Πίεση κατεργασμένης Ξύλο - Πίεσης Ζωγραφική κατεργασμένης Lumber

Η διαδικασία επεξεργασίας των διαφόρων ειδών ξύλου με συντηρητικά υπό υψηλή πίεση, εφευρέθηκε στις αρχές του 1900. Σήμερα, χρησιμοποιείται ως το πιο αποτελεσματικό μέσο για την αύξηση της ανθεκτικότητας και της ευελιξίας ξύλα. Γουντς, στη φυσική τους μορφή, είναι ευάλωτες στις σήψεις, εντόμων και προσβολή από επιβλαβείς οργανισμούς, μετά την έκθεσή τους σε περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως το έδαφος, την υγρασία του αέρα, νερό της βροχής και τη θερμότητα. Συνεπώς, η χρήση του ξύλου περιορίζεται σε εσωτερικούς χώρους και άλλες περιοχές όπου δεν έρχονται σε επαφή με νερό και εδάφους.
Για την καταπολέμηση των μειονεκτημάτων του φυσικού δάσους, οι κορμοί που έλαβαν θεραπεία με χημικά συντηρητικά, υπό ορισμένες συνθήκες ελέγχου να κάνει πίεση επεξεργασμένο ξύλο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λήψης πίεσης που έλαβαν ξυλεία, το ξύλο είναι τροφή μέσα σε μια μεγάλη κλειστή δεξαμενή. Η πίεση μέσα στη δεξαμενή είναι μειωμένη να δημιουργηθεί μια κατάσταση κενού. Μετά από αυτό, τα συντηρητικά, έχουν ενταχθεί στη δεξαμενή. Στη συνέχεια, η πίεση μέσα στη δεξαμενή αυξάνεται, ούτως ώστε να αναγκάσει τη χημική βαθιά μέσα στο ξύλο. Ζωγραφική πίεση αντιμετωπίζεται ξυλεία είναι συνήθως συνιστάται να αποφεύγεται η άμεση επαφή των χημικών ουσιών με τον άνθρωπο και τα ζώα.
Ζωγραφική Συμβουλές για την πίεση κατεργασμένης Lumber
Εμπορικά, πίεση επεξεργασμένα ξύλα είναι διαθέσιμο ως μεγάλο κούτσουρα, θέσεις, τις γέφυρες, σανίδες και κόντρα πλακέ. Δεδομένου ότι έχουν γίνει για την προστασία από τις επιθέσεις των μυκήτων, μαύρη μούχλα, τα έντομα και τα παράσιτα, τα χημικά συντηρητικά που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία έχουν τοξικές ιδιότητες. Οι μελέτες αποκαλύπτουν ότι η έκπλυση των χημικών στο έδαφος μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε δηλητηρίαση του εδάφους. Στη σημείωση ασφαλείας, είναι σκόπιμο να ζωγραφίσει την πίεση που έλαβαν ξυλεία για χρήση σε εφαρμογές, οι οποίες συνεπάγονται την ανθρώπινη επαφή.
Ζωγραφική πίεση αντιμετωπισμένη ξυλεία δεν πρέπει να γίνει αμέσως. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι πως τα συντηρητικά στο ξύλο εμποδίζουν την προσκόλληση χρωμάτων στην επιφάνεια του ξύλου. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, ο χρόνος αναμονής είναι περίπου 3-6 μηνών. Μπορείτε να ανατρέξετε στην ετικέτα για πληροφορίες σχετικά με την συντηρητικά. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, χρώση πίεση επεξεργασμένο ξύλο πριν ζωγραφική βοηθά επίσης στην ενίσχυση της ικανότητας μπογιά πρόσφυση του ξύλα. Μπορείτε να αμαυρώνουν την πίεση νωπού επεξεργασμένο ξύλο μετά από περίπου 1-2 μήνες.
Αν περισσότερες εμπορικώς πωλήθηκαν πίεσης αντιμετωπισμένη ξυλεία are paintable, καθαρισμός της ξύλα πρέπει να γίνει να αυξήσει την απορρόφηση των βερνικιών. Μπορείτε να τρίψετε το επιφάνεια του ξύλου χρησιμοποιώντας μια δύσκαμπτη γουρουνότριχα βούρτσα με σαπωνοδιάλυμα και έπειτα, ξεπλύνετε το ξύλο σχολαστικά με σαφείς νερό. Η επόμενη δύσκολη και χρονοβόρα βήμα για τη ζωγραφική πίεση αντιμετωπίζεται ξυλεία είναι ορθή ξήρανση της ξυλείας. Ολοκλήρωση ξήρανση είναι απαραίτητη για ισχυρή πρόσφυση του χρώματος στην επιφάνεια του ξύλου. Ανάλογα τις καιρικές συνθήκες, ξήρανση μπορεί να απαιτήσει μερικές εβδομάδες έως ακόμα μήνες.
Μιλώντας για τον τύπο του χρώματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το λατέξ ή λάδι με βάση τα προϊόντα. Για τη χρήση του ξύλου σε τόσο ηλιόλουστη και σκοτεινές συνθήκες, μπορείτε να επιλέξετε για χρώματα λατέξ. Παρ 'όλα αυτά, πριν προβεί στην αγορά των χρωμάτων, πάντα να ελέγχετε την ετικέτα, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ζωγραφική σε δάση ή μη. Για τη ζωγραφική η πίεση αντιμετωπίζεται ξυλεία, μπορείτε να κάνετε χρήση της τακτικής πινέλο ή ένα μαξιλάρι. Εάν υπάρχει, εφαρμόζεται το χρώμα με έναν ψεκαστήρα να δώσει μια ομοιόμορφη φινίρισμα. Αφήστε την επιφάνεια χρώμα να στεγνώσει σωστά. Με αυτόν τον τρόπο, η ζωγραφική της πίεσης που έλαβαν ξυλεία γίνεται.