Πώς να τοποθετήσει τηλεόραση επίπεδης οθόνης στον τοίχο

Πολλοί άνθρωποι αντικατάσταση παλαιών τηλεοράσεις τους με τις σύγχρονες και μεγαλύτερες τηλεόραση επίπεδης οθόνης, τα οποία έχουν πολύ καλή ποιότητα εικόνας και επίσης δεν βλάπτουν την ανθρώπινη όραση. Το κατ 'αποκοπήν οθόνης πολλά άλλα πλεονεκτήματα, όπως βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και επίσης ένα πολύ καλό ηχοσύστημα. Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα αυτού του είδους των τηλεοράσεων είναι πως μπορούν να τοποθετηθούν επάνω τους τοίχους. Οι τηλεοπτικές συσκευές επίπεδης οθόνης που είναι τοποθετημένα σε τοίχους προτιμάται από πολλούς ανθρώπους, λόγω της αποτελεσματικότητάς τους στη διαχείριση του χώρου. Μια μονταρισμένη τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, δεν καταλαμβάνουν κάθε χώρο και την ίδια στιγμή τείνει να είναι άκρως διασκεδαστικό. Αισθάνεται επίσης πολύ άνετα, για να προβάλετε μια ταινία από έναν τοποθετημένο τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Αλλά το ερώτημα, «πώς να τοποθετήσει μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης στον τοίχο;», είναι η πιο συχνή ερώτηση έψαξε σε όλο τον κόσμο.
Πώς στη Wall Mount τηλεόραση με επίπεδη οθόνη;? Υπάρχουν βασικά δύο τύποι αναρτήσεις που είναι διαθέσιμα στην αγορά, για να τοποθετήσετε την επίπεδη οθόνη τηλεόρασης. Το πρώτο είναι η περιστρεφόμενη βάση. Αυτό το είδος της τοποθέτησης θα κρατήσει το TV ευέλικτη. Δηλαδή να είναι δυνατότητα να προσαρμόσετε το γωνίας τηλεόραση according στην άνεση και ευκολία σου. Ο δεύτερος τύπος mount είναι εν στάσει βουνό που κρατά την τηλεόραση ακόμα και ως όνομα προτείνει, σε στάση. Είναι πάντα προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τον περιστρεφόμενο βραχίονα για την τηλεόραση με επίπεδη οθόνη.
Απαιτήσεις
Για να μοντάρετε τηλεόραση με επίπεδη οθόνη θα χρειαστεί να συσσωρεύουν αρκετά εργαλεία και για ορισμένους εξοπλισμούς. Τηλεόραση με επίπεδη οθόνη έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε τοποθέτησης στον τοίχο είναι πολύ απλή. Τις περισσότερες φορές των στηρίξεων που πάνε πίσω από την τηλεόραση, έρχονται μαζί με της τηλεόρασης. Μερικές φορές είναι αναφέρεται ως κιτ προσάρτησης. Δύο πολύ σημαντικά εργαλεία που χρειάζεστε σε αυτή τη διαδικασία είναι το τρυπάνι και ένα ανιχνευτή στηριγμάτων. Μερικά από τα άλλα που απαιτούνται λουριά είναι ένα κατσαβίδι, βίδες και βύσματα ασφάλειας για τη διενέργεια των βιδών.
Διαδικασία? Βήμα 1: Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε και να βρει τον κατάλληλο χώρο για να τοποθετήσετε την τηλεόραση. Κάποιος πρέπει να αποφύγει να τοποθετήσει μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης σε τοίχο που δεν έχει καρφιά ως απλό γύψου δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος ολόκληρου του συνδυασμού. ? Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε το σκόπευτρο γενεαλογικό να εντοπίσει τα στηρίγματα που βρίσκονται πίσω από το σοβά του τοίχου και το σήμα τους με ένα μολύβι. ? Βήμα 3: Το τρίτο βήμα είναι μια αρκετά κρίσιμο βήμα δεδομένου ότι περιλαμβάνει τη χρήση του τρυπανιού. Τοποθετήστε την τοποθέτηση στον τοίχο με τη βοήθεια άλλο πρόσωπο και το σήμα τους χώρους όπου χρειάζεται να μπαίνουν στο βίδες. Ανοίξτε τις οπές με προσοχή, και να εξασφαλίσει ότι είστε γεώτρηση στον τοίχο και τα στηρίγματα που είναι ακριβώς πίσω τους. Ο αριθμός των οπών εξαρτάται από το μέγεθος και βάρος της τηλεόρασης και αναφέρονται στην τοποθέτηση εγχειρίδιο. ? Βήμα 4: Τοποθετήστε τις τάπες ασφαλείας στις τρύπες και στη συνέχεια να μπαίνουν στο βίδες, με τη βοήθεια του οδηγού κοχλία. Τα βύσματα ασφαλείας κρατήστε τη βίδα στη θέση του μέσα στο στήριγμα. ? Βήμα 5: Τοποθετήστε τον περιστρεφόμενο βραχίονα με βίδες και στερεώστε το. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός άλλου προσώπου, καθορίζει την τηλεόραση με επίπεδη οθόνη στο βουνό. Ελέγξτε, αν η τηλεόραση είναι ασφαλές ή μη πριν από τη λήψη πραγματικά τα χέρια σου από πάνω της. ? Αν και αυτή η διαδικασία ακούγεται απλό, πρέπει κανείς να ακολουθήσει προσεκτικά some προφυλάξεις, ενώ την τοποθέτηση του σετ, όπως σωστά εντοπίζει ένα stud ή την επιλογή του κατάλληλου βίδες. Ως εκ τούτου, είναι πάντα προτιμότερο να ακολουθήσετε το εγχειρίδιο.