Quick Σπιτική Ακμή διορθωτικά μέτρα

Νεολαία είναι η χρυσή περίοδο της ζωής ενός ατόμου. Οι άνθρωποι πιστεύεται να εξετάσουμε τον καλύτερο εαυτό τους κατά τη διάρκεια του χρόνου τους, της νεολαίας. Δυστυχώς, για κάποιους ανθρώπους, είναι αυτά τα χρόνια συχνά επισκιάζεται με την ακμή εστίας. Καλλυντικά θεραπείες ακμής είναι αρκετά ακριβά, ως εκ τούτου, ο καθένας δεν μπορεί να την αντιμετωπίσουν. Επίσης, αν κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η προϋπόθεση της ακμής εστίας μπορεί να επιδεινώσουν. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια γρήγορη λύση για την ακμή, ορισμένες φυσικές θεραπείες για την ακμή μπορεί να σας βοηθήσει.
Quick Σπιτική Ακμή διορθωτικά μέτρα? Σπιτικές θεραπείες ακμής είναι αρκετά εύκολο να γίνουν και τα συστατικά είναι διαθέσιμα στην κουζίνα σας ή ακόμα και στο κουτί πρώτων βοηθειών σας. Ακολουθήστε αυτές τις απλές και γρήγορες θεραπείες για να απαλλαγούμε από ακμή.
1. Oatmeal Ακμή Σπιτική μάσκα? Λειοτριβούνται μια χούφτα άψητα πλιγούρι βρώμης σε μια λεπτή σκόνη. Κρατήστε ρίχνει λίγο ζεστό νερό, μέχρι καλά συνδυασμένος πάστα διαμορφώνεται. Προσθέστε μια πρέζα από λεβάντα ή χαμομήλι σε αυτό. Εφαρμογή για την ακμή πληγείσα περιοχή και την αφήνουμε για 15-20 λεπτά για να στεγνώσουν. Ξεπλένετέ το με κρύο νερό.
# 2. Γιαούρτι και πλιγούρι βρώμης? Γιαούρτι για τη θεραπεία της ακμής ήταν σε χρήση από τις ηλικίες. Αναμίξτε 2 κ.γ. απλό γιαούρτι με 3 σκόνη πλιγούρι βρώμης κουτ. Προσθέστε 2 κουταλιές χυμό ντομάτας και 2 κουταλάκι mashed αγγούρι στο μείγμα. Βάλτε μικρή ποσότητα τζελ αλόης στο μίγμα και μίγμα καλά. Εφαρμόστε στο δέρμα για 15 λεπτά πριν το πλύσιμο αυτό μακριά με το νερό.
3 Μέλι και Apple μάσκα προσώπου? Μήλα είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία της ακμής χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Όμως, μπορεί να τρώει τα μήλα βοηθήσει ακμής αφαίρεσης; Πιθανώς και όχι. Apple θα πρέπει να εφαρμόζονται στο δέρμα, αν θέλετε φάρμακο για την ακμή. Αναμείξτε 2 κουταλάκι του μελιού σε έναν πολτό ενός ενιαίου μήλο και να εφαρμοστεί στο δέρμα σας. Αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον 15-20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Βότανα για την ακμή? Ορισμένα βότανα, που είναι εύκολα διαθέσιμα στην κουζίνα σας είναι γνωστό ότι έχουν θεραπευτικές χρήσεις στη θεραπεία της ακμής. ? Το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού για την ακμή θεραπεία είναι μια καλή λύση σπιτικό για την ακμή. Είναι ένα αιθέριο έλαιο το οποίο εφαρμόζεται τοπικά σε αραιωμένη μορφή. ? Βράζουμε 2-3 φακελάκια τσαγιού και προσθέστε μερικά αποξηραμένα φύλλα βασιλικού σε αυτό. Εφαρμόστε τη λύση για την πληγείσα περιοχή με ένα κομμάτι βαμβάκι. ? Crush μερικά φρέσκα φύλλα δυόσμου και την εφαρμογή τους κάθε νύχτα για να μειώσει το ξέσπασμα της ακμής. ? Μορφή μια πάστα από φύλλα neem και προσθέστε μια πρέζα turmeric σε αυτό. Εφαρμόζεται από την ακμή να μειώσουν την ορατότητα τους? Aloe Vera λειτουργεί ως ένα καλό μέσο καθαρισμού, ως εκ τούτου, απόσπασμα του πολτού από ένα φρέσκο ​​φύλλο αλόης και να εφαρμοστεί στο δέρμα. ? Γενικά ένδικα μέσα Σπιτική για την επεξεργασία ακμής? Μπορείτε να δοκιμάσετε απολέπιση του δέρματος με αλεύρι βρώμης και τα άλατα Epsom για την ακμή μείωση. ? Πρόσωπό σας οφθαλμικές σταγόνες είναι αποτελεσματική στη μείωση της ερυθρότητας που προκαλούνται λόγω της ακμής. ? Βιταμίνες οι οποίες είναι αποτελεσματικές για την ακμή περιλαμβάνουν απομάκρυνση βιταμίνη Β5, Α και C.? Χρήση μαγειρική σόδα, φουντουκιά μαγισσών και στυπτηρία για την επεξεργασία ακμής είναι επίσης κοινά. ? Crush κάποια ασπιρίνη ή δισκία neosporin και ανακατέψτε το με το νερό να σχηματίσουν μια πάστα. Εφαρμόστε πάστα αυτή τη νύχτα και ξεπλύνετε το πρωί. Η αντι-βακτηριακή ιδιότητες αυτών των φαρμάκων βοηθούν καταπολέμηση της ακμής. ? Οδοντόκρεμα είναι η πιο δημοφιλής γρήγορη λύση για ακμή. Χωματίδα μια μικρή ποσότητα οδοντόπαστας τη νύχτα, να μειωθεί η προβολή της ακμής. ? Οι παραπάνω γρήγορη θεραπείες ακμής σπιτικό μπορεί μόνο να σας δώσει μια προσωρινή ανακούφιση από την ακμή εστίας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς χρήσεις για θεραπεία της ακμής. Επιπλέον, ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή για πρόληψη ακμής. Θυμηθείτε, η ακμή είναι μια ασθένεια του δέρματος και θα πρέπει να ασχοληθεί με ένα παρόμοιο είδος της σοβαρότητας όπως και για οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.