RV Επισκευή στέγης από καουτσούκ

Κατά τα τελευταία έτη, RV ταξιδεύουν έχει γίνει πολύ δημοφιλές και έχουν ανεβάσει στα ύψη τις πωλήσεις των εν λόγω οχημάτων. Ο τρόπος ζωής RV προσφέρει ένα πολύ ισχυρό και διαρκές ζωής, δίνοντάς του σεβασμού των φυσικών συνθηκών διαβίωσης, ενώ είναι επίσης μια νέα εμπειρία. Υπάρχει μια έκρηξη στις πωλήσεις οχημάτων αναψυχής ή RVs στην αμερικανική αγορά αυτοκινήτου, καθώς ζουν σε αυτές τις ρυμουλκούμενα ταξίδι γίνεται πολύ δημοφιλής.
τα οχήματα Αναψυχή χρησιμοποιούνται για μια περιπετειώδη, υπαίθρια εμπειρία σε όλων των ειδών τις καιρικές συνθήκες. Τα αυτοκίνητα αυτά συνήθως έχουν δύο τύπους στέγης. RVs έχουν μια μεταλλική στέγαση (το οποίο είναι ακριβό) ή στέγες από καουτσούκ. Ένα RV με στέγη από καουτσούκ είναι πιο ευαίσθητα στη φθορά, από μία με μεταλλική οροφή. Ως εκ τούτου, υπάρχει ανάγκη για την τακτική εξακρίβωση της στέγης καουτσούκ RV, καθώς είναι πιο επιρρεπείς σε σκληρά στοιχεία της φύσης. owners RV πρέπει να μάθουν για επισκευη σκεπων RV καουτσούκ, όπως ενδέχεται να είναι δύσκολο για αυτούς να βρείτε ένα κατάλληλο μηχανικό, ενώ ταξιδεύει στο δρόμο.
Σύμφωνα με τον Αναψυχή Βιομηχανία Οχημάτων Association (RVIA), για κάθε 12 νοικοκυριά που κατέχει ένα όχημα, ένα νοικοκυριό θα κατέχει πάντα μια RV. Αναμένεται ότι 8 εκατομμύρια αμερικανικά νοικοκυριά, θα είναι ιδιοκτησία ενός RV, μέχρι το έτος 2010. Μια πρόσφατη μελέτη από το RVIA έχει μορφοποιημένης ιδιοκτήτη RV ένα παντρεμένο άτομο, με το δικό του σπίτι και ένα εισόδημα των νοικοκυριών της τάξης των 56.000 δολαρίων.
Σύμφωνα με μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Michigan, υπάρχουν περίπου 7,2 εκατομμύρια RVs στο δρόμο. Πολλοί ενθουσιώδες προτιμούν συνήθως να δοκιμάσετε RV ταξίδια, από την ενοικίαση πριν από την αγορά. Σύμφωνα με στοιχεία από την Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ Λιανικού Εμπορίου και RV Ενοικίαση Association (RVRA), η μίσθωση βιομηχανία της RV προβλέπεται να είναι περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια και αυτό υποτίθεται ότι αυξήθηκαν κατά 34% το 2004. Σήμερα, υπάρχουν περίπου 460 RV ενοικιάσεις καταστημάτων, σε όλα τα αμερικανικά κράτη.
Επισκευή στέγης καουτσούκ RV
Η στέγη λάστιχο ενός RV, εναλλακτικά, ονομάζεται ως ρυμουλκούμενο χρησιμότητας, τροχόσπιτο, κλπ., συρρικνώνεται και παίρνει ζημιά σε μικρούς χώρους, λόγω της διαρκούς τραβώντας στα άκρα της καλαφάτισμα. Μια στέγη ελαστικό μπορεί, μερικές φορές, να αναπτύξει μια διαρροή που χρειάζεται patching. Τα άκρα της στέγης καουτσούκ require σφράγιση κατά καιρούς. Οι τακτικές επισκευές που απαιτούνται για την αποφυγή μόνιμη βλάβη. Lap στεγανωτικά υλικά πρέπει να χρησιμοποιούνται, αντί για ένα σφραγιστικό σιλικόνης σε μια στέγη καουτσούκ. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, πρέπει κάνει με τη σωστή επιλογή λαμβάνοντας υπόψη την RV και τον προϋπολογισμό σας. Προσοχή στα κατώτερα υλικά, τα οποία πωλούνται σε συσκευασίες παρόμοιο με το πρωτότυπο.
Βήματα για την επισκευή RV roof καουτσούκ? Χρησιμοποιήστε κολλητική ταινία για να σφραγίσει το υδρορροές γύρω από την οροφή και επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χυθεί το στεγανωτικά υλικά. ? Αναμίξτε τη βάση και το καταλύτες της στεγανωτικών. ? Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο ανάμειξη ραβδί και ένα ισχυρό τρυπάνι να κάνει την ανάμειξη. ? Κάνοντας μίξη, βεβαιωθείτε ότι τρυπάνι σας δεν περάσει από τα δίδυμα μπαταρία. ? Φόρτιση της μπαταρίας? Άλλο μπορείτε να χρησιμοποιείτε πάντοτε ένα plug-in του τρυπανιού. ? Πρέπει να συνεχίσετε τη μείξη, για περίπου 10 λεπτά. ? Ελέγξτε αν το μείγμα είναι παχύτερο από ένα χρώμα. ? Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε σε μία προσπάθεια. ? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα 5-ιντσών putty μαχαίρι, με ένα πινέλο και ρολό, να εφαρμόσει το μείγμα. ? Πράγματα που πρέπει να θυμάστε
Προτού εφαρμοστεί η κολλητών, βεβαιωθείτε ότι καθαρίζετε την οροφή, με απόξεση μακριά όλα τα υλικά patch, συμπεριλαμβανομένης της καλαφάτισμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκληρή σκούπα ή χτύπημα στα ανοικτά για την εξάλειψη κάθε υλικού χύμα στην επιφάνεια. Μπορείτε να καταργήσετε το μεταλλικό άκρο που βρίσκονται γύρω από την οροφή ή να επικαλύψουν τα έξω από το μέταλλο με τη χρήση στεγανωτικών.
Καθαριότητα και αφαιρέστε όλη τη βρωμιά και οξείδωσης βρίσκονται στην επιφάνεια της στέγης. Εάν υπάρχει μια επίμονη λεκές, λιπαντικά ή οποιοδήποτε σημάδι του ωιδίου, χρησιμοποιήστε ένα καθαρισμού ή ένα πανί με ένα μείγμα χλωρίνης και νερού. Μετά το πλύσιμο από την επιφάνεια, αφήστε το να στεγνώσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Η μέθοδος της επισκευής εξαρτάται συνήθως από το είδος του υλικού στέγης και το είδος της μόλυνσης, π.χ. λάδι, γράσο, το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί.
Κατά την επισκευή μιας στέγης καουτσούκ RV, λαμβάνοντας τη βοήθεια του βοηθού θα είναι ευπρόσδεκτη. Οι μετακινήσεις θα πρέπει να περιορίζεται, όσο το δυνατόν περισσότερο, όπως θα μπορούσε να πάρει πολύ βρώμικο, αν το σφραγιστικό μπαστούνια μέρη του σώματος σας. Δεν είναι πολύ κουραστική δουλειά, αλλά περιλαμβάνει μερικές κάμψης, αναρρίχηση και λίγο της γονυκλισίας. Στο σφραγιστικό απομείνει μπορούν να αποθηκεύονται σε δροσερό μέρος για μελλοντική χρήση. Πάντα να χρησιμοποιείτε ένα χειρουργικό γάντι, αλλιώς θα χρειαστεί ένα κατάλληλο διαλυτικό για τον καθαρισμό. Τα αποτελέσματα μπορούν να ελεγχθούν σε μία εβδομάδα και μπορείτε να δώσετε πάντα διορθώνω.
Τώρα που έχετε μέσα από αυτές τις συμβουλές, είμαι βέβαιος ότι δεν θα χρειαστεί να ζητήσει τη βοήθεια ενός επαγγελματία για το ελαστικό επισκευή στέγης RV. Οπότε, δεν υπάρχει τίποτα που πρόκειται να σας εμποδίσει να απολαύσετε πραγματικά τον τρόπο ζωής rv σας.