How να κάμπτεται μαλλιά με μπούκλες Σίδερο

Σγουρό hairstyles προσθέτουν πάντα αίγλη και το στυλ στην προσωπικότητα του ατόμου. Σωστά τα κατσαρά μαλλιά προσθέτει όγκο σε οποιοδήποτε τύπο της υφής των μαλλιών και κούρεμα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, curling μαλλιά είναι πιο προτιμάται από εκείνους που έχουν πολύ λεπτά μαλλιά. Εάν παίρνετε τρυπημένοι των συνήθων ίσια μαλλιά σας να κάνει χρήση κάποιων κούρεμα στυλ και ιδέες και να προσθέσετε κομψό μπούκλες να αλλάξουν την εμφάνισή σας. Όταν πρόκειται για κατσάρωμα των μαλλιών μπορείτε να βρείτε μια μυριάδα διάφορους τρόπους να το πράξουν. Για να αναφέρω μερικούς, υπάρχουν ρολά αφρού, ράκη, καρφίτσες Bobby και curling σιδήρου. Επιλέγοντας μια συγκεκριμένη μαλλιά curling επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις.
Μιλώντας για την curling σίδερο, απαιτεί την ενεργοποίηση, τη θέρμανση για λίγα λεπτά και δίνοντας μπούκλες. Σε σύγκριση με άλλες επιλογές curling μαλλιά, είναι ο απλούστερος και ευκολότερος τρόπος. Με ένα σίδερο για μπούκλες, μπορείτε να τον αθλητισμό μια νέα σγουρά hairstyle εντός 30 έως 45 λεπτά. Ένα πράγμα που πρέπει να ληφθεί μέριμνα κατά τη χρήση curling σιδήρου είναι, το σωστό επίπεδο θερμοκρασίας. Πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δεν θα δώσει μπούκλες, ενώ ένας πολύ καυτό για τα μαλλιά θερμοκρασία ζημιές. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς να κουλουριαστώ τα μαλλιά με σίδερο για μπούκλες.
How να κουλουριαστώ τα μαλλιά σας με curling σίδερο
Για να κουλουριαστώ τα μαλλιά σας με ένα σίδερο για μπούκλες, πρώτα περάσουν από τον χρήστη κατευθυντήριες γραμμές που παρέχονται μαζί με τον εξοπλισμό. Παρόλο που είναι εύκολο να χειριστεί curling σίδερο, ότι είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη συσκευή πριν τη χρησιμοποιήσετε για κατσάρωμα μαλλιών. Επίσης ρίξτε μια νότα τα βαρέλια και των συνημμένων, έτσι ώστε να μπορείτε να δώσετε μυθική μπούκλες διαφόρων μεγεθών. Μόλις είστε εμπεριστατωμένη με το εγχειρίδιο, μπορείτε να προχωρήσετε styling μαλλιών σας χρησιμοποιώντας το curling σίδερο.
Εάν έχετε πλένονται και κλιματιζόμενο τρίχα σας, σιγουρευτείτε ότι αφήστε να στεγνώσουν πριν την επεξεργασία με έναν κατσαρώνοντας σίδηρο. Διαφορετικά, τα μαλλιά σας θα ισοπεδώσει κατά την ξήρανση. Επίσης, χτένα μαλλιά σας κατάλληλα να χαλαρώσετε οποιαδήποτε entangles. Για καλύτερη κέρλινγκ, μπορείτε να εφαρμόσετε προϊόντα enhancer μπούκλα που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες προκειμένου να τους εφαρμόζουν ορθά. Ορισμένα από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι διατυπωμένα για τη χρησιμοποίηση στο βρεγμένα μαλλιά, ενώ θα βρείτε άλλες που πρόκειται να εφαρμοστούν σε στεγνά μαλλιά.
Συνδέστε το curling σίδερο και ενεργοποιήστε το διακόπτη. Αφήστε το σίδερο να θερμάνει μέχρι την επιθυμητή θερμοκρασία? Μπορείτε ελέγξετε με το εγχειρίδιο περί παραπομπής της θερμοκρασίας επιπέδων. Με την εν τω μεταξύ, χωρίστε τα μαλλιά σας σε διάφορα τμήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλιπ μαλλιών να κρατάτε τη τμήματα στη θέση. Εάν είστε βέβαιοι ότι η σωστή θερμοκρασία επιτυγχάνεται, ανοίξτε το σίδερο παραπέμποντας στην εγχειρίδιο. Πιάνετε μιας ενότητας τρίχας και θέση στο curling σίδερο. Στην περίπτωση που θέλετε να κάμπτεται σε όλο το μήκος, ξεκινούν από την πλευρά που βρίσκεται κοντά στις ρίζες και σπρώξτε τη μονάδα κάτω. Συνεπώς μπορείτε να τοποθετήσετε το τμήμα άκρη, εάν προτιμάτε να έχετε μπούκλες στις μύτες μόνο.
Ανάλογα πόσον επιθυμούσατε ενεργητικής μπούκλες ή επανεισαγωγή μπούκλες, μπορείτε άνεμος τρίχα όλο τον curling σίδερο σε συγκεκριμένη προσανατολισμό. Συνεχίστε να τυλίξτε τα μαλλιά μέχρι την άκρη (για ολόκληρη την κέρλινγκ μήκος) και κρατήστε το curling σιδήρου για 10 περίπου δευτερόλεπτα. Ήπια χαλαρώστε τα μαλλιά από το curling σίδερο. Με την ακολουθία αυτών παρόμοια βήματα, μπορείτε να ξεκινήσετε κέρλινγκ στην επόμενη ενότητα και να συνεχίσει μέχρι όλα τα τμήματα μαλλιών είναι κατσαρά. Ψεκασμού και χτένα τους βοστρύχους απαλά για να δημιουργήσουν όγκο.
Με αυτό σύντομες πληροφορίες, ελπίζω από τώρα έχετε κατανοήσει πώς να κουλουριαστώ τρίχα με curling σίδερο. Ακολουθήστε τις συμβουλές για σγουρά προσοχής τρίχας για εύκολη συντήρηση κομψά κλειδαριές σας.