Σπιτική Καθαριστικά Χαλιών

Ένα καθαρό και φρέσκο ​​χαλί μπορεί να δανείσει ένα βλέμμα της πολυπλοκότητας και κομψότητα στο σπίτι σας. Αλλά αυτό το σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης σπιτιού μοιάζει συχνά έχουν φθαρεί λόγω της έλλειψης κατάλληλης φροντίδας και συντήρησης, και αυτό μπορούν να καταστρέψουν την ομορφιά του σπιτιού σας. So σωστός καθαρισμός και η συντήρηση είναι πολύ σημαντική και συχνά χρησιμοποιούμε ακριβά εμπορικά προϊόντα καθαρισμού για να εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό. Τα περισσότερα από αυτά τα καθαριστικά περιέχουν πολλές χημικές ουσίες και κάποια από αυτά μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβείς για την υγεία των παιδιών και τα κατοικίδια ζώα σας. Συνεπώς, δεν είναι μια κακή ιδέα να δοκιμάσετε μερικά σπιτικά προϊόντα καθαρισμού ταπήτων, που είναι εξίσου αποτελεσματικές για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση οσμών από το χαλί σας. Εκτός αυτών, είναι αρκετά ανέξοδες και περιβαλλοντικά φιλική. Ας δοκιμάστε αυτές τις καθαριστές ταπήτων που μπορούν να γίνουν από τη συνήθη προϊόντα οικιακής χρήσης και μπορούν επίσης να εφαρμοστούν εύκολα.
Σπιτική Καθαριστές Carpet
Ξύδι και νερό? Μερικά από τα πιο αποτελεσματικά καθαριστές ταπήτων είναι παρόντες δικαίωμα στα σπίτια μας, αλλά εμείς δεν τα γνωρίζουν. Ένα τέτοιο προϊόν είναι το ξύδι, το οποίο περιέχει οξεικό οξύ για τα οποία είναι ιδανικά για τον καθαρισμό και την αφαίρεση άσχημη μυρωδιά από το χαλί σας. Για καθαρισμό οποιοδήποτε είδος λεκέ, μόλις αναμειγνύεται λευκό ξύδι με νερό και έπειτα το εφαρμόζουν στην λεκέ με ένα μαλακή βούρτσα ή σφουγγάρι και αφήστε το στεγνώσει εντελώς. Μόλις το μείγμα ξιδιού και νερό έχει αποξηραμένα εντελώς, κενού η τάπητα και θα παρατηρήσετε ότι ο λεκές θα εξαφανιστούν ολότελα. Ξύδι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό μηχάνημα. Απλά προσθέστε μερικές ξύδι και νερό μέσα στο μηχάνημα καθαρισμού οποιοδήποτε τύπο χαλιού.
Ξίδι και Απορρυπαντικό? Λευκό ξύδι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άλλο τρόπο για τον καθαρισμό χαλιών. Κάντε μια λύση με τη χρησιμοποίηση ίσα μέρη λευκό ξύδι, ήπιο υγρό απορρυπαντικό και ζεστό ή χλιαρό νερό. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σωστά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για την εφαρμογή επί του μεταποιηθέντος χώρο του χαλιού. Αφήστε το να μείνετε για λίγο, μετά την οποία μπορεί να ξεπλυθεί με ένα υγρό πανί. Για δύσκολους λεκέδες, επανειλημμένη αίτηση δύναται να απαιτούνται.
Βόρακας, Ξίδια και Αλάτι? Μερικά λεκέδες μπορούν να πραγματικά πεισματάρης και ξίδι μόνα δεν δύναται βοηθήσει σε χαλί αφαίρεση λεκέδων. Για τέτοια λεκέδες, ξίδι θα χρειαστούν τη βοήθεια άλλες ουσίες όπως αλάτι και βόρακα. Αναμίξτε ίσα μέρη άλατος, βόρακα και ξύδι να κάνει μια παχιά πάστα. Then ισχύουν για τη λεκιασμένη περιοχή και αφήστε την να στεγνώσει, μετά την οποία μπορούν να αφαιρεθούν με μια ηλεκτρική σκούπα. Για λεκέδες μελανιού, κρέμα του ταρτάρου είναι πολύ αποτελεσματική. Επίσης, προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού σε αυτό και να εφαρμόζει πάνω στο λεκέ. Μόλις η στεγνώνει πάστα, κενού η χαλί.
Αμμωνία και απορρυπαντικών? Η αμμωνία είναι ένα ισχυρό καθαριστικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό χαλιών σε συνδυασμό με υγρό σαπούνι και απορρυπαντικό. Αλλά φοράτε πάντα προστατευτικά γάντια κατά την εφαρμογή της αμμωνίας σε τίποτα. Τώρα προετοιμάζει μια λύση υγρό σαπούνι, κατά προτίμηση βάση το πετρέλαιο λαχανικών, κάθε ήπιο απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων και αμμωνία. Αυτό το μίγμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τις δύο οδηγίες και καθαρισμού ρούχων.
Μαγειρική σόδα και αιθέρια έλαια? Για την εξάλειψη των άσχημες μυρωδιές ή τις οσμές, και ιδίως των ζώων συντροφιάς, μπορείτε να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και αιθέρια έλαια. Ανακατέψτε και τα προϊόντα και στη συνέχεια πασπαλίζουμε πάνω στο χαλί. Αφήστε το να παραμείνουν για περίπου 20 με 30 λεπτά και στη συνέχεια κενό.
Baking Soda, Καλαμποκάλευρο και Bay Φύλλα? Ψησίματος σόδα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμού ταπήτων μαζί με cornflour και δάφνη. Ποτ-πουρί μπορούν επίσης να προστεθούν με αυτό το μίγμα για την εξουδετέρωση της κακοσμίας χαλί σας. Scramble τη δάφνη, πριν την προσθήκη στο μείγμα κορν φλάουρ και ψησίματος σε σκόνη. Αφήστε η κόνις στον τάπητά σας για έναν ολόκληρο νύχτα και συνέχεια αφαιρέστε την το επόμενο πρωί. Τώρα κενό από το χαλί.
Για καθημερινή καθαρισμός ταπήτων, χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα χωρίς την κατάσχεση μπαρ beater, δεδομένου ότι μπορεί αποδυναμώσει και βλάπτουν το ίνες. Πάντα σιγουρευτείτε καθαρίζετε τόσο στερεών και υγρών χυσίματα αμέσως από τους τάπητες, αλλιώς λεκέδες θα οριστεί στην ινών και τέτοια λεκέδες είναι πραγματικά δύσκολο να καθαρίσετε. Μην τρίψτε χαλί σας ενώ καθαρίζετε. Εάν καθαρίσετε χαλί σας με νερό, θυμηθείτε να το στεγνώσει, εντελώς ειδάλλως ανάπτυξη ωίδιο και μούχλα είναι αναπόφευκτη. Προτού χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν καθαρισμού, εμπορικές ή σπιτικά, δοκιμάστε σε μια μικρή, δυσδιάκριτη περιοχή να αποφευχθούν τυχόν ζημιά. Εάν η καθαριστές σπιτικό και εμπορικές αποτυγχάνουν να αρθούν δύσκολους λεκέδες, μπορείτε να ωφελήσετε εμπορικές καθαρισμού ταπήτων υπηρεσίες που παρέχονται από τους επαγγελματίες.