Να απαλλαγούμε οπωροφόρων Flies - Πώς να απαλλαγείτε οπωροφόρων Flies

Φρούτα μύγα είναι επίσης γνωστή ως μύγα Ξίδι, καθώς μπορούν αναπτυχθεί στην ξίδι παρόντες στη κορυφή αντικανονικά σφραγισμένα κονσέρβες φρούτων και λαχανικών. Αυτά τα έντομα συνήθως φυλή σε δοχεία σκουπίδια, βλέννες στην φρούτα αποχετεύσεις, ή ζύμες που φυτρώνουν οργανική ύλη.
Φρούτα μύγες είναι περίπου 1 / 8 ίντσα στο μήκος. Το χαρακτηριστικό σήμα αναγνώρισης μύγες των καρπών είναι τα μάτια τους, που είναι κόκκινο στο χρώμα. Η περιοχή κεφάλι και θώρακας μαύρισμα στο χρώμα. Η περιοχή στην κοιλιά είναι πιο σκούρα.
Ταξινόμηση των μύγα των φρούτων:
Συνομοταξία: Arthropoda? Κλάση: Έντομα? Διάταξη: Diptera? Οικογένεια: Tephritidae? Είδος: spp Bactrocera.
Βιολογία της μύγας
Θηλυκό μύγα των φρούτων γεννά περίπου 500 αυγά κοντά στον επιφάνεια ζύμωσης φρούτων και λαχανικών. Μπορούν επίσης να θέσει τα αυγά στις ρωγμές των αχρεωστήτως σφραγίζεται κονσερβοποιημένα φρούτα και λαχανικά. Τα αυγά εκκολάπτονται σε 30 ώρες και οι προνύμφες αναπτύξει στο υφάλμυρο ή ξίδι σαν υγρά που υπάρχουν στο ζύμωση φρούτων και λαχανικών. Τρέφονται με τη ζύμη για περίπου 5-6 ημέρες. Οι προνύμφες σέρνεται σε ένα ξηραντήριο μέρος για να pupate. Η εικόνα τους ενήλικες από την νύμφη μετά από 2 ημέρες. Οι ενήλικες πλήρους κύκλου ζωής τους σε 8-10 ημέρες. Έχουν μια τεράστια αναπαραγωγικού δυναμικού. Αποτελούν θέση να αναπαράγει εντός 8 ωρών από αναδυόμενες ως ενήλικες. Αυτό οδηγεί σε ταχεία αύξηση του πληθυσμού τη μύγα των φρούτων.
Να απαλλαγούμε από τις μύγες των καρπών
Εάν αντιμετωπίζετε οπώρας μύγα παρασίτωση στο σπίτι σας, τότε ο καλύτερος τρόπος να εξαλειφθούν μύγες φρούτων είναι να καταργήσετε όλες τις υπερώριμα φρούτα και λαχανικά. Store μαγειρεμένα τρόφιμα στεγανές δεξαμενές και να κλείσει το κάδο με καπάκι. If ψεκασμό, καθαρισμό και τρίψιμο φαίνεται να αποτύχει, και είστε στην ευστροφία τέλος σας, σχετικά με το πώς να απαλλαγείτε από τις μύγες των καρπών τότε διαβάστε για περαιτέρω.
Αποβάλτε Φρούτα Μύγες Εκτροφεία Ground? Αφαιρέστε και απορρίψτε ανοικτά όλα άνω ώριμα και σήψη οπωροκηπευτικά, βρώμικα σφουγγάρια, πλύνετε-θρόμβους, χυμούς και χυσίματα γύρω την κουζίνα και τραπεζαρία. Φρούτα μύγες υγρασία αγάπη και οργανική ύλη. Έτσι, βεβαιωθείτε κρατάτε σπίτι σας καθαρά και στεγνά. ? Θα πρέπει να ξεπλύνετε τις αποχετεύσεις και διαθέσεις σκουπίδια με αμμωνία, μία φορά κάθε λίγες ώρες για να απαλλαγούμε από τα αυγά. ? Θα πρέπει να κρατήσετε κάτω πλυντήριο πιάτων και φίλτρο ελεύθερο από βρωμιά. Εάν αντιμετωπίζετε μια σοβαρή προσβολή τότε δεν φυλάσσετε βρώμικα πιάτα από το πλυντήριο πιάτων μέχρι να ξεφορτωθεί τις μύγες των καρπών. ? Ελέγξτε κάτω από το ψυγείο, σε ερμάρια και άλλα κινητά και συσκευές για τις πετρελαιοκηλίδες από ατύχημα και την υγρασία. ? Να απαλλαγούμε από τις μύγες των καρπών Μόνιμα? Μύγες προσελκύονται στο φως, έτσι επενδύουν σε ένα φορητό φως bug θα είναι μια καλή ιδέα για την εξάλειψη μύγες των καρπών. Οι μύγες προσελκύονται στη φως και ο πληθυσμός θα μειωθεί στο σπίτι σας. ? Portable Zapper bug είναι άλλη επένδυση αξίζει εφεύρεση. Αυτά τα ανέξοδα zapper bug σκοτώσει φρούτων μύγες ακαριαία. · Η παλαιότερες μεθόδους στα φρούτα παγίδα flies χρησιμοποιεί μύγα χαρτιού. Κρεμάστε το χαρτί μύγα κοντά σε ένα έντονο φως για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα. ? Πώς να απαλλαγείτε από τις μύγες των καρπών Φυσικά; ? Εάν σκέφτεστε για να απαλλαγούμε από μύγες χρησιμοποιώντας ξύδι, στη συνέχεια, συμπληρώστε ένα στενό λαιμό, μπουκάλι με το ξύδι με μερικές σταγόνες λάδι μαγειρέματος ή σαπούνι πιάτο, έτσι ώστε οι μύγες που επιχειρούν να προσγειωθεί στο υγρό παγιδεύονται μέσα της. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χυμός φρούτων, μπύρα και μήλου ξίδι μηλίτη για την παγίδευση των μύγες. ? Σε ένα καθαρό, άοσμο place βάζο ένα κομμάτι της μπανάνας. Καλύψτε το δοχείο με μια πλαστική μεμβράνη και πωματίζεται σφιχτά γύρω από τις άκρες. Poke 4-5 τρύπες στο πλαστικό περικάλυμμα χρησιμοποιώντας μια πένα. Οι μύγες ανιχνεύσουμε στο βάζο αλλά δεν θα ανιχνεύσουμε έξω από αυτό! ? Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και εμπορικά προϊόντα να σκοτώσουν μύγες των καρπών. Είναι συνήθως πλαστικά κουτιά γεμίζουν με κολλώδη ουσίας με άρωμα ξιδιού ή φρούτα. Προσελκύουν οι μύγες και πάρτε κολλήσει στο κολλώδη υγρό. Sprays such as αεροζόλ πυρεθρίνη, κλπ και βιο γέλη αποστράγγισης βρίσκονται αποτελεσματική στην εξάλειψη φρούτα μύγες. ? Μπορείτε προσπαθήσουν να κρατήσουν οπωροκηπευτικά στο ψυγείο ή τους κρατήσει καλύπτονται να κρατήσει μακριά τα φρούτα μύγες. Διατηρείτε το περιβάλλον σας καθαρό και δεν έχουν κάδους απορριμμάτων εκτράχυνση. Διατηρείτε το αποστράγγισης καθαρό με έκπλυση καθορισμό καθαριστές διαρροή άπαξ εβδομαδιαίως. Ξίδι και σαπούνι οι καλύτεροι και οικονομικότερων μέσων να ξεφορτωθεί φρούτων μύγες. Θυμηθείτε, ένα μόνο ζεύγος μύγες μπορούν να οδηγήσουν σε μια νέα προσβολή στο σπίτι σας.