Μαγνητικά Paint Chalkboard

Μαγνητικός μπογιά σκάφους κιμωλία είναι ένας από πλέον αποδοτικές τρόπους για δημιουργική διακόσμηση. μια μεγάλη θεραπεία της για τα παιδιά επίσης. Μπορούν βιτρίνα δημιουργικότητά τους στην επιφάνεια του μαγνητικού μπογιά μαυροπίνακα. Μπορούν έχουν επίσης διασκέδαση με μαγνητικά παιχνίδια, ως μπογιά επιτρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια να επιτύχουν μαγνητικές ιδιότητες. Μαγνητική χρώμα μαυροπίνακα αποτελείται από ένα ακρυλικό χρώμα (λατέξ βάση το νερό) και είναι ασφαλές για τα παιδιά. Μαγνητικός μπογιά σκάφους κιμωλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βάλει επάνω έναν πίνακα μηνυμάτων στην κουζίνα, ή ως πίσω πόρτα σκάφους υπενθύμισης. Για διαφορετικές παιχνίδια συνεπάγονται μαγνητικά παιχνίδια, μια απλή επιτραπέζια κορυφή μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μαγνητικό επιφάνεια. Και, όπως αναφέρθηκε μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν πίνακα τέχνη διασκέδαση-κιμωλία για τα κατσίκια σας.
Μπορείτε σκεφτείτε αρκετών καινοτόμες ιδέες για βάζοντας μαγνητική μπογιά chalkboard σας έναρξη χρήσης. Ωστόσο, προς το παρόν έχω απαριθμήσει μερικές χρήσιμες τρόφιμα που μπορείτε να κάνετε χρήση αυτού του χρώματος.
Μαγνήτης μαυροπίνακα για παιδιά? Κατ 'αρχάς, θα απαιτούσε μαγνητικό χρώμα του σκάφους κιμωλία, ρολό αφρώδους υλικού και πινέλο, ταινία ζωγράφου, κιμωλίας και λίγα μαγνητικά αντικείμενα. Ο χώρος που θέλετε να μετατραπεί σε ένα μαγνητικό μαυροπίνακα, θα πρέπει να οριοθετείται από ταινία ενός ζωγράφου. ταινία Ένας ζωγράφος θα κρατήσει περιοχής που θα ζωγραφισμένο από να πάρει ακατάστατο. Μερικά κατασκευάζει Προσφέρετε ενιαίο προϊόν χρώμα που περιέχει τόσο τη μαγνητική εγχυτήρα και την μπογιά chalkboard σε ενιαίο παλτό. Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι συμβουλές από ορισμένοι κατασκευαστές να χρησιμοποιούν το μαγνητικό αστάρι πριν εφαρμόσετε το μπογιά μαυροπίνακα. Αυτό δίνει την ελευθερία να επέλεξε διαφορετικά χρώματα μπογιάς chalkboard? Πλην μαύρο. Ωστόσο, σε δύο περιπτώσεις, ενός κατασκευαστή συμβουλές είναι πάντα χρήσιμη, μήπως θα καταλήξουμε σε ένα ακατάστατο μαγνητική μαυροπίνακα.
Μαγνητικό Message Board? Μπορείτε συσκευασμένα ένα μαγνητικό πίνακα μηνυμάτων στην κουζίνα σας και να είναι χωρίς σωριάζουν περιοχής με κομάτια χαρτιού και σημειώσεις. Στην ίδιο τρόπο όπως περιγράφεται παραπάνω, μπορείτε να χρωματίσετε τοίχο κουζίνα σας με μαγνητική μπογιά κιμωλία. Για το συμβούλιο μήνυμα, μπορείτε να επιλέξετε μια κορνίζα με κατάλληλο μέγεθος. Της επιλογής σας χρώμα, το σχήμα και το τελείωμα, μπορείτε να δώσετε μια μοντέρνα ματιά στο διοικητικό συμβούλιο το μήνυμά σας. Ένα σημαντικό σημείο να σταβλίζονται μυαλό είναι να αποφευχθεί εφαρμόζοντας το μαγνητικό μπογιά chalkboard πάνω ήδη ζωγραφισμένα περιοχές. Αυτό μπορεί να δώσει μια ανεπιθύμητη ματιά στη συνολική τελική επεξεργασία του τοίχου.
Υπενθύμιση Συμβούλια και Game Πίνακας? Reminder σανίδες μπορούν επίσης να συσταθούν χρησιμοποιώντας τους μαγνητικούς μπογιά κιμωλία. Μικρές υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις μπορούν να τεθούν επάνω στην πίσω πόρτα, έτσι ώστε να μην περνάει απαρατήρητο από τα μέλη της οικογένειάς σας. Μαγνητικά παιχνίδια είναι πάντα μια συμπάθεια με παιδιά. Χρησιμοποιώντας αυτό μπογιά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μαγνητικό σκάκι ή πούλια επιτραπέζιο παιχνίδι.
Μαγνητική ζωγραφική chalkboard είναι παρόμοια με οποιαδήποτε τυπικό ζωγραφική. Ωστόσο, έχει να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας ρολό αφρό και μια βούρτσα αφρού να εξασφαλιστεί ομαλότερη επιφάνεια. Η τακτική ανάδευση ή την ανάμειξη των χρωμάτων είναι απαραίτητη ενώ εφαρμόζουμε το χρώμα. Αυτό πρέπει να γίνει να αποφευχθεί τα σωματίδια σιδήρου στο μπογιά από να πάρει διαχωρισμένα. Εφαρμόζοντας περισσότερες από μία παλτό του χρώματος θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα ως τοίχος θα πάρει περισσότερους μαγνητισμένου. Δεδομένου, μαγνητική μπογιά chalkboard είναι σκοτεινού εμφάνισή του, επιλέξτε μια spot ζωγραφική με επαρκή φωτισμό.
Υπάρχει πάντα περισσότερο στη χρήση μαγνητικών μπογιά μαυροπίνακα. Γενικές και σημαντικό υπενθυμίσεις, εμπνευσμένη εισαγωγικά, σημαντικές πληροφορίες, αστείες και αξέχαστη εικόνες, επέτειος και γενέθλια μηνύματα, Χριστούγεννα και νέα μηνύματα έτος, ρομαντικό μηνύματα και μηνύματα για διαφορετικές περιστάσεις είναι μερικά των κοινών πράγματα που άνθρωποι επιθυμούν να συσκευασμένα σε τοίχο τους και κουζίνα, χρησιμοποιώντας τους μαγνητικούς μπογιά μαυροπίνακα. Παιδιά μπορούν να ενθαρρύνονται να γράψουν σκέφτηκε τους για την ημέρα και οποιαδήποτε σημαντικά μάθημα έμαθαν. Ενήλικες να σημειώνω τα καθήκοντα για την επόμενη ημέρα. Πολλές φορές συμβαίνει να μην θυμηθούμε ορισμένα πράγματα που μπορεί να είναι σημαντική. So υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις μπορεί να τεθεί σε χώρους όπου θα υπάρχουν τουλάχιστον πιθανότητες που λείπουν αυτά. Εκτός από μια καμβά, ταμπλό παιχνιδιού και άλλα πράγματα, ένα μαγνητικό μπογιά chalkboard είναι πιο χρήσιμη στη κρατώντας σημαντικό ακολουθήσετε ups.