Body Language Συμβουλές

Πώς ερμηνεύουν αυτά τα σημάδια της γλώσσας του σώματος; ? Μάτια αστραφτερά - ευτυχία; ? Το κεφάλι ψηλά - Υψηλή αυτοεκτίμηση? ? Γέρνοντας shoulders - Έλλειψη εμπιστοσύνη, η Λύπη; ? Γλώσσα του σώματος είναι ένα ισχυρό μέσο για μη-λεκτικής επικοινωνίας. Μεμονωμένα μπορούν να μιλήσουν πολύ με τα μάτια, τη στάση ή τον τρόπο που τα πόδια. είναι το σώμα σημάδια γλώσσα χρησιμοποιούνται επίσης κατά τις συνεντεύξεις δουλειά για να βοηθήσει τη συνέντευξη γνωρίζουν τι δεν υπάρχει στην περίληψη του συνέντευξη. Οι παρακάτω συμβουλές γλώσσα του σώματος θα βοηθήσει ο ένας τον καταλάβει τι αυτός λέει για τους άλλους δε μιλάνε μια λέξη.
Γενικές συμβουλές γλώσσα του σώματος
Επαφή με τα μάτια: Λέγεται ότι τα μάτια είναι καθρέφτης της ψυχής του. Μάτια είναι πολύ σημαντικά ενώ επικοινωνία με άλλους. Διατήρηση καλή επαφή οφθαλμού ενώ μιλώντας με τους άλλους δείχνει ότι μπορείτε να τους σέβονται και να ενδιαφέρονται για αυτό που λένε. Ωστόσο, μην κοιτάζω. Αυτό θα μπορούσε καταστήσει το άλλο πρόσωπο αισθάνονται άβολα και συνειδητοί. Διατηρήστε οπτική επαφή για 60 - 70% του χρόνου, ενώ μιλώντας με κάποιον. Κοίτα μακριά από το πρόσωπο για μερικά δευτερόλεπτα και την αποκατάσταση της επαφής με τα μάτια.
Στάση: Όταν κάθεστε με ένα πρόσωπο, δεν τιράντες όπλα σας ενάντια στο στήθος σας. Επιπλέον, οι άνδρες θα πρέπει να αποφεύγουν τη διέλευση των ποδιών τους επίσης. A διέσχισε στάση δείχνει ότι ένα είναι κρύβει ή προσπαθώντας να φρουρά κάτι από την άλλη. Έχετε μια ανοικτή στάση, ενώ σε συνομιλία με κάποιον. Καθίστε με τα χέρια και τα πόδια σας (για τους άνδρες) uncrossed και το πρόσωπο στο άλλο πρόσωπο, ενώ μιλώντας για αυτόν.
Stand Tall: Θυμηθείτε «χαμηλή αίσθηση» η φράση; Κοιτάξτε σας στον καθρέφτη, ενώ αισθάνεστε ζοφερή. ώμοι σας θα drooping και θα ήσαστε slouched τελειώσει. A slouched στάση αντικατοπτρίζει την αβεβαιότητα και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Για να απεικονίσει την εικόνα μιας αυτοπεποίθηση, κίνητρα πόδια πρόσωπο με ίσια πλάτη και το κεφάλι έθεσε ξεκάθαρα. Ωστόσο, μην κρατάτε το κεφάλι σας με το σαγόνι προς τα πολύ υψηλά. Αυτό μπορεί να κάνει τους άλλους να σας θεωρούν ως σνομπ.
Μετακινήστε Closer: Πιο κοντά στο πρόσωπο αποπνέει την αίσθηση ότι είστε άνετοι με αυτόν. Εάν ένα πρόσωπο κλίνει ή τις κινήσεις πιο κοντά σας, είναι ένα σημάδι ότι αυτός / αυτή ενδιαφέρεται για σας. Φυσική εγγύτητας θα μπορούσε επίσης να παρέχονται από την αφαίρεση αντικειμένων μεταξύ δύο ανθρώπων. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη χρήση αυτής της τεχνικής, σαν να κινούνται πολύ κοντά σε άλλο πρόσωπο, αυτός / αυτή θα μπορούσε να λάβει αυτή ως παραβίαση του προσωπικού χώρου και να γίνει αμυντικό.
Body Language Συμβουλές για συνεντεύξεις
Γνωρίστε τη σωστή γλώσσα σώμα για συνεντεύξεις εργασίας:? Όταν είστε προσφέρονται μια καρέκλα στο συνέντευξη καθίστε όρθια με ίσια πλάτη. Ωστόσο, δεν είναι πάρα πολύ σκληρό. Αυτό δίνει την αίσθηση ότι είστε σίγουροι πρόσωπο που είναι άνετα σε κάθε περιβάλλον. Γείρετε ελαφρά προς τα εμπρός αλλά μην αδέξιος. Κυρτή στάση δίνει την εντύπωση ότι το ένα διαθέτει αυτοεκτίμηση λαμβάνοντας υπόψη ότι μια ατημέλητη στάση δείχνει μια απρόσεκτη στάση. ? Γείρετε το κεφάλι σας ελαφρά προς τη μια μεριά, ενώ μιλώντας με τον ερευνητή. Αυτό κάνει έναν εμφανίζονται φιλική και εύκολη μετάβαση. Κρατώντας το κεφάλι πολύ απλά δίνει την αίσθηση ότι κάποιος είναι άκαμπτο και έγκυρες. ? Κινήσεις των χεριών παρατηρούνται πολύ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Κόλπα με τα μαλλιά τους ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα μεταφέρει ότι το ένα είναι νευρικός. Παρατηρώντας αν κάποιος αγγίζει τη μύτη ή το στόμα του συχνά χρησιμοποιείται ως ένας από τους τρόπους να πει εάν κάποιος λέει ψέματα. Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα χέρια, τους κούμπωμα χαλαρά και να τους κρατήσει στα πόδια σας ή τον πίνακα. ? Να απεικονίσει μια σίγουρη και θετική εμφάνιση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, κάθονται με σταυρωμένα τα πόδια στο αστράγαλο επίπεδο ή και στα δύο πόδια που διατίθενται κατ 'στο πάτωμα. Αποφύγετε την υπερβολική κίνηση των ποδιών καθώς αυτό μπορεί να είναι και αποσπά την προσοχή, καθώς και μεταφέρω ότι ο ερωτώμενος στερείται αξιοπιστίας. ? Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η επαφή με τα μάτια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Κάποιος μπορεί αποφύγετε εμφανίζονται αλαζόνες ή επιθετικό αναβοσβήνει και κυλιόμενοι κεφαλιού κάποιου μακριά τώρα και έπειτα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα πρέπει να διατηρούν επαφή με τα μάτια για περίπου 10 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια να εξετάσουμε εν συντομία τα πόδια πριν από την αποκατάσταση της επαφής με τα μάτια. ? Πώς μιλά πιθανότατα κάνει την μεγαλύτερη επίπτωση, όταν πρόκειται για μια συνέντευξη. Μη μιλάτε σε ένα μονότονο. Προσθέστε μεταβολή στη φωνή σας με τη μεταβολή ύφος και τόνο, όπως απαιτείται. Παύση και αναπνέουν πριν απαντήσετε σε μια ερώτηση. Αυτό θα σας δώσει χρόνο να σκεφτεί, καθώς και απεικονίζουν ένα ήρεμο και χαλαρό τρόπο. ? Υπάρχουν πολλοί που ξέρουν να διαβάζουν τους ανθρώπους με τη γλώσσα του σώματος. Τώρα που ξέρετε αυτές τις χρήσιμες άκρες γλώσσα του σώματος τους χρησιμοποιούν για να δημιουργήσει την σωστή εντύπωση για τον εαυτό σου.