Αφαίρεση λεκέδων από Ξύλο

Λεκέδες σε οποιοδήποτε από τα έπιπλα στο σπίτι μας μπορεί να είναι ένα άσχημο θέαμα. Λεκέδες διαμορφώνονται λόγω της σωματικής ή χημικές αλληλεπιδράσεις ανάμεσα σε δύο υλικά διαφορετικής φύσης. Λεκέδες που διαπιστώνεται ότι δεν μόνο σε ξύλινα υλικά αλλά και σε μαρμάρινα δάπεδα, κεραμικά αντικείμενα, κλπ. αφαίρεση των λεκέδων από το ξύλο δεν είναι ένα δύσκολο έργο. Αλλά τι είδους λεκές είναι, έχει μεγαλύτερη σημασία! Το υλικό απαιτούνται για καθαρισμού μπορεί διαφέρουν από λεκέ να λεκιάζουν. Υπάρχουν πολλές τύπος λεκέδες όπως το λεκέδες μούχλα, λεκέδες γράσο και λεκέδες νερό. Εάν έχετε παρατηρηθεί οποιοδήποτε από τα παραπάνω λεκέδες σε οποιοδήποτε από ξύλινα αντικείμενα ή το πάτωμά σας, διαβάστε για να γνωρίζουν τη διαδικασία για την απομάκρυνση λεκέδων από το ξύλο.
Αφαίρεση λεκέδων από το ξύλο - Mold λεκέδων
Λοιπόν, μούχλα κηλίδας απομάκρυνση από ξύλινο δάπεδο είναι αρκετά απλό! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ξύστρα, ένα σαπούνι, ένα υπέροχο φινίρισμα, αραιωμένο λευκαντικό Clorox, γυαλόχαρτο. Τώρα το πρώτο βήμα είναι να πλύνετε τα αμαυρωμένη τμήμα του δαπέδου με σαπούνι πετρελαίου. Στεγνώστε το πάτωμα. Δίπλα, ξύστε να αφαιρέσετε το επιφανειακό στρώμα της μούχλας. Για να ξύσει, απλά πατήστε το ξέστρο μέσα στο ξύλο και τραβήξτε το μαζί με τα νερά του ξύλου. Τώρα, πάρτε το υπέροχο φινίρισμα και μετακινήστε το προς την κατεύθυνση του κόκκου, ώστε να αφαιρέσετε το καλούπι. Συνεχίστε την ίδια διαδικασία για το υπόλοιπο λεκέδες και χρησιμοποιούν μικρές ποσότητες αραιωμένου bleach clorox για τους πιο επίμονους λεκέδες. Περίσσεια του διαλύματος χλωρίνης might χαλάσει το βλέμμα του ξύλου, οπότε προσέξτε ενώ κάνετε αυτό! Εάν δεν επιθυμείτε να κάνετε όλο αυτό, μπορείτε επιλέξει τη έτοιμο προς χρήση χημικά για αφαίρεση λεκέδες από ξύλο.
Την απομάκρυνση του νερού λεκέδες από ξύλο
Συχνά παραμελούνται, αλλά ναι, το νερό οδηγεί στη χρώση των ξύλινων επιφανειών! Ωστόσο, ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό, όπως την αφαίρεση των λεκέδων νερού από το ξύλο δεν είναι ένα τιτάνιο έργο. Είναι πολύ απλό! Για να αφαιρέσετε λεκέδες νερού από το ξύλο, θα χρειαστεί κάποιο ποσό της μη οδοντόκρεμα και ένα ζευγάρι των καθαρά πανιά. Υγράνετε το καθαρό πανί και εφαρμόσει κάποιες μη πήκτωμα οδοντόπαστα σε αυτό. Τώρα τρίβετε η οδοντόκρεμα στην πληγείσα περιοχή. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την ταινία με τη βοήθεια ενός καθαρού και βρεγμένο πανί. Περαιτέρω, στεγνώστε με ένα καθαρό πανί και γυαλίστε την ξύλινη επιφάνεια.
Αφαίρεση λεκέδων λίπος από το ξύλο
Αν βρείτε μια γράσο λεκέ σε οποιοδήποτε από ξύλινων επιφανειών ή έπιπλα σας, θα πρέπει να αναλάβουμε δράση αμέσως. Αυτό συμβαίνει διότι, κηλίδες λίπος σε μια περίοδο του χρόνου γίνονται επίμονες και, στη συνέχεια είναι δύσκολο να καθαριστούν. Για να αφαιρέσετε λεκέδες λίπους από το ξύλο, θα απαιτήσει κάποια αλάτι και γυαλιστικό ξύλο. Η διαδικασία είναι η πιο απλή από όλα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι, βάλτε λίγο αλάτι στο λεκέ και αφήστε το άλας εγκατασταθούν στο λεκέ μέχρι το λίπος απορροφάται. Πολωνικά την πληγείσα περιοχή της ξύλινης επιφάνειας. Εδώ είναι μια άκρη για να αποτρέψει ξύλου σας από λεκέδες από λίπος. Απλά πρέπει να πολωνικά την ξύλινη επιφάνεια τακτική!
Έχετε δει ότι την αφαίρεση λεκέδων από το ξύλο είναι τόσο απλό! Έτσι την επόμενη φορά να βρείτε έναν λεκέ σε οποιαδήποτε από ξύλινες επιφάνειες σας, μην αφήνετε το λεκέ χαλάσει βλέμμα του. Προσδιορισμό του είδους της κηλίδας και ακολουθήστε τη διαδικασία αυτή για να αφαιρέσετε λεκέδες από το ξύλο. Σε καμία περίπτωση δεν του χρόνου, θα έχετε ένα αστραφτερό ξύλινο επιφάνεια.