Γκαράζ ανοιχτήρι Πόρτα Troubleshooting

Γκαράζ ανοιχτήρι πορτών, όπως το όνομα προτείνει, είναι μια μηχανή που χρησιμοποιείται για το άνοιγμα και το κλείσιμο των θυρών γκαράζ. Γκαράζ ανοιχτήρια πορτών είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρικά καθώς τον απομακρυσμένο εκδοχή ελέγχου. Η τελευταία έκδοση είναι πάρα πολύ σε χρήση σήμερα και έχει δει πολλές ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Μια σύντομη γνώση του μηχανισμού του ανοιχτήρι γκαραζόπορτα και τα τμήματα τα οποία κάνουν, θα έδινε μια καλύτερη ιδέα για αντιμετώπιση προβλημάτων ανοιχτήρι γκαράζ πόρτα.
Μηχανισμός ενός ανοιχτήρι Πόρτα Γκαράζ
Το πιο σημαντικό μέρος του ανοιχτήρι πορτών γκαράζ είναι η κινητήρια μονάδα η οποία έχει έναν ηλεκτρικό κινητήρα εντάχθηκαν σε αυτό. Εν λόγω μονάδα ισχύος είναι σταθερή σε ένα κομμάτι και το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας είναι δυνατόν λόγω της άμαξας που επισυνάπτεται στην κορυφή βραχίονα της πόρτας γκαράζ. This τρόλεϊ ελέγχεται μήκος της τροχιάς με τη βοήθεια μιας αλυσίδας που ενεργοποιείται όταν τον ηλεκτροκινητήρα είναι ενεργοποιημένο. Στην περίπτωση διακοπής ρεύματος ή κάποια προβλήματα, ο μηχανισμός ταχείας αποδέσμευσης που καθορίζεται στην άμαξα αποσυνδέει την πόρτα από το ανοιχτήρι και μπορείτε να έτσι ανοίξει και να κλείσει την πόρτα χειροκίνητα. Υπάρχουν διακόπτες όριο παρόντες στη μονάδα εξουσία που ελέγχουν το άνοιγμα και κλεισίματος της θύρας. Δυσλειτουργίας οιασδήποτε των προαναφερθέντα μέρη δημιουργήσει πρόβλημα πόρτα γκαράζ ανοιχτήρι. Τα συχνότερα αντιμετώπισε προβλήματα και γκαράζ ανοιχτήρι πορτών συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων συζητούνται κατωτέρω.
Αντιμετώπιση προβλημάτων ανοιχτήρι Γκαράζ Πόρτα
Γκαράζ Πόρτα Αντιστρέφει στο χτύπημα στο πάτωμα? Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε στενή διακόπτη όριο της μονάδας ισχύος. Θα πρέπει να προσαρμοστεί, ώστε η πόρτα του γκαράζ κλείνει σωστά.
Γκαράζ Πόρτα Αντιστρέφει Ενώ Κλεισίματος? Πάροδο εδώ, ο μηχανισμός κλείσιμο της πόρτα γκαράζ ανοιχτήρι συντρέχει υπαιτιότητά. Αυτό το σφάλμα δεν είναι επιτρέποντας την πόρτα σε κλείσουν εντελώς. Επομένως σας πρέπει να ελέγξετε έξω για το μηχανισμό κλεισίματος και ρυθμίστε τη δύναμη.
Γκαράζ Πόρτα δεν είναι άνοιγμα? It μερικές φορές ενδέχεται να λήξει η πόρτα του γκαράζ δεν έχει άνοιγμα σωστά, ακόμη και μετά τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου και ακόμη και το όριο διακόπτες στο εσωτερικό του γκαράζ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ελέγξτε αν ο ηλεκτροκινητήρας είναι σωστά εργάζεται και επίσης εξακριβώσετε κομμάτια της πόρτας γκαράζ. Μπορεί να υπάρχει πολλή σκόνη συσσωρευτεί στις τροχιές που εμποδίζει την πορεία της πόρτας.
Γκαράζ Πόρτα κάνει θόρυβο κατά το άνοιγμα / Δεν ανοίξετε γρήγορα? Μερικές φορές, η πόρτα του γκαράζ έχει πολύ θόρυβο, ενώ ανοίγματος ή δεν ανοίγει ομαλά με το λειτουργικό τους διακόπτες. Εάν αυτό συμβαίνει, τότε τα κομμάτια σας γκαραζόπορτα εξαντλείται λίπανσης. Προτείνεται συνεπώς να καθαρίσετε και λαδώστε η κομμάτια εντελώς έτσι ώστε το μονοπάτι της πόρτας γκαράζ δεν είναι βουλωμένη.
Γκαράζ Πόρτα δεν είναι Έναρξης ή Κλεισίματος όταν Operated με το Τηλεχειριστήριο? Ακόμα όταν λειτουργείτε το τηλεχειριστήριο, η πόρτα δεν αποκρίνεται. Στην περίπτωση αυτή, έχετε να ελέγξετε πάντα από κομμάτια στη τηλεχειριστήριο. Αν βρείτε τα πάντα σε ισχύ και είστε εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, θα πρέπει να ελέγξετε το τηλεχειριστήριο. Εκτελέστε μια ελέγξτε στην μπαταρία και το σήμα. Αν αυτή δεν δουλέψει, είναι καιρός να αλλάξει το τηλεχειριστήριο.
Αυτές ήταν μερικές από τις πιο συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα με το άνοιγμα πόρτας γκαράζ. Ωστόσο, τεχνολογικές προόδους ανοιχτήρια πορτών γκαράζ έκαναν πράγματι γκαράζ ανοιχτήρι πορτών αντιμετώπιση προβλημάτων πολύ ευκολότερη. Υπάρχουν συστήματα δεικτών ανοιχτήρι που εμφανίζουν την αιτία και τη λύση των προβλημάτων και μπορείτε να εξαλείφονται γρήγορα το πρόβλημα εν τη γενέσει τους. Αλλά μερικές φορές, το πρόβλημα μπορεί να είναι μεγαλύτερη και η λύση του, περίπλοκη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να καλέσετε αμέσως ένα επαγγελματικό και να πάρετε το πρόβλημά σας λύθηκε.