Καμινάδα Οδηγίες Επισκευή - Do It Yourself Επισκευές Chimney

Ακριβώς όπως και κάθε άλλη δραστηριότητα συντήρηση στο σπίτι, την επισκευή καμινάδα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν από την μη καθαρισμό μια καπνοδόχο, σπρώξτε στην κορυφή της λίστας. Υπάρχουν αναφορές για μεγάλες απώλειες που απορρέουν από τις πυρκαγιές καμινάδα. Οι δραστηριότητες συντήρησης που συνδέονται με καμινάδες are αδιαβροχοποίηση, καθαρισμός και επισκευή στέμμα.
Do It Yourself Καμινάδα Επισκευή? Οι περισσότερες από τις καμινάδες δραστηριότητες επισκευής αποσκοπούν στην επίλυση προβλήματος διαρροής με καθαρισμό και την πλήρωση ρωγμών. Το κάλυμμα της καπνοδόχου είναι ευάλωτη σε ρωγμές λόγω του κονιάματος συρρίκνωσης. Από ασβέστη που βασίζεται κονίαμα είναι επιρρεπής στη διαδικασία της αποσύνθεσης, τοιχοποιία καλαφάτισμα σύνθετες πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη σφράγιση.
Καμινάδα Επισκευή Οδηγίες? Το πρόβλημα διαρροής στις καμινάδες might οφείλονται στην κακή σφράγιση ή αν το υλικό κατασκευής σκεπής δεν γίνεται σωστά. Ας καταλάβουμε πώς να επισκευάσει μία διαρροή καμινάδα. Το πρώτο βήμα πρέπει κανείς να λάβει, είναι να εξετάσει τη βάση, τις πλευρές και το πίσω μέρος της καμινάδας για τυχόν διαρροές. Κάποιος πρέπει να ελέγχουν τα τούβλα για «τεμαχίων καμινάδα». Πρόκειται για κομμάτια μετάλλου που συνδυάζουν με το δομικό υλικό κατά την κατασκευή της καμινάδας. Αυτά τα κομμάτια μετάλλου προκαλέσει το κονίαμα να επεκταθεί η οποία οδηγεί στο σχηματισμό των ρωγμών. Ένα κατάλληλο υλικό στεγανωτικό πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσει τις ρωγμές.
Καθαρισμός της καμινάδας? Η δραστηριότητα του καθαρισμού των καμινάδων δεν είναι μόνο βοηθά στη βελτίωση της αποδοτικότητας τους, αλλά και διατηρεί την ασφάλεια από το τζάκι. Καθαρισμός, αν πραγματοποιούνταν τακτικά, βοηθά στη μείωση των πιθανοτήτων μια πυρκαγιά καμινάδα. Με τον καιρό, να πάρει ουσίες, όπως αιθάλη και ξύλων έχουν συγκεντρωθεί από την καμινάδα. Προκαλεί δύο προβλήματα δηλαδή την εκπομπή καπνού από την πόρτα καμινάδα ή το άνοιγμα και τη δυνατότητα μιας πυρκαγιάς καμινάδα. Κρεοσώτου εύφλεκτο υλικό, μπορεί να οδηγήσει σε φωτιά καμινάδα. Προτού αρχίσει κάποιος καθαρισμό μια καπνοδόχο, μέτρα ασφαλείας πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Το εξώφυλλο τζάκι, έπιπλα και άλλα αντικείμενα κοντά στο χώρο εργασίας πρέπει να καλύπτονται επαρκώς. Μια ηλεκτρική σκούπα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει σκόνη από κατά τη διάρκεια του καθαρισμού δραστηριότητα. Το πινέλο χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό πρέπει να συνδεθεί σε εύκαμπτες ράβδους και μείωσε στην καμινάδα από την κορυφή. Φτάνει ράβδοι πρέπει να δοθεί ώστε η βούρτσα φθάνει στον πυθμένα του σωλήνα και ο καθαρισμός γίνεται thoroughly. Η βούρτσα εργάστηκαν πάνω και κάτω, προκειμένου να καθαρίσει την καμινάδα. Ένας φακός αποδεικνύεται χρήσιμο για την ορθή καθαρισμό μια καμινάδα. «Lock-Fast» και «ProFlex 'είναι δύο μορφές των ράβδων που απασχολούνται για καθαρισμό καπνοδόχων με κλειστές στροφές.
Crown Επισκευή? Η κορώνα είναι ένα σημαντικό μέρος της καμινάδας, δεδομένου ότι προστατεύει τις αρθρώσεις, τούβλα, κονιάματα και το τζάκι. Για να επιδιορθώσετε το στέμμα της καπνοδόχου, πρέπει κανείς να την πρώτη mix μια σακούλα τσιμέντο τοιχοποιίας με ένα σάκο ήμισυ των μπιζελιών χαλίκι. Η ανάμειξη μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα καροτσάκι με τη βοήθεια ενός σκαπάνη. Νερό πρέπει να προστεθεί να δημιουργήσει το κατάλληλη συνοχή του μείγματος. Λίγο πριν την μίγματος να φθάσει την ακριβή συνέπεια, ένα φλιτζάνι συνδετικό πρέπει να προστεθεί στο μίγμα. Πριν από την ανωτέρω μίγμα είναι έτοιμο, το σκυρόδεμα πρέπει να σπάσει χώρια με τη βοήθεια ενός σφυριού και μια σμίλη. A πανί σταγόνα θα πρέπει πρώτα να καθοριστούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας, έτσι ώστε να προστατεύει τη στέγη. Το μείγμα προετοιμάζονται για την κατασκευή της κόμης πρέπει να απλώνονται γύρω από την σωλήνα. Μια σπάτουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απελευθέρωση φυσαλίδες από το τσιμέντο με τον τεμαχισμό it.
Καμινάδα επισκευή είναι έτσι, σημαντική δραστηριότητα επισκευής. Μετά τις παραπάνω οδηγίες για επισκευή καμινάδα θα βοηθήσει να κρατήσει καμινάδες ασφαλείς και σε καλή κατάσταση.