Cottage διακοσμεί τις ιδέες

Cottage ύφος διακόσμησης έχει κερδίσει πολλή δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, δεκάδες άνθρωποι καταφεύγουν σε σπίτι που διακοσμεί το σχεδιασμό σπιτιών για να καλλωπίζω σπίτια τους. Αρχική διακόσμηση σχέδια εξοχικών σπιτιών δεν είναι πολύ ακριβό, καθώς και να δώσει το σπίτι μια υπέροχη ζεστή και άνετη εμφάνιση. Μερικές από τις διαφορετικές ιδέες διακόσμησης για ένα εξοχικό σπίτι είναι τα εξής:
Σουηδική Cottage διακοσμεί τις ιδέες:? Η σουηδική στυλ έχει επηρεαστεί από σκανδιναβικό καιρικές συνθήκες, και έγιναν αρκετά μοντέρνα στα μέσα της δεκαετίας του 1800. Ο κόσμος ήθελε για την καταπολέμηση του κρύου, γκρίζες ημέρες του χειμώνα φωτίζοντας την κλειστούς χώρους. Όσοι προτιμούν μια ανέμελη, ελαφρώς εκλεκτική και δεν είναι πολύ σύγχρονο σπίτι, τότε αυτή η ιδέα εξοχικό είναι τέλειο. Αυτό το ύφος δίνει έμφαση στο φως, ευάερο και χλωμό εμφάνιση, όπου οι τοίχοι και καλούπια βαμμένα λευκά. Πάλε μπλε παστέλ θα ακολουθούσαν την ίδια. Το δάπεδο είναι να είναι φως και λιτό, και μπορεί να είναι ασβεστωμένα, λευκασμένα ή τουρσί. Φως λεκές μπορούν να χρησιμοποιούνται για φυσική πατώματα αναζητούν ξύλο. Τα παράθυρα θα πρέπει να παραμείνουν ελαφριά και απλή, με διακοσμητικά γείσο ζωγραφισμένο στο palest του μπλουζ. Οι ρωμαϊκές σκιές θα προσθέσει την ομορφιά. Τα υφάσματα στο δωμάτιο πρέπει να είναι σε μικρές ελέγχους, εκτυπώσεις, ραβδώσεις ή εμπριμέ σε λευκό φόντο. Σουηδικά έπιπλα είναι συνήθως άσπρο, κρέμα ή ανοικτού γκρι χρώματος. Τα τραπέζια και οι καρέκλες είναι λεπτή και κωνικούς, και είναι ακόμα πτυχωτό μερικές φορές. Για να λαμπρύνει επάνω το δωμάτιο και να φανεί μεγαλύτερο, πολλές προσθήκες καθρέφτη θα πρέπει να γίνεται σε κάθε δωμάτιο.
Γαλλική Χώρα στυλ:? This διακόσμηση ύφους εξοχικών σπιτιών είναι λιτό αλλά εκλεπτυσμένη. Αυτό το στυλ είναι μια από τις υπέροχες ιδέες κουζίνας cottage διακόσμηση. Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει να σταματήσει στην κουζίνα, καθώς αυτό το θέμα πηγαίνει πολύ καλά για όλο το σπίτι. Γαλλικό στυλ διακόσμησης χρώματα περιλαμβάνουν πλούσια και έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, μπλε, πράσινο και κίτρινο. Μαύρος έχει γίνει ένα δημοφιλές χρώμα στη γαλλική συνδυασμό χρωμάτων. Για να επιτευχθεί μια κλασική γαλλική ματιά, γύψο μπορεί να εφαρμοστεί σε τοίχους. Γαλλική χώρα διακόσμηση υφάσματα και λευκά είδη περιλαμβάνουν Toile, Calico or εμπριμέ. Toile έχει μια ντεμοντέ εμφάνιση, ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν σε συνδυασμό χρώματος λευκού με μία τσουρουφλίζω κυρίαρχο χρώμα όπως το κόκκινο, μπλε ή μαύρο. Γαλλικά έπιπλα στυλ χώρα θα μπορούσε να είναι ελαφριά και βαμμένα, ή σκούρο και το φυσικό. Το δάπεδο θα είναι ως επί το πλείστον από πέτρα, φυσικό ξύλο ή πλακάκι.
Ρουστίκ Cottage διακοσμεί τις ιδέες:? Μεταξύ των ιδεών σπίτι εξοχικό σπίτι διακόσμηση, αυτό το στυλ είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να έχουν. διαθέτουν ρουστίκ σπίτια χαρακτηρίζονται από βαθιά ξυλώδη ντεκόρ. Το ξύλο που χρησιμοποιείται σε αυτό το είδος είναι τραχύ και ημιτελείς στην εμφάνιση, με τα έπιπλα να είναι μεγάλου μεγέθους, φιλικό και άνετο. Είναι η ημιτελής, η ατελής ξύλο που δίνει την αυθεντική έφεση. Αυτό το στυλ περιλαμβάνει φυσικά υπαίθρια χρώματα μόνο. Οι σκιές που δεν υπάρχουν στο ξύλο φυσικά, δεν θεωρούνται. Άξεστος γρανίτη, δάπεδο σανίδων, Flagstone και σχιστόλιθος είναι άριστες επιλογές για τους ορόφους. Για το τζάκι, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το άνοιγμα είναι μεγάλο με μια εστία πέτρα και ξύλο μανδύα.
Beach Cottage διακοσμεί τις ιδέες:? Το καλύτερο μέρος για αυτή την ιδέα είναι ότι το ένα δεν χρειάζεται να διαμένουν στην ιδιοκτησία προκυμαία, έτσι ώστε να ζουν σε ένα εξοχικό σπίτι στην παραλία. Αυτό το ύφος είναι εύκολο να επιτευχθεί και είναι όλα σχετικά με μια καθαρή και δροσερή εμφάνιση, με ένα σωρό δωρεάν, γαλήνια και χαλαρή ατμόσφαιρα. Οι βασικές ιδέα πίσω από αυτό το θέμα είναι να ληφθούν νύξεις από τη φύση, και να φέρει τα στοιχεία της θάλασσας μέσα στο σπίτι. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως θαλάσσιες εμπνευσμένα χρώματα, όπως απαλές αποχρώσεις του spa μπλε, του πράσινου, του κοραλλιού και φυσικές αποχρώσεις της άμμου. Το δάπεδο πρέπει να είναι φυσικό και βαμμένο με λίγες ρίξει κουβέρτες. Τα έπιπλα είναι casual στιλ, με καναπέδες που καλύπτονται ολίσθησης και καρέκλες.
Εκτός από τους προαναφερθέντες, υπάρχουν ακόμα πολλοί άλλοι εξοχικό στιλ διακόσμησης ιδέες, όπως η ρομαντική εξοχικό σπίτι που διακοσμεί τις ιδέες, τα αγγλικά εξοχικό σπίτι που διακοσμεί τις ιδέες, τη χώρα εξοχικό σπίτι ιδέες διακόσμησης με έπιπλα παραδοσιακού στυλ και πολλά άλλα. Σύμφωνα με το γούστο και τις προτιμήσεις του ατόμου, μπορεί κανείς να επιλέξει ένα στυλ, και να απολαύσετε την άνεση και τη ζεστασιά του το εξοχικό!