Επέτειος Σχεδιασμού Κόμμα

Έχοντας ένα πάρτι έκπληξη επέτειο για την αγαπημένη σας θα δείξει πόσο την αγαπάτε τον / την. Θα οχυρώσει επίσης την δεσμός μεταξύ των δύο από σας. Για μια διάδικος να είναι επιτυχής, ορθό προγραμματισμό είναι ένας μούστος. 50οι προγραμματισμός κόμμα επετείου είναι πολύ σημαντική, καθώς αυτό γεγονός, γνωστό ως χρυσή ιωβηλαίο, γιορτάζεται από λίγους τυχερή ζευγάρια. Ας κοιτάξτε τις διάφορες πτυχές ενός επετείου σχεδιασμού κόμμα γάμου.
Επέτειος Κόμμα Ιδέες? Πρώτον αποφασίζει κατά πόσον το κόμμα θα είναι μια οικογένεια get-μαζί, ή τίτλου υπόθεση. Ο χώρος ή την τοποθεσία του κόμματος θα εξαρτηθεί αυτό. Για μια επίσημη εκδήλωση, θα χρειαστεί να κλείσετε ένα ιδιωτικό δωμάτιο λειτουργία ή αίθουσα δεξιώσεων σε ένα ξενοδοχείο ή ένα εστιατόριο. Η θέση εξαρτάται επίσης από τον αριθμό των ατόμων που αναμένεται στο πάρτι. Μπορείτε ακόμη σχέδιο ένα θέμα βασίζεται κόμμα σαν θέμα παραλιών, παραδοσιακό διαδίκου, μπάρμπεκιου οικογένειας ή φιέστα. διάδικοι Επέτειος μπορούν επίσης να themed ανάλογα στο ιδιαίτερο χρώμα συμβολίζει μια συγκεκριμένη επέτειο. Για παράδειγμα Papyrus κίτρινο για το 1ο, Turquoise για την 5η, Silver για την 25η και Χρυσό για την 50η επέτειο του γάμου.
Διατήρηση ένα στοιχείο αιφνιδιασμού είναι το βασική πτυχή όταν σκέφτεστε σχεδιασμού κόμματος γάμου επετείου για σύζυγό σας. Μια ρομαντική κερί-αναμμένο δείπνο δεν είναι κάτι που σύζυγός σας θα βρει έκπληξη πια. Πόσο μια περίπου αναχωρήσει για μια κρουαζιέρα, έναν χορό σεληνόφωτου με δείπνο, αναδημιουργώντας πρώτη ημερομηνία σας, ένα χορός ballroom κ.λπ. Γιατί δεν αναβιώσει το μνήμες ρίχνοντας ένα δεύτερο νεονύμφων;
Προσκλήσεις? Πριν στείλετε έξω προσκλήσεις, μπορείτε πρέπει να σίγουρος αν είναι διάδικος οικογένεια ή τυπική. Για ένα επίσημο κόμμα, μια πρόσκληση με επίσημη διατύπωση είναι απαραίτητη. Πρέπει επίσης να στείλει τις προσκλήσεις κόμμα μερικές εβδομάδες, πριν από την κόμματος. Για ένα απλό κόμμα, μια πρόσκληση τηλεφώνημα είναι επίσης αποδεκτή. Στην περίπτωση της ανοικτής σπίτι κόμματα, οι επισκέπτες μπορούν να φθάνουν και αναχωρούν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Μην ξεχάσετε αναφέρουμε τις κωδικό φόρεμα σε περίπτωση theme βασίζονται διαδίκων. διακοσμήσεις κόμμα επέτειος είναι επίσης μια σημαντική πτυχή του κόμματος.
Επέτειος Κέικ και Τροφίμων? Είναι μέρος που ποτέ δεν είναι πλήρης χωρίς μια τούρτα. Αποφασίσετε τι θέλετε να γράψετε στην τούρτα, για μια ειδική τούρτα (με χαμηλά σάκχαρα αν χρειάζεται) ή να ψήσει ένα σπιτικό κέικ σας. Όταν σχεδιάζεις για πεντηκοστό κόμμα γαμήλιο επέτειο ένα οικογενειακό μέλος, μπορείτε συνεπάγονται άλλα μέλη οικογένειας και κάνει μια κέικ επέτειο μαζί. Όταν σχεδιάζεις για ένα κόμμα επέτειο, εσείς φυσικά θα αποφασίσει σχετικά με τα αγαπημένα φαγητά του ζεύγους για το μενού. Εάν ο διαδίκου στο σπίτι, δοκιμάστε στη συνταγές υπογραφή του ζευγάρι και θα είναι ευτυχώς εκπλαγείτε.
Επέτειος Κόμμα Δραστηριότητες? Μουσική παρέχει την καλύτερη ψυχαγωγία και αν είναι ένα κόμμα στο σπίτι, ηχοσύστημα σύστημά σας επαρκεί για ψυχαγωγία. Αλλά να θυμάστε να έχετε τα τραγούδια και τις ταινίες έτοιμες, έτσι ώστε να μην χάνετε τον χρόνο σας αλλάζουν τα αρχεία. Μπορείτε σχέδιο ακόμη παιχνίδια κόμμα επετείου αρέσει κυνήγια θησαυρών ή ελέγχων συμβατότητας. Εάν ο προγραμματισμός του 50 κόμμα επέτειο του γάμου, κιμωλία έξω απλά παιχνίδια που μπορεί να συνεπάγεται την ηλικιωμένων ζευγαριών.
Επέτειος Κόμμα Δώρα? Παρά το γεγονός ότι ένα πάρτι έκπληξη θα είναι περισσότερο ή λιγότερο σαν ένα δώρο επετείου, gifting αγαπημένη κατάλληλο δώρο σας θα είναι απλά σαν κερασάκι στην τούρτα. Θα πρέπει να αναζητήσουμε κάποιες εξαιρετικές και αξέχαστες παρόν. Στην περίπτωση που ο σύζυγός σας είναι ένα Shopaholic, γιατί να μην τον πάρουν / επάνω της ένα ξεφάντωμα αγορών; Δώστε τις εξατομικευμένες και μοναδικά δώρα επέτειο του γάμου, όπως ρολόγια ή κοσμήματα, στην αγαπημένη σας. Μπορείτε οτιδήποτε δώρο φτιαγμένο από χρυσό στην τιμήν της 50ής επετείου.
διάδικοι Επέτειος αναβιώσει το όμορφες στιγμές συμμερίζεται ένα ζευγάρι. Αν είστε σε σχεδιασμό κόμμα επέτειο, μην ξεχνάτε συμπαθεί του προσώπου, σχέδιο για την τελευταία λεπτομέρεια και να έχουν μια κουνιστή κόμμα!