Εσωτερικών Αναφορές Paint - Best Εσωτερικών Paint House

Όταν ο χρόνος του να αναδιαμορφώσει το εσωτερικό του σπιτιού σας, εσωτερική ζωγραφική θεωρείται το πιο αποδοτικό και πιο εύκολος τρόπος. Εσωτερικών ζωγραφική σπίτι αποτελείται από τοίχους ζωγραφική, οροφή, πόρτες, έπιπλα, κ.λπ. Ο τύπος των εσωτερικών χρωμάτων σπιτιού θα διαφέρουν σε συνάρτηση με το είδος των επιφανειών. Για ένα νεόδμητο σπίτι, οποιοδήποτε είδος της βαφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί. For refurnishing των ήδη βαμμένες επιφάνειες, το χρώμα πρέπει να επιλέγονται ανάλογα. Η περιγραφή που ακολουθεί θα προσφέρει κάποιες σημαντικές εσωτερικές αξιολογήσεις χρώμα.
Εκθέσεις και παράπονα από τους καταναλωτές είναι η πιο αξιόπιστη πηγή από τις καλύτερες εσωτερικό reviews χρώμα. Παράγοντες όπως η απόκρυψη των επιδόσεων, ομαλότητα της επιφάνειας, η αντίσταση στην κηλίδας, αντίσταση ενάντια στην ανάπτυξη μούχλας, γυαλιστερό αλλοίωση, αντίσταση κατά της έκθεσης σε υπεριώδεις ακτίνες, κλπ., καθορίζουν εσωτερικό χαρακτηρισμοί χρώμα. Εδώ είναι μερικά σχόλια σχετικά με το κορυφαίο και το καλύτερο εσωτερικό χρώματα σπίτι.
Καλύτερο Εσωτερικών Χρώματα House
Kilz Casual Χρώματα Εσωτερικών Paint? Kilz Casual Χρώματα Εσωτερικών Paint έχει επιτύχει θετικά σχόλια και ανατροφοδότησης από τη μέγιστη ιδιοκτήτες σπιτιού. Μπορείτε να επιλέξετε το συνδυασμό των χρωμάτων σας από τις διάφορες 1000 πρότυπο και προσαρμοσμένα χρώματα διαθέσιμα σε αυτό το σήμα. Αυτό το χρώμα κάνει θαύματα για την κάλυψη έως και μικρές ατέλειες ή ατέλειες. Είναι ένα εντυπωσιακό λεκέδες επιφάνειες και προστατεύει από πιτσιλίσματα και το ωίδιο. Το χρώμα είναι επίσης γνωστή για τον log-διάρκειας αντοχή του. Είναι η καλύτερη επιλογή για εσωτερική ζωγραφική των δωματίων για τα παιδιά. Ο λόγος είναι scrubbability του. The tintable φύση των χρωμάτων προσφέρει εύκολη αντιστοίχιση του επιθυμητού προσαρμοσμένα χρώματα. Για την κορυφαία εγκοπή αποτελέσματα και συνέπειες για σας δωμάτια, κουζίνα, μπάνια, διάδρομοι, πόρτες, κλπ, το Kilz Casual χρώματα βαφής εσωτερικό χρώμα ταιριάζει με το νομοσχέδιο.
Benjamin Moore Aura? Ανεξάρτητα από το υψηλό κόστος του, Benjamin Moore αύρα έχει αποδειχθεί ότι είναι μεταξύ των κορυφαίων παικτών. Τρομακτικό καθήκοντα όπως η ζωγραφική με το φως, σκιασμένο χρώμα πάνω σε ένα σκούρο μπορεί να γίνει εύκολα με την εφαρμογή της παρούσας χρώμα. Εκτός δίνοντας μια αξιοπρεπή καλύπτει σε επιφάνειες, το χρώμα είναι επίσης εύκολο να εφαρμοστεί. Υπόσχεται μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι, επίσης, να πλένονται. Benjamin Moore Aura μπογιά δεν παίρνει μεταβληθεί στο βλέμμα και την ομορφιά της, παρά υγρό περιβάλλον και επανέλαβε το πλύσιμο των επιφανειών. Το χρώμα έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία χρωμάτων που ονομάζεται ColorLock. Ένα παλτό του χρώματος είναι αρκετή για να δώσει μια πλήρη κάλυψη και ξήρανση χρόνος είναι επίσης λιγότερο, σε σύγκριση με άλλα χρώματα.
Valspar Υπογραφή Χρώματα Εσωτερικών Paint? Οι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων που ικανοποιημένοι ανατροφοδοτήσεις για την Valspar Υπογραφή Χρώματα Εσωτερικών Paint. The Duramax Ti3 τεχνολογία διασφαλίζει εξαιρετικό φινίρισμα των εργασιών χρωμάτων καθώς και τη μακροζωία το χρώμα του. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τους τοίχους ζωγραφική, τις οροφές και τα τελειώματα. Έχει αρκετά κάλυψη του 400 τετραγωνικά πόδια, με μια ποσότητα 1 γαλόνι. Χρόνος στεγνώματος είναι μεγαλύτερος σε υγρές και κρύες συνθήκες. Ωστόσο, υπό κανονικές συνθήκες, θα διαρκεί 30 λεπτά για να στεγνώσει. The Valspar Υπογραφή δεν καταλήξει σε προβλήματα όπως η «rubberizing» ή «φουσκάλες». Εκτός από την παροχή μια επιθυμητή κάλυψη, το χρώμα είναι, επίσης, σε λογικές τιμές.
Behr Premium Plus Εσωτερικών Paint? Μια 100% ακρυλικό προϊόν latex of Behr, αυτό το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικογενειακά δωμάτια, σαλόνια, τραπεζαρίες, αίθουσες τα παιδιά », διαδρόμους, κουζίνα, μπάνιο, πόρτες, παράθυρα, οροφές και τελειώματα. Το χρώμα είναι διαθέσιμο σε επίπεδη, σατέν και ημι gloss τύπους. Οι επιφάνειες που έχουν εργαστεί πάνω από την παρούσα χρωμάτων είναι εύκολο να καθαρισθούν χωρίς ξεφλούδισμα του χρώματος. This χρώμα έχει επίσης βαθμολογία μεταξύ των καλύτερων από τους περισσότερους δοκιμαστές και οικιακούς χρήστες. Για να μην αναφέρουμε, το χρώμα διατηρεί επίσης και οι επιφάνειες κηλίδας δωρεάν και να προστατεύεται από την ανάπτυξη μούχλας.
Αληθινή αξία Easy Care Εσωτερικών Ζωγραφική? Η πραγματική αξία Easy Care Εσωτερικών χρώμα έρχεται με εγγύηση χρόνου ζωής και χαρακτηριστικά της διαρκούς αντοχής και υπέροχο φινίρισμα. Expert δοκιμαστές έχουν αξιολογήσει αυτό της ποιότητας των προϊόντων να αφήσετε μια μακροχρόνια εμφανίσεις στις επιφάνειες. Μπορείτε να ωφελήσετε αυτό το προϊόν σε επίπεδη σμάλτο, eggshell, λεκές, ημι-γυαλιστερό και το γυαλιστερό φινίρισμα. scrubbability της, λεκές αντίσταση, κρύβοντας τις επιδόσεις, αντοχή σε μούχλα και μη splatter τύπος είναι τα αγοράζουν σημεία για αυτό το προϊόν. Αληθινή αξία Easy Care Εσωτερικών Paint είναι πανέμορφο στο εσωτερικό του σπιτιού σας και χαλαρώνει τα μάτια σας.
Αφού έχετε κάνει μέχρι το μυαλό σας για την καλύτερη εσωτερική βαφή σπίτι, ακολουθήστε τις οδηγίες που απαιτούνται πριν ξεκινήσετε την εργασία. Ζωγραφική το εσωτερικό μπορεί να είναι ακατάστατο και μια κακή δουλειά μπορεί να αποδειχθεί να είναι ένας εφιάλτης. Πιάσε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε από διάφορους εσωτερικούς reviews χρώμα και επέλεξε τους τον καλύτερο χρώμα για το σπίτι σας. Θυμηθείτε, ερείπια τίποτα την εμφάνιση και τη γοητεία της διακόσμησης εσωτερικών χώρων του σπιτιού σας, αλλά κακώς επιλεγμένο χρώμα!