να μέρους μικρά τμήματα των μαλλιών σας από την κορυφή της γραμμή των μαλλιών σας με τον αυχένα του γραμμή των μαλλιών.
Ασφαλίστε τις χαλαρές τρίχες με λάστιχο για την αποφυγή τους από την παρεμπόδιση με το πλέξιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον άνθρωπο ή συνθετικά μαλλιά ως επέκταση. Πάρτε την απαιτούμενη ποσότητα επέκτασης μαλλιών που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την cornrows.
Θα πρέπει να αναβάλλει την επέκταση τρίχας επάνω στο επίπεδο των ματιών και ελέγξτε αν τα μαλλιά είναι ακόμα παράταση. Τώρα, κλίση το κεφάλι σας προς την αντίθετη κατεύθυνση από την πλευρά που προσθέτετε cornrow επέκτασής σας μαλλιά. Τούτο θα βοηθήσει να δώσει την απαιτούμενη πρόσφυση και cornrows συνοπτικότερη.
Προσθέστε τις επεκτάσεις χρησιμοποιώντας ένα ύπουλο κίνηση. Loop την επέκταση με τη φυσική τρίχα δεδομένου ότι συνεχίζετε κοτσίδες cornrow. Σηκώστε το τούφα μαλλιών στα αριστερά σας και τραβήξτε πέρα ​​από το κεντρικό σκέλος. Εκτελείται η πλέξιμο ακριβώς όπως προαναφέρθηκε για το πώς να πλέκω τα μαλλιά cornrow. Διατηρείτε την προσθήκη του με την τροποποίηση της cornrow μέχρι να ολοκληρωθεί η όλη σειρά.
This φοβιτσιάρη χτένισμα με ή χωρίς τις επεκτάσεις τρίχας πρέπει διαρκέσει για περίπου μια εβδομάδα. Μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας τρέχει άγρια ​​και να δοκιμάσουν νέα σχέδια και στυλ με πλεξούδες cornrow σας. Όπως λένε η πρακτική κάνει έναν άνθρωπο τέλειο, πώς να cornrow πλεξούδες απαιτεί πολύ πρακτική. Ελπίζω να έχετε το "κολλάει" για το πώς να πλεξούδα cornrows μαλλιά και θα προσπαθήσω σίγουρα έξω. Ευτυχισμένο το πλέξιμο cornrow!