Σπιτική γενέθλια δώρα

Τα γενέθλια είναι χαρούμενη στιγμές στη ζωή ενός ατόμου. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είστε μεγαλώνουν, υπάρχει πάντα μια γλυκιά προσδοκία όσον αφορά τα δώρα που είστε έτοιμος να λάβετε. Ωστόσο, αν έχετε γενέθλια του αγαπημένου σας προσώπου πλησιάζει, τότε τα πράγματα δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο, ιδιαίτερα εάν είστε απολύτως ανίδεοι για το τι στο δώρο τους. Δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν χρειάζεται να είναι ακριβά, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι προσεκτική. Λοιπόν, εδώ είναι μερικά δροσερά γενέθλια σπιτικό παρουσιάζει ιδέες που θα σας βοηθήσει.
Ψήνουν μια τούρτα? Ψήσιμο μια τούρτα γενεθλίων στον εαυτό σας κάνει για το πιο τέλειο αλλά εύκολο δώρα γενεθλίων σπιτικό. Κάντε μια ωραία τούρτα γενεθλίων ως αγαπημένο γεύση του το αγαπημένο σας πρόσωπο και διακοσμήστε το με ψεκαστήρες και καραμέλες. Στολίζω με πολύ εξατομικευμένο πράγματα να κάνει το αγαπημένο σας πρόσωπο ευτυχισμένος. Το ψήσιμο μια τούρτα είναι μια μεγάλη επιλογή εάν διαθέτουν καλές μαγειρικές ικανότητες και ακόμα κι αν δεν το κάνετε, γνήσια προσπάθεια σας θα κάνει το αγαπημένο σας πρόσωπο ευτυχισμένος. Επιπλέον, μπορείτε να ψήνουν also some μπισκότα ή κάνει κάποιες σοκολάτες και τα βάζουμε σε ένα όμορφο διακοσμητικό πλαίσιο στο δώρο τους.
Χειροποίητη Ευχετήριες κάρτες? Χειροποίητο ευχετήρια κάρτα Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά πραγματικά λειτουργεί καλά για την ενίσχυση του δεσμού που μοιράζεστε, με αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ δημιουργικοί ή artsy πρόσωπο να κάνει μια αξιοπρεπή κάρτα γενεθλίων. Υπάρχουν φορτία των ιδεών κάρτα γενεθλίων που μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να κακογραφία γνήσια σκέψεις σας για το πρόσωπο ή τα συνθέτουν ένα ωραίο ποίημα για αυτούς. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να επικολλήσετε τις φωτογραφίες ως αναπολούν των ροπών που μοιραστήκατε μαζί. Αυτό καθιστά το πιο στοχαστικό και δημιουργικό δώρο γενεθλίων σπιτικό.
Πουλόβερ? Αν γνωρίζετε κάτι ή δύο για πλέξιμο, τότε μπορείτε να πλέκει ένα ωραίο πουλόβερ για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεδομένου ότι, το χέρι πλεκτά πουλόβερ είναι υφασμένα με μεγάλη φροντίδα και αγάπη, κάνουν για τις πιο ιδανικές γενέθλια δώρα. Εάν ο αποδέκτης είναι παιδί, δεμένη στη συνέχεια, ένα μοτίβο του / της αγαπημένο διάσημο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων για το πουλόβερ. Κάνοντας παπλωμάτων σπιτικό είναι επίσης μια καλή επιλογή.
Κορνίζες? Φωτογραφία καρέ είναι μια μεγάλη και την πιο εξατομικευμένη σπιτικά δώρα που μπορείτε να δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συλλέξτε μερικές ωραίες φωτογραφίες από εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο και να τους σε ένα μεγάλο κολάζ. Αυτό το δώρο φωτογραφία θα παραμείνει πάντα με τον αγαπημένο σας, ως σύμβολο της μεγάλης σχέσης που μοιράζεστε. Επιλέξτε ένα εξίσου ελκυστικό πλαίσιο για την εργασία κολάζ σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δημιουργική γραμμές ετικέτα κάτω από κάθε φωτογραφία.
Θησαυρός Κουτιά? Ο καθένας έχει μια συλλογή των θησαυρών, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Θησαυρός κουτιά αποτελούν για ένα χρήσιμο και αριστοκρατικό δώρο γενεθλίων. Ωστόσο, για να κάνουν ένα καλό κουτί του θησαυρού σπιτικό, θα πρέπει να διαθέτουν δεξιότητες τέχνης που είναι πέρα ​​από το μέσο όρο. Μπορείτε να τα κάνετε, από ξύλο ή μέταλλο και κοσμούν τους με χαριτωμένο καλλωπισμούς. Ξύλινα κουτιά θησαυρού, κυρίως, κάνει ένα ιδανικό δώρο γενεθλίων.
Τα δώρα γενεθλίων απεικονίζουν πολλά για τα συναισθήματά σας για τον παραλήπτη και τα μήκη μπορείτε να πάτε να κάνετε την ημέρα τους ειδικούς. Ως εκ τούτου, τίθενται πάντα πολλά χρήματα σκέψης και όχι, όταν θέλετε να κάτι δώρο ειδικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Και σπιτικά δώρα γενεθλίων είναι ένας σίγουρος τρόπος πλάνο της νίκης στις καρδιές των αγαπημένων σου.