Εσωτερικές οδηγίες Framing

Ένα πλαίσιο σπίτι είναι τίποτα, αλλά ένα σκελετό που υποστηρίζει τη δομή του κτηρίου. Ένα σχέδιο διαμόρφωσης σπίτι περιλαμβάνει τη σωστή διάταξη των δοκούς δαπέδου, ξύλινα δοκάρια, δοκάρια οροφής, στηρίγματα τοίχων και άλλα συναφή στοιχεία. Οι παραπάνω δομικά υλικά αποτελούν το βασικό πλαίσιο. Τα πλαίσια χρησιμοποιούνται στις κατασκευές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά ενός σπιτιού. Καδράρισμα πρέπει να γίνει προσεκτικά, ώστε να αποφευχθεί πόρτες από το να γίνει στραβά, κρεμώντας στέγες και πολλά τέτοια προβλήματα. Ένα σχέδιο διαμόρφωσης σπίτι θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε όλα τα παραπάνω προβλήματα έχουν φροντίσει. Wood Framing σπίτι είναι ο πιο κοινός τύπος διαμόρφωσης used? Πάντως, χάλυβα πλαισιωμένο σπίτια παίρνουν δημοφιλής στις μέρες μας.
Το καδράρισμα House? Οι διάφορες δραστηριότητες διαμόρφωση περιλαμβάνονται στην κατασκευή ενός σπιτιού κάνουν οι πόρτες και τα ανοίγματα των παραθύρων, δημιουργία δοκοί χείλος, δοκάρια, πλάκες μαρσπιέ, δοκούς δαπέδου και τα στηρίγματα κατάστρωμα. Tα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη χάραξη, κυμαίνονται από ξύλο, όπως το πεύκο και κώνειο, για να χάλυβα, τούβλα και μπετόν. Το ξύλο χρησιμοποιείται συνήθως στην κατασκευή των κουφωμάτων επειδή είναι φθηνά και εύκολα διαθέσιμα. Ωστόσο, εάν κάποιος θέλει να χτίσει ένα ανθεκτικό περίβλημα που να υποστηρίζει βάρους, υλικά όπως ο χάλυβας, σκυρόδεμα ή τούβλα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται. Για να χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω υλικά, τα εξαρτήματα και τον εξοπλισμό που απαιτείται πρέπει να συγκεντρωθούν σε εκ των προτέρων και ένα πραγματικό σχέδιο θα πρέπει να δημιουργηθεί. Τα εργαλεία που απαιτούνται για τη διαδικασία διαμόρφωσης περιλαμβάνουν την πλατεία ταχύτητα, διαμόρφωση πλατείας, το επίπεδο ξυλουργού, σφυρί, μετροταινία, κιμωλία-line, βαρίδι-bob, με παλινδρομικό πριόνι, δισκοπρίονο, τα ικριώματα και τις κλίμακες.
Η κατασκευή ή η συναρμολόγηση του σκελετού, πρέπει να γίνεται ακολουθώντας τα απαραίτητα μέτρα. Παρά το γεγονός ότι the διαδικασία κατασκευής μπορεί να φαίνεται κουραστική και χρονοβόρα, μετά την codes εξασφαλίζει ότι ένα αξιόπιστο και ασφαλές πλαίσιο είναι χτισμένο. Αγνοώντας τους κωδικούς κατά τη διαδικασία της ταξινόμησης και στερέωσης μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες. Τα δοκάρια που στηρίζουν τη δομή του σπιτιού δεν πρέπει να διαταραχθεί κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας ανασυγκρότηση ή αναδιαμόρφωση.
Σπίτι Framing εγκυκλίου · προτού αρχίσει κάποιος τη δραστηριότητα κορνίζες, θα πρέπει να είναι ενήμεροι για τις απαραίτητες άδειες και οι κωδικοί που πρέπει να ακολουθούνται. Οι κωδικοί για την κατασκευή ενός πλαισίου είναι δύο ειδών: Κωδικός κτιρίου και ο κωδικός φωτιά. Οι κωδικοί κτίριο καθορίζουν τις διαστάσεις των διαφορετικών χαρακτηριστικών, όπως το ύψος της οροφής, το πλάτος διάδρομο, πόρτες, κλπ κανόνες και τους κανονισμούς όσον αφορά το μέγεθος των παραθύρων εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του κώδικα πυρκαγιάς. Η κατασκευή διαμόρφωση περνά μέσα από πολλούς διαφορετικούς ελέγχους και επιθεωρήσεις προτού εγκριθεί. Κάθε παρεκκλίνουμε από τους απαιτούμενους κανόνες ή κώδικες μπορεί να οδηγήσει σε παραβίαση και τελικά πρόστιμο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η όλη κατασκευή θα πρέπει να επαναληφθεί αν δεν περάσει τις απαραίτητες κωδικούς.
Περισσότερα στοιχεία καδράρισμα? Ακολουθεί ο κατάλογος των δραστηριοτήτων που πρέπει κανείς να προβεί, ώστε κανείς δεν χάσετε για τα στοιχεία διαμόρφωσης σπίτι. Κάποιος πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδέσεις πραγματοποιούνται κανονικά. Το έργο διαμόρφωση που είναι σε εξέλιξη πρέπει να υποστηρίζεται από στηρίγματα μέχρις ότου η κατασκευή παίρνει πάνω και όλα τα μέρη του πλαισίου που καθορίζεται σταθερά. Διεξαγωγή επιθεώρησης της κατασκευασμένης πλαισίου είναι απαραίτητη και παραλείποντας να το πράξει, καλείται παράνομη. Η ασφάλιση στο σπίτι να πάρει καταλυθεί ή ακυρώνεται, αν ο ιδιοκτήτης παραλείψει να συμμορφωθεί με τους κανόνες. Είναι κοινή πρακτική η χρήση των 2 έως τις 4 το ξύλο για την κατασκευή. Ωστόσο, η χρήση των 2 έως τις 6 το ξύλο έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα, όπως η δημιουργία ενός ευρύτερου χώρου για το έργο αγωγών και σωλήνων και ηχητική μόνωση.
Λαμβάνοντας τις συμβουλές ενός επαγγελματία ή συμβουλεύθηκε ειδικό και μετά την ανωτέρω οικία διαμόρφωση οδηγίες εξαρτά τη δραστηριότητα χάραξη μιας πολύ πιο εύκολη. Σπίτι διαμόρφωση Μπορεί, επομένως, να γίνει μία ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, αν πραγματοποιηθεί κανονικά.