Κλάδεμα Φυτών Rhododendron

Κλαδέματος είναι η συνετή κόβει ή αφαιρεί των μερών εγκαταστάσεων για την εξάλειψη, είτε νοσεί ή ανεπιθύμητα τμήματα της εγκατάστασης ή ένα δέντρο. Κλάδεμα ενισχύει τη μορφή της εγκατάστασης, καθώς και ανθοφορία δυναμικό της. Πρόκειται για μια κοινή διαδικασία για την άρση των σπασμένων και νοσούντων κλάδων? Ενισχυθεί η μορφή του φυτό κόβοντας ανεπιθύμητη υποκαταστήματα ή τα άκρα και να αυξηθεί με βάση τη διείσδυση και την κυκλοφορία του αέρα από τις αραίωμα των υποκαταστημάτων. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές διαφορές σχετικά με κλάδεμα ένα δέντρο, θάμνο ή αντιστάθμιση. Κλάδεμα τριαντάφυλλα είναι πολύ διαφορετική από το κλάδεμα ένα φυτό Rhododendron.
The Rhododendron Plant? Το γένος ροδοδάφνη έχει πάνω από 1000 είδη ανθοφόρων φυτών, η οποία περιλαμβάνει επίσης αζαλέες. Αυτές οι εγκαταστάσεις έχουν ινώδεις ρίζες και αναπτύσσεται καλά σε όξινα εδάφη having επίπεδα pH 4,5 - 5,5. Ωστόσο, ορισμένα είδη, επίσης, αυξηθεί ως επίφυτα. These θάμνοι μπορούν να είναι είτε αειθαλή ή φυλλοβόλα. Ροδόδενδρα διανέμονται ευρέως στο βόρειο ημισφαίριο και τμήματα της Νοτίου Ημισφαιρίου, συμπεριλαμβανομένης της Νοτιο-ανατολική Ασία και τη βόρεια της Αυστραλασίας. Τα φυτά αυτά χαρακτηρίζονται από θάμνους και μικρά δέντρα. Ανθίζουν στη μαγευτική συστάδες κόκκινο, ροζ, λευκό, κίτρινο και μωβ.
The ροδοδάφνη Catawba ή βουνό είναι Rosebay ένας αειθαλής θάμνος που έχει σκούρα πράσινα φύλλα και τα κόκκινα, άσπρα ή λεβάντα λουλούδια. PJM ροδόδεντρα, παραγωγή λεβάντα-ροζ ή άσπρα άνθη είναι τα πιο ευπροσάρμοστες και το πιο εύκολο να αναπτυχθούν. Τα λουλούδια του παρόντος ανθίζουν εργοστάσιο κατά το μήνα Απρίλιο. Το μέγεθος, η διάρθρωση και το ένδοξο ανθίζει κάνουν Ροδόδενδρα και αζαλέες πιο αγαπημένων καλλωπιστικά φυτά για τον εξωραϊσμό.
Κλάδεμα Ροδόδενδρα? Αν θέλετε να βελτιώσουν την εμφάνιση του εργοστασίου ροδοδάφνη σου, δαμάσκηνου καθ 'οιονδήποτε σχήμα που θέλετε με την αφαίρεση των νεκρών ή σάπια κλαδιά. Κλάδεμα προωθεί επίσης την ανάπτυξη πυκνότερο από το φύλλωμα. Ωστόσο, ορισμένες προφυλάξεις πρέπει να ακολουθηθούν ενώ κλάδεμα ένα φυτό Rhododendron.
Πότε πρέπει να δαμάσκηνου Ροδόδενδρα;? Η πιο καλή περίοδος για να κλαδεύω ροδόδεντρα είναι κατά τη διάρκεια άνοιξη, μετά την ανθοφορία τους περίοδο. Σας συμβουλεύουμε να μην να κλαδεύω the ροδοδάφνη στο τέλος του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο, διότι μπορεί να κάνει το εργοστάσιο ευπαθή σε τραυματισμούς του χειμώνα.
Πώς να κλαδεύω Ροδόδενδρα;? Θα χρειαστείτε ψαλίδι ή ψαλίδια κλαδέματος, ψαλίδια κλάδεμα και γάντια για κλάδεμα ένα φυτό Rhododendron. Απολυμάνετε το κλάδεμα ψαλίδια τρίβοντας οινόπνευμα σε αυτό. Γνωρίζοντας το είδος φυτού ροδοδάφνη σας θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε το είδος του κλαδέματος που απαιτεί. Ροδόδενδρα κλαδεύονται κυρίως για τρεις λόγους.
Κλάδεμα Σχήμα Ενίσχυσης? Κλάδεμα ένα ροδοδάφνη επιτείνει την εμφάνισή του. Αν γίνει στη βάση του φυτού, ενθαρρύνει την ανάπτυξη μιας πυκνό φύλλωμα. Εάν σκέφτεστε για τη διαμόρφωση ενός ροδοδάφνη, είναι καλύτερο να γίνεται στα τέλη του χειμώνα, πριν από την περίοδο της άνθησης. Κλάδεμα σας βοηθά επίσης να ελέγξει το ύψος και το πλάτος ενός Rhododendron. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά κλάδεμα ένα μεγάλο εργοστάσιο ροδοδάφνη, διότι μπορεί να χρειαστεί μια διαφορετική τεχνική του κλαδέματος. Διαμόρφωση πλατύφυλλα ροδόδεντρα είναι πιο εύκολο γιατί έχουν περισσότερο μεσογονάτια από τον άμεσο πλατύφυλλα αυτά. Ψαλιδίζοντας στελέχη ίντσας πάνω από ένα φύλλο ή ένα κόμβο ενθαρρύνει πυκνότερο και πιο συμπαγή ανάπτυξη την επόμενη άνοιξη.
Κλάδεμα για τη συντήρηση? Συντήρηση κλαδέματος είναι πολύ εύκολο και θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο, προκειμένου να αφαιρέσετε τα νεκρά ή ασθενή κλαδιά και πέρασε συστάδες λουλουδιών. Ελαφρύ κλάδεμα δεν επηρεάζει την ανθοφορία του φυτού, αν γίνει με προσεκτικό τρόπο. Μπορείτε να καταργήσετε ένα άρρωστο βλαστοκυττάρων με διάτμηση κλάδεμα, κόψιμο ακριβώς κάτω από το μέρος που επηρεάζεται. Κόψτε παλιά συστάδες λουλουδιών κόβοντας ακριβώς πάνω από τις νέες αυξήσεις. Θα πρέπει να αφαιρέσετε τα νεκρά λουλούδια από το εργοστάσιο με σκοπό να ενθαρρύνει τη νέα αύξηση. Ωστόσο, οι πρόωρες δεν τις συσπειρώσεις με τα δάχτυλά σας, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τη νέα μπουμπούκια. Πλατύφυλλα Ροδόδενδρα και αζαλέες ωφεληθούν πολύ από το κλάδεμα συντήρησης.
Κλάδεμα αναζωογόνηση? Κλάδεμα αναζωογόνηση είναι καλύτερο να γίνεται κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν το εργοστάσιο βρίσκεται σε κοιμισμένο στάδιο. Από την περικοπή μεγάλο αριθμό υποκαταστημάτων, μπορείτε να επαναφέρετε μια εγκατάσταση η οποία έχει χάσει το ενδιαφέρον. Αυτό θα οδηγήσει σε μια δυναμική ανάπτυξη στην επόμενη σεζόν. Ωστόσο, είναι καλύτερα να κλαδεύω πάνω από ένα σύμπλεγμα τριών ή τεσσάρων μπουμπούκια διότι προωθεί την ανάπτυξη πολλαπλών κλάδων. Αναζωογόνηση περικοπή μπορεί να γίνει με κοπή τριών ή τεσσάρων καταστημάτων σε εναλλασσόμενες επίπεδα, παράγει μια κατανεμημένη ανάπτυξη όταν ωριμάσουν οι βλαστοί. Ένα βαρύτερο κλάδεμα απαιτείται εάν ροδοδάφνη σας είναι άρρωστα. Κόψτε ένα από τους κύριους κλάδους πίσω στο 6 ή 8 ιντσών. Αν παρατηρήσετε τη νέα αύξηση από τις κομμένες, μπορείτε να κλαδέψετε με ασφάλεια τα υπόλοιπα καταστήματα κατά το επόμενο έτος.
Αυτές οι συμβουλές ήταν όλα σχετικά με το πώς να κλαδέψετε ένα φυτό Rhododendron. Κλάδεμα ένα ροδοδάφνη συμβάλλει στη διατήρηση ενός ελκυστικού και συμπαγές σχήμα. Επίσης, προστατεύει τα φυτά από διάφορες ασθένειες. Εκτός από το κλάδεμα, μπορείτε να αχυρόστρωμα the ροδοδάφνη με ένα στρώμα πευκοβελόνες και βρύα τύρφης, η οποία θα εξασφαλίζει μια υγιή ανάπτυξη. Η σωστή και έγκαιρη κλάδεμα θα κάνει την ροδοδάφνη ξεχωρίζει ως η πιο εντυπωσιακή θάμνος στον κήπο σας.