Hazel Μακιγιάζ Συμβουλές Eye

Επιλέγοντας το δικαίωμα αποχρώσεις για φουντουκιά μακιγιάζ μάτι είναι ουσιαστικό στοιχείο ώστε το φυσικό χρώμα φουντουκιά του ματιού αυτό τονίστηκε και ενισχυμένη. Χρησιμοποιώντας το λάθος σκιές να καταστρέψει εντελώς την εμφάνιση του στα μάτια και κατά περιόδους, από τον υπόλοιπο μακιγιάζ πάρα πολύ. Οπότε, είναι ουσιώδες για όλες τις γυναίκες, ευλογημένος με όμορφα μάτια φουντουκιά, να γνωρίζουν τη σωστό συνδυασμό αποχρώσεις που πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως μακιγιάζ μάτι για φουντουκιά μάτια. Οι αποχρώσεις των eyeliners eyeshadow και μάσκαρα να είναι καλά συντονισμένη να οδηγήσει στη καλή μακιγιάζ μάτι για φουντουκιά μάτια. Εδώ είναι μερικές συμβουλές μακιγιάζ φουντουκιά ματιού που μπορείτε να προσπαθήσετε να παίξετε έως hazel μάτι σας.
Eye Συμβουλές Makeup για Hazel Μάτια
Σκιές? Εμείς επικεντρωθούν στην σκιά, δεδομένου ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο κάθε μακιγιάζ ματιών. Η σκιά eyeshadow που λειτουργεί καλύτερα για φουντουκιά μάτια είναι το στιλπνή-μοβ τόνους χρώμα. Αυτές οι αποχρώσεις λειτουργούν πολύ καλά σε φέρνοντας έξω φυσική σκιά του φουντουκιά μάτια. Άλλη σκιά που λειτουργεί πραγματικά καθώς μακιγιάζ οφθαλμόν φουντουκιά μάτια είναι τόνους καφετιά. Μάτι σκιά του μαργαριταριού, ροδάκινο και το φως αυξήθηκαν αποχρώσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν να παίξετε την φουντουκιά μάτια. Για ένα πιο δραματοποιημένο ματιά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις του βαθύ πράσινο, ιδιαίτερα χακί, ενώ ταυτόχρονα θα εφαρμόζονται φουντουκιά μακιγιάζ ματιών. Αγοράζοντας σκιές ματιών στο χρώμα παλέτες θα ήταν ένας καλός τρόπος για να λάβουν όλες τις κατάλληλες αποχρώσεις για φουντουκιά μακιγιάζ ματιών.
Eyeliner? Ένα σκοτεινό καφετιά eyeliner θα ήταν το καλύτερο για φουντουκιά μακιγιάζ ματιών, τούτοις άλλες αποχρώσεις όπως πράσινο θα επίσης λειτουργήσει ακριβώς πρόστιμο. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το χρώμα ματιών τακτικών γραμμών που χρησιμοποιείτε δεν είναι μια ακραία αντίθεση με τη σκιά ματιών που χρησιμοποιείτε για φουντουκιά μακιγιάζ ματιών. Μαύρο ή γκρι αποτελούν επίσης τον άλλες καλές επιλογές για μια eyeliner να χρησιμοποιήσετε ως να αναπληρώσετε φουντουκιά μάτια. Green eyeliner μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση θέλετε μια δραματοποιημένο ή καπνώή ματιά οφθαλμόν φουντουκιά μάτια σας.
Μάσκαρα? Ένας θαμπός καφετιά μάσκαρα και ένα μαύρο μάσκαρα χρυσό, εκτός από το μαύρο και διαφανούς mascara είναι οι καλύτερες επιλογές για φουντουκιά μακιγιάζ ματιών. Παρακαλώ, μην κάνει δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πράσινο ή μπλε μάσκαρα, διότι το μόνο που θα καταλήξει σε δραματοποίηση από τα μάτια, έτσι καταστρέφει το μακιγιάζ στα μάτια. Εκτός, δεν σκιά του μπλε λειτουργεί πραγματικά καλά με φουντουκιά μάτια. Κολλητικό σε αποχρώσεις του καφετής θα ο σοφός πράγμα που κάνει.
Τρόπος Εφαρμόστε Eye Makeup για Hazel Μάτια? Τώρα που έχουμε δικαίωμα αποχρώσεις του eyeliner, μάσκαρα και eyeshadow για διαλεγμένα φουντουκιά μάτια, θα ήσαστε αναρωτιέστε πώς να κάνει μακιγιάζ μάτι για φουντουκιά μάτια, δεξιά; Λοιπόν, εδώ είναι πώς θα πρέπει ισχύει makeup για φουντουκιά μάτια και κάποιες συμβουλές μακιγιάζ για ματιών.
Βήμα # 1: Πλένουμε και καθαρίζουμε ολόκληρο πρόσωπό σας με μια σαπούνι δωρεάν πλύση πρόσωπό. Αν υπήρχε οποιαδήποτε μακιγιάζ στα μάτια, χρησιμοποιήστε μία αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών για να το καθαρίσετε μπλοκάρουν με προσοχή.
Βήμα # 2: Χρήση αλφαβητάρι στα βλέφαρα να επιτευχθεί μια ομαλή και φυσικό φινίρισμα για το μακιγιάζ ματιών. Ένα αλφαβητάρι επίσης ακόμα και έξω από την επιφάνεια των βλεφάρων, επιτρέποντας την ευκολότερη την εφαρμογή των μακιγιάζ ματιών.
Βήμα # 3: Επιλέξτε τη σκιά των eyeshadow που θα θέλατε να εφαρμόσετε. Τώρα, η ερώτημα είναι πώς να εφαρμόσουν σκιά ματιών; Πάρτε πιο σκοτεινές σκιά του eyeshadow και εφαρμόστε αυτής στον τσάκιση της βλέφαρό σας. Στην αίτηση θα πρέπει να είναι ακόμα, ξεκινούν από την εσωτερική γωνία του βλεφάρου και προχωρήστε προς την εξωτερική γωνία. Χρησιμοποιήστε το αναπτήρα σκιά με κόκαλα brow ή χώρου κάτωθεν της φρύδι. Βεβαιωθείτε ότι συνδυάζει καλά. Το μάτι πρέπει να επισημανθεί χρησιμοποιώντας το πιο σκούρο σκιά στην πτυχή του ματιού.
Βήμα # 4: Επιλέξτε σκιά του eyeliner που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ξεκινήστε τύχει εφαρμογής από την εσωτερική γωνία του ματιού απέναντι την εξωτερική γωνία, μήκος κορυφή βλέφαρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μολύβι ματιών ή Kohl του ίδιου σκιά γραμμή του κάτω βλεφάρου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια λαμπύρισμα χιτώνιο αντί του eyeliner, εάν σκιά των eyeshadow που χρησιμοποιείτε αφορά περισσότερο τη ουδέτερη πλευρά.
Βήμα # 5: Χρησιμοποιώντας μια βλεφαρίδα μπικουτί, μπούκλα τις βλεφαρίδες και στη συνέχεια να επισημάνω τους με τη μάσκαρα. Κατά προτίμηση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μάσκαρα απόδειξη μουτζούρα για μια μακράς διαρκείας επίδραση.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διάφορες τεχνικές μακιγιάζ ματιών να κάνουμε μακιγιάζ μάτι για φουντουκιά μάτια. Σιγουρευτείτε ότι στολή σας και το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπό σας φιλοφρονήσεις καλά. Το πιο σημαντικό, φέρει από το μακιγιάζ σας με σιγουριά και στυλ!