Πώς να κάνω μια Πτώση Γυναίκα στην Αγάπη With You

Προσοχή όλα ΡΩΜΑΙΟΣ: Για τα ακόλουθα άρθρου για να έχει καμία χρησιμότητα προς εσάς απολύτως, είναι υποχρεωτικό ότι εσείς και ενδιαφέρον αγάπης σας συνεδριάζει τουλάχιστον άπαξ αυτοπροσώπως (και ΟΧΙ στα όνειρά σας). Το άρθρο αυτό βασίζεται στην πραγματική αγάπη και όχι εικονική αγάπη. Κατά τη συνεδρίασή της, έχει ζωτική σημασία να γνωρίζετε τις σωστές ερωτήσεις να ζητήσει από την κοπέλα, για να γνωρίσετε της, μόνο μετά από την οποία μπορείτε να διασκεδάσουν κάθε πιθανή ελπίδα της να ερωτευτεί με σας.
Όσοι από εσάς έχουν παραλείφθηκε ανάγνωση ανωτέρω αποκήρυξη και έχουν άμεσα εκφορτώνονται σε αυτή γραμμή κειμένου, σταματήστε δεξιά εδώ. Το μέλλον της ζωής αγάπης σας έχει αποφασιστεί εδώ και τώρα. Θα παραμείνει ΕΝΙΑΙΑ ζωή σας. Σταματήστε χρόνος σπαταλάτε σκεφτόμαστε πώς να κάνει μια πτώση γυναίκα στην αγάπη με σας. Αριθ ποσό χρονολογώντας συμβουλές θα ποτέ είναι οποιασδήποτε βοηθήσει να σας απολύτως. Εσείς, φίλος μου, θα παραμείνει εσαεί ενός Αδάμ sans μίας μαντάμ. Θέλετε να ξέρετε γιατί; Επειδή δεν ήσασταν προσεκτικός αρκετό, χάσατε ανάγνωση πρώτη παράγραφο, και έτσι, μπορείτε παραβιάσει κανόνας αριθμός ένας!
Ο τελευταίος οδηγός για Πώς να κάνω μια Πτώση Γυναίκα στην Αγάπη With You
Κανόνας # 1: Μπορείτε να κερδίσετε ΔΕΝ είναι το επίκεντρο κάθε γυναίκα σε αυτόν τον πλανήτη αν δεν παραμείνει σε εγρήγορση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Πρέπει να είσαι στην πλήρη συστήματα ειδοποιεί όταν με γυναίκα - παρακολουθήστε κάθε κίνηση δικός και ακούστε κάθε λέξη λέει (Και κάνω συμπάθεια με σας επειδή είμαι ακόμα να συναντήσω μια γυναίκα που δεν αποτελεί πολυλογάς!). Δεν Οπουδήποτε ή ποια ώρα της ημέρας (ή νύχτα) οι δυο συναντάς? Δεν έχει σημασία πόσο κουρασμένος, νυσταγμένος ή πεινασμένοι μπορεί να είστε, εσείς αμέσως χρειαστεί να εξουσία σχετικά μπαταρία αγάπη σας και να στην πλήρη συναγερμού. Κοίτα την, ακούστε της και δείχνουν ενδιαφέρον για αυτό που λέει. Οι γυναίκες δεν συμπαθούν τους άνδρες που μιλάμε, μιλάμε, μιλάμε και ποτέ δεν ακούμε. Οι πιθανότητες της αγάπης και του ειδυλλίου είναι ευθέως ανάλογα με ηθικές ικανότητες ακρόασης. (Ηθικές ακρόαση είναι τίποτα αλλά εστιάζοντας αυτιά σας στα φωνητικά της και μάτια σας ανωτέρω λαιμό της). Εάν και όταν σου δίνεται η ευκαιρία να πει δυο λόγια, επιλέξτε αυτά που θα παρουσιάσει νοημοσύνη σας, αντί εκείνων που θα εκθέσει την έλλειψή της.
Κανόνας # 2: Να είσαι ο εαυτός σου. Πρόκειται η καθολική tip χρονολόγηση για άνδρες όλο τον κόσμο. Δεν έχετε να αποτελεί Brad Pitt προκειμένου να επιζητήσει γυναίκα σας. Εάν δεν είστε ακριβώς ψηλός, σκοτεινό και όμορφος, ότι το πρόστιμο. Κερδίστε της πάνω με την καρδιά σας δεν, με βλέμματά σας. Θυμηθείτε, η ομορφιά είναι στα μάτια του θεατή. Μην προσπαθήστε να είστε κάποιον ότι δεν είστε. Θα πέσεις επίπεδη στο πρόσωπό σας και ιστορία αγάπης σας θα αμέσως γίνουν ιστορία.
Κανόνας # 3: καθίστανται απαραίτητες, για την. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθήστε Κανόνας # 1 και να διαβάσετε το υπόλοιπο αυτού του κράτους, ή αλλιώς μπορείτε να καταλήξετε να γίνει η καλύτερή της φίλη προς τον οποίο έρχεται να φωνάξει after παλεύει με ο φίλος ή αρραβωνιαστικό της. Με να γίνετε απαραίτητη, εννοώ καθίστανται φίλο της και πολύ περισσότερο. Αυτό είναι πολύ πιο «είναι η διαφορά μεταξύ να υποβιβαστεί σε μόλις έναν φίλο και να γίνει η ειδική αυτή που αγαπά. Δεν υπάρχει καθολική ορισμός για ότι «πολύ πιο", είναι κάτι που χρειάζεστε να υπολογίσετε έξω για σας. Εάν δεν μπορείτε, πρόστιμο. Όλα τα καλύτερα στην ύπαρξη καλύτερος αδελφικό της φίλη για τη ζωή!
Κανόνας # 4: Be ρομαντικό με καινοτόμο τρόπο. Υπάρχει αφθονία των τρόπους (τόσο επιτυχείς και ειδάλλως) της ερωτευμένος μια γυναίκα. Πολλοί από αυτούς συνεπάγονται κάνουν ίδια πανάρχαιο πράγματα όπως gifting μεικτές ταινίες, παρουσιάζοντας καρδιόσχημα μενταγιόν, γράψιμο τυρώδης ποιήματα, κλπ. Ορισμένοι από αυτούς κάνουν εργασία ενώ συνήθως γίνονται αντιληπτά ως εξαιρετικά στερεότυπη και κλισέ από γυναίκες του 21ου αιώνα. Συνεπώς, εάν κορίτσι σας συμβαίνει να είναι ένας επαναστάτης ή μια έντονα ανεξάρτητη γυναίκα που είναι σε αρμονία με τη σύγχρονη εποχή και οι σκέψεις, τότε γράφοντας ένα χαζό sonnet πάνω σε ροζ χαρτί ψεκάζονται με κολόνια some run-of-the-mill χλωροφόρμιο τύπου θα εγγυάται Σας μερικούς ακόμη μήνες εργένικη. Ανακαλύψτε τι είναι συμφέροντά γυναίκας σας, ποιες είναι της συμπαθεί, αντιπάθειες της και ενεργήσει αναλόγως. Μην πάρετε μια κυρία που αγαπά την όπερα σε μια συναυλία Avril Lavigne! If Juliet σας συμβαίνει να είναι ένα τυπικό κορίτσι της διπλανής πόρτας που έχει ένα φανταχτερό για όλα όσα είναι χρώματος ροζ και ευαίσθητος, είναι τότε ένα Romeo της ανώτερης τάξης! Δώρο πριγκίπισσα σας μερικές Mills & Boon και να έχει ιππότης της στο λάμποντας τεθωρακισμένο. Ντους της με μερικές lovey dovey-ρομαντικά δώρα. Κάντε Σαίξπηρ ματιά κάτω από τους ουρανούς και να κλαις ένα δάκρυ ή δύο. Εμφάνιση ρομαντική πλευρά σας με έναν τρόπο που είναι τόσο δημιουργική και εξίσου ελκυστικό για την αγάπη σας κυρία.
Κανόνας # 5: Τελευταία, αλλά σίγουρα δεν είναι το λιγότερο, δείξετε ότι ενδιαφέρεστε γι 'αυτήν. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των συμβουλών σχέσης. Εμφάνιση της ότι είστε ένα πραγματικό συναδέλφους που είναι εδώ να μείνουν και ότι δεν είναι δίκαιη φίλος καιρικές συνθήκες. Είναι εκεί για εκείνη όταν χρειάζεται τη βοήθειά. Υποστήριξή σας γυναίκα με παχιά και λεπτή. Για άλλη μια φορά, δεν πηγαίνουν στη θάλασσα με το παρόν. Καλώντας κάθε λεπτό της δέκα ελέγχουν πάνω της θα διασφαλίσει ότι θα καταλήξουμε δαπανών παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον Steve, αντί της Εύας.
Αυτές οι πέντε κανόνες είναι τα βασικά μεγέθη της σποράς ο σπόρος της αγάπης, στην καρδιά της την αγάπη σας περιστεριού. Μετά τους θρησκευτική ευλάβεια (και λογικό!) Θα περισσότερο ή λιγότερο κάνουν γυναίκα σας βλέπετε σε ένα διαφορετικό φως ... το φως της αγάπης, της λατρείας και ρομαντικό συντροφικότητα. Αυτό είναι το μυστικό για το πώς να κάνει μια γυναίκα ερωτευμένη μαζί σου. Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Αλλά δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα. Άλλωστε, αν η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, πώς μπορεί να είναι διαφορετική για ρομαντική σχέση;