Συμβουλές για Σγουρά Μαλλιά

Η φυσική μπούκλα της τρίχας έχει δικό έλξη της. Ενισχύει τη γοητεία της προσωπικότητάς της γυναίκας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός ότι τα άτομα με σγουρά μαλλιά συχνά αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις στη διαχείριση αυτών μπούκλες. Κυρίως, το πρόβλημα ανακύπτει διότι η υφή της σγουρά μαλλιά είναι συχνά ξηρό και τείνει να ψήνω πολύ εύκολα. Άλλη πρόκληση με σγουρά μαλλιών είναι κούρεμα στυλ. Αυτό συμβαίνει επειδή η χρήση των περισσότερων αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως χημικά ή ζεστό σίδερο styling on σγουρά μαλλιά μπορεί να είναι εύθραυστο. Οι παρακάτω συμβουλές για σγουρά μαλλιά μπορεί να σας δώσει τη σωστή λύση για όλα αυτά τα προβλήματα.
Πώς να φροντίσει για σγουρά μαλλιά
Εδώ είναι μερικές άκρες σγουρά μαλλιά που μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσουν την δέουσα προσοχή τρίχας και ελέγχου των σημαντικών προβλημάτων που σχετίζονται με σγουρά μαλλιά:
Λούσιμο τα μαλλιά: Τακτική λούσιμο σγουρά μαλλιά είναι πολύ σημαντική. Τούτο διότι, όταν βρωμιά έχει το δικαίωμα να παραμείνουν στην σγουρά μαλλιά, ενδέχεται να επιδεινώσει το πρόβλημα της ξηρότητας ακόμα περισσότερο. Πολλές γυναίκες δεν αρέσει να σαμπουάν σγουρά μαλλιά διότι χονδροειδής και ξηρά μετά από κάθε πλύσιμο. Για να αντισταθμιστεί αυτό, χρησιμοποιήστε ήπια σαμπουάν ειδικά φτιαγμένο για σγουρά μαλλιά. Such σαμπουάν είναι πλούσιες σε ενυδατική περιεχόμενο, και βοηθούν στην μειώνοντας την τραχύτητα των σγουρά μαλλιά. Ωστόσο, η καθημερινή λούσιμο δεν είναι καλό για σγουρά μαλλιά καθώς αφαιρεί τη φυσική υγρασία της τρίχας και κάνει τα μαλλιά δύσχρηστη.
Conditioning Μαλλιά: Shampooing πρέπει να ακολουθείται από βαθιές conditioning με μαλακτικό μαλλιών οποία έχει υψηλή περιεκτικότητα moisturizer. Δεν μπορείτε να shampoo curly καθημερινά hair αλλά μαλακτικά hair μπορούν να χρησιμοποιούνται καθημερινά. Κλιματιστικά έχουν ενυδατική αποτέλεσμα που βοηθάει να μαλακώσει μέχρι τα μαλλιά σε μεγάλο βαθμό.
Το χτένισμα μαλλιών: Μην χρησιμοποιήσετε μια χτένα on σγουρά μαλλιά αμέσως μετά το ντους. Περιμένετε till η τρίχα γίνεται ελαφρώς ξηρό και έπειτα χτενίστε. Αυτό πρέπει να γίνει επειδή χτενίζει βρεγμένα μαλλιά μπορεί να προκαλέσει ρήξη. Κατά την πλύση, σγουρά μαλλιά τείνει να πάρει άσχημα μπλεγμένες μεταξύ τους. Πάντα να χρησιμοποιείτε μια χτένα ευρείας δόντι, αφού μπορεί να κάνει το καθήκον της untangling πολύ ευκολότερη. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μια βούρτσα μαλλιά σγουρά μαλλιά.
Στέγνωμα μαλλιών: Η καλύτερη μέθοδος για να στεγνώσει σγουρά μαλλιά είναι αέρα ξήρανσης, καθώς έτσι μπορεί να αποτραπεί ο frizzing των μαλλιών. Εάν είστε σε μια βιασύνη, τότε μπορείτε να καλύψει τα μαλλιά με μια πετσέτα και αφήνετε να blot επάνω η περίσσεια νερό. Εντούτοις, μην τρίβετε την βρεγμένα μαλλιά με την πετσέτα. Blow στέγνωμα σγουρά μαλλιά πρέπει να γίνεται με κατάλληλη φροντίδα. Ξεφορτωθείτε μέγιστη νερού με πετσέτα αποξήρανση πριν από τη χρήση του στεγνωτήρα πλήγμα. Ρυθμίστε το στεγνωτήριο στο χαμηλότερο θερμότητας και στη συνέχεια να κατευθύνετε το ακροφύσιο του στεγνωτήρα πλήγμα της πτωτικής πορείας και στέγνωμα των μαλλιών.
Σγουρά Συμβουλές Στυλ μαλλιών
Συνήθως, σύντομη κομμωτές να μην φαίνονται καλά στις γυναίκες με σγουρά μαλλιά. Αν έχετε σγουρά μαλλιά, καλό είναι να πάρει ένα κούρεμα στο οποίο το μήκος των μαλλιών παραμένει κάτω από τους ώμους ή τουλάχιστον μέχρι το ύψος των ώμων. Long hairstyles βοηθούν στο να φέρουν κάτω ο όγκος του μπούκλες από την περιοχή πρόσωπο. Σγουρά μαλλιά φαίνεται εξαίρετη με στρωματοποιημένη περικοπές. Τα στρώματα βοηθήσει να δώσει μια συμπαθητική μορφή σε σγουρά μαλλιά και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ελκυστική. Βαφή μαλλιών ιδέα να τονίσει την μπούκλες εγγύς πρόσωπό σας θα βοηθήσει να επιτείνει προσώπου χαρακτηριστικά σας πολύ καλά.
Υπάρχουν πολλά χτενίσματα που δείχνουν καλά για σγουρά μαλλιά. Όταν δεν έχουν πολύ χρόνο σε ετοιμότητα για να τα μαλλιά σου στυλ, μπορείτε απλώς να βάλετε μια κορδέλα και αφήστε τη ροή μπούκλες φυσικά και αυτό θα δείχνει ωραίο. Ένα άλλο απλό χτένισμα ιδέα για σγουρά μαλλιά είναι να συνδέσει ένα δεύτερο μέρος της τρίχας επάνω και να κρατήσει το υπόλοιπο μαλλιά σε αποσυνδεδεμένη. Τις μπούκλες του open προγράμματος και στις δύο πλευρές του προσώπου μπορεί να σας κάνει να εξετάσουμε πανέμορφο. Αν είστε λάτρης του ψωμάκια, τραβήξτε τότε ολόκληρο το μαλλιά στο πίσω μέρος και να κάνει μια χαλαρή bun έξω από αυτό και στερεώστε με μια λαστιχένια ζώνη. Αυτό θα δώσει μια απολύτως θηλυκό κοιτάξετε σχεδόν όλες γυναίκες.
Just, ακολουθώντας τις συμβουλές για σγουρά μαλλιά, δεν είναι αρκετή για να δώσει μια υγιή δείτε σγουρά μαλλιά σας. Μαζί με τα σωστά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα είναι εξίσου απαραίτητη για τη βελτίωση της υγείας των σγουρά μαλλιά σας.