Wood Επισκευή επίπλων

Ξύλο επισκευής επίπλων είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της ξυλουργικής, της επεξεργασίας ξύλου, επισκευή ξύλο και ξύλινα έπιπλα περίθαλψη, λόγω του γεγονότος ότι τα έπιπλα φτιαγμένα από ξύλο πρέπει να διατηρηθεί, να φαίνεται ελκυστικό και να είναι τα μάτια της σύλληψης. είναι ποικίλες Οι λόγοι για την αποδόμηση του ξύλινα έπιπλα. Οι ακόλουθες είναι οι συνήθως τα αίτια των ζημιών και την υποβάθμιση που τείνουν να συμβαίνουν σε έπιπλα από ξύλο. ? Διάβρωση είναι είναι μια από τις πιο κοινές αιτίες που συμβάλλουν στην υποβάθμιση των ξύλινων επίπλων. Ατμοσφαιρική υγρασία και η θερμότητα είναι μερικοί από τους πολλούς γεωγραφικούς παράγοντες που τείνουν να χαλάσουν την ομορφιά των επίπλων από ξύλο, ώστε να θεωρείται θαμπό και ελκυστική. ? Η δεύτερη αιτία μας είναι - άνθρωποι. Πολύ συχνά, η επιφάνεια των ξύλινων επίπλων υπόκειται σε σκληρή μεταχείριση που υποβαθμίζει την ποιότητα του ξύλου. Για παράδειγμα, κρατώντας ένα φλιτζάνι πολύ ζεστό καφέ στο πάνω μέρος της ξύλινης επιφάνειας, ή χτυπώντας κάτω των αντικειμένων στην επιφάνεια. Αυτό δεν αφορά μόνο προκαλεί ζημία, αλλά και τείνει να διαταραχθεί δραστικά οι ίνες και τα νερά του ξύλου. ? Ο τρίτος παράγοντας που καταστρέφει το ξύλο, σε μεγάλο βαθμό είναι η παρουσία των βιολογικών συστατικών, δηλαδή, μικροοργανισμούς. Αυτοί οι οργανισμοί αναπτύσσονται στο φυσικό και οργανικές ουσίες του ξύλου και να διαδίδει με την ύπαρξη υγρασίας. Ο βασικός τρόπος για να αποφευχθεί η ζημία που γίνεται από μικροοργανισμούς είναι να διατηρηθεί η επιφάνεια του ξύλου καθαρό και γυαλισμένο, πράγμα που συνεπάγεται ανθεκτική στην υγρασία. Ένα άλλο φυσικό παράγοντας που ξέχασα να αναφέρω είναι τα έντομα, όπως τερμίτες, που τείνουν να γιορτάσει στο ξύλο. Ωστόσο, κρατώντας την επιφάνεια του ξύλου καλοδιατηρημένο είναι η μόνη επιλογή για την αποτροπή της επίθεσης αυτών των εντόμων. ? Επισκευή Ξυλεία Έπιπλα? Η ανθρωπότητα έχει χρησιμοποιήσει το ξύλο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων της. Βιοτεχνών, των εργαζομένων wood και ξυλουργών έχουν τελειοποιηθεί και αυτοσχέδια πολλές μέθοδοι επισκευής ξύλου που έχουν εφαρμοστεί στην επισκευή των ξύλινων επίπλων. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα τεχνικές επιδιόρθωσης έπιπλα από ξύλο.
Ξυλεία Έπιπλα Επισκευή νούμερο 1? Wood μηδενός επισκευή επίπλων είναι πολύ σημαντική μέθοδος της επισκευής, όταν πρόκειται για την επισκευή των ξύλινων επίπλων. Ξύλινα έπιπλα που έχουν πληγεί σοβαρά από τις καιρικές συνθήκες ή με συνεχή χρήση αρχίζει να φαίνεται θαμπό και άσχημη, λόγω της απώλειας της τελειότητας στο ομαλότητα των ξύλινων επίπλων. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την εξάλειψη των γρατσουνιές που εμφανίζονται στην επιφάνειά του. Μία από τις συνηθέστερες μεθόδους που χρησιμοποιείται είναι φανοποιίας όλη την επιφάνεια. Wood refinish έπιπλα είναι βασικά μια διαδικασία όπου το χρώμα και το βερνίκι του επίπλου είναι εκ νέου γίνεται ή μάλλον ξαναχρησιμοποιηθεί. Κατά τη διαδικασία επαναβαφής γρατσουνιές και ρωγμές που είναι μικρές ή μεγάλες καλύπτονται από το βερνίκι και στη συνέχεια βάφεται και καμουφλαρισμένη στο ξύλο. Αυτό το είδος της αφής έχει δημιουργήσει δύο βασικά πλεονεκτήματα? Πρώτον, το ξύλο που καλύπτεται με την πολωνική προστατεύεται από εξωτερικές ζημιές και, δεύτερον, την πολωνική και το χρώμα των επίπλων από ξύλο εμφανιστεί το layering, διάρθρωση και τα νερά του ξύλου, που απεικονίζει ένα ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση.
Ξυλεία Έπιπλα Επισκευή # 2? Μερικές φορές ένα μικρό βαθούλωμα στο χώρο του επίπλου προκαλεί επίσης σοβαρές ζημιές στο ξύλο. Το βαθούλωμα είναι παρόμοια με μικρό κρατήρα όπου βρωμιά και την υγρασία συχνά σκηνή για να εγκατασταθούν στην προκαλώντας σοβαρές βλάβες στο ξύλο. Το ίδιο ισχύει για ρωγμές ή οποιαδήποτε τέτοια μικρές ζημιές. Το μειονέκτημα όλων αυτών μικρές βλάβες είναι ότι δεν χαλάσουμε μόνο την επιφάνεια και την εμφάνιση του ξύλου, αλλά τείνουν επίσης να διαβρώσει τα ξύλα περαιτέρω. Για να απαλλαγείτε από όλες τις μικρές ζημιές στην επιφάνεια του ξύλινου τεχνίτες έπιπλα συχνά καταφεύγουν σε αυτό που είναι γνωστό ως γδύσιμο. Απογύμνωση είναι ένας πολύ σημαντικός μέθοδο επισκευής έπιπλα από ξύλο. Έτσι, αυτό που βασικά τεχνίτες κάνετε ενώ απογύμνωση, ότι απομακρύνουν τα παλιά επιφάνεια της πολωνικής και χρωμάτων, με τη βοήθεια των ξύσιμο ή την εφαρμογή του ξύλου φιλικών λύσεων. Μετά το βερνίκι και το χρώμα έχει αφαιρεθεί οι μικρές ρωγμές και κρατήρες γεμίσει με τη βοήθεια διαφόρων ξαναέρθει στην επιφάνεια και το ξύλο των μεθόδων εργασίας. Τα έπιπλα είναι και πάλι γυαλισμένη και χρωματισμένο, που το κάνει να μοιάζει σαν να είναι ολοκαίνουργιο.
Ξυλεία Έπιπλα Επισκευή # 3? Αναδιάρθρωση μια άλλη μέθοδος που χρησιμοποιείται συνήθως για την επισκευή έπιπλα από ξύλο. Επισκευή ξύλινα έπιπλα, με τη βοήθεια των αναδιαρθρώσεων είναι πολύ περίπλοκες, ως αποτέλεσμα της μεγαλύτερης μέγεθος των ζημιών που προκαλούνται. Συχνά λόγω κακού χειρισμού, συμβαίνει έτσι ώστε οι μεγάλοι ρωγμές και ο κρατήρας, εμφανίζονται τα έπιπλα. Τα έπιπλα του ξύλου πρέπει να αναδιαρθρωθεί έτσι, που στην πραγματικότητα συνεπάγεται την τεχνική πείρα των εξαιρετικά ειδικευμένους τεχνίτες. Μερικά από τα πιο κοινά διαδικασίες που εμπλέκονται στην αναδιάρθρωση αποτελούν την αφαίρεση των βαθιών dents γρατσουνιές, και dings, χρήση shellac ραβδιά, την επισκευή των εγκαυμάτων, την απομάκρυνση των ξένων ύλης και της ανάπτυξης από το ξύλο (για παράδειγμα: σκόνη μύκητας διαφήμιση), επισκευή κυψέλες και διόρθωση των αποδιοργανωμένων καπλαμά.
Αν έχετε οποιαδήποτε έπιπλα αντίκες ή τα έπιπλα που είναι αρκετά παλιά, είναι καλύτερα να το επισκευάσει τώρα, διότι θα μπορούσε να καταστραφεί περαιτέρω. Εάν τα έπιπλα ανάγκες επισκευής ή απογύμνωση, τη διενέργεια των εργασιών και μόνοι σας στο σπίτι. Ωστόσο, εάν το ζητήσει αναδιάρθρωση, τότε είναι καλύτερα να απευθυνθείτε σε ένα επαγγελματία τεχνίτη ο οποίος είναι ειδικός στην επισκευή έπιπλα από ξύλο.