Beard Καλλωπισμός Συμβουλές

Το αρσενικό γενειάδα έχει μια διαθήκη στην ηρωική, εύρωστη και εύρωστη εικόνα του άνδρα σε όλες σχεδόν τις πολιτισμούς. Καλλιέργεια γενειάδα θεωρήθηκε ως σύμβολο αρρενωπότητας και αυτοπεποίθηση σε διάφορες χώρες. Ακόμα, πολλοί άνθρωποι υπερήφανοι διατηρώντας μακρά γενειάδα τους και εκθειάζουν θεωρώ δείγμα εξουσίας και θάρρος. Και γιατί όχι; Σωστή καλλωπισμός γενειάδα μπορεί να δώσει προσωπικότητά σας μια αφή κομψότητας και ελκυστικότητας. Επιπλέον, μακρά, θαμνώδη και άγρια ​​ακτένιστος προσώπου τρίχα είναι ανθυγιεινές και πολύ απώθησης! Καλλωπισμός μια γενειάδα δεν είναι ένα πολύ δύσκολη επιδεξιότητα, που μπορούν μόνο να εκτελεστεί από εμπειρογνώμονα. Στην πραγματικότητα, δεν έχετε να κάνετε τίποτα να αυξάνεται γενειάδα. Είναι η περιποίηση μέρος που πρέπει να ασκηθεί. Με κάποιες κινήσεις επιδεξιότητα και επιτήδειος των δακτύλων σας, ακόμη και μπορείτε να επιτύχετε την τέλεια περιποιημένα γένια και να δώσει νέες διαστάσεις στην εξωτερική σας εμφάνιση. Εάν ξέρετε, πώς να καλλιεργούν τα γένια, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γαμπρό γενειάδα σας.
Συμβουλές για την περιποίηση Beard? Ορισμένες από τις προϋποθέσεις, πριν διαμορφώσουμε μια γενειάδα είναι ότι θα πρέπει να καθαρίσετε σωστά τα γένια, πριν αρχίσει να το γαμπρό. Σωστά σαμπουάν τα γένια (αν είναι πολύ καιρό!), Ή απλά να πλύνετε πρόσωπό σας με ένα σαπούνι (αν γένια μέγεθός σας είναι μικρότερη). Μετά από αυτό, ας τα γένια στεγνώσει για λίγο. Εξασφαλίστε ότι το μούσι στεγνώνει σωστά, γιατί μπορεί να δείξει συρρίκνωση του αποτελέσματος αν παραμένει υγρό. Αν είναι υγρό, του προσώπου τρίχες μπορεί να εμφανίζουν διαφορές στην μεγέθους, ενώ στολίσματα ή καλλωπισμού το μούσι.
Beard προϊόντα καλλωπισμού? Τα εργαλεία που είναι απαραίτητα προϋπόθεση για την περιποίηση των γενειάδα σας είναι ψαλίδια και γένια χλοοτάπητα. Ψαλίδι που χρησιμοποιούνται από τις τοπικές κουρέας μπορεί να είναι βολικό για το δόσιμο σας μια ματιά της επιλογής σας. ψαλίδι του κουρέα είναι πολύ αποτελεσματικά δίνοντας μια στενή trim. Αν έχετε μια καλύτερου ελέγχου των χτένες, αλλά δεν μπορεί να επιδέξια εργασία με ψαλίδι, τότε μπορείτε να αγοράσετε μια γενειάδα trimmer που μπορεί να σας δώσει μια καλύτερη έλεγχο και είναι επίσης πολύ αποτελεσματική για την κοπή της γενειάδας στην ακρίβεια. Η αγορά είναι γεμάτη με σαμπουάν που προορίζονται συγκεκριμένα για το πλύσιμο του γενειάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προϊόντα και ο γαμπρός γένια σας. Ακόμη και γενειάδα λάδια μασάζ είναι διαθέσιμοι να παρέχουν φροντίδα στα γένια σας.
Καλύτερο Beard Καλλωπισμός άκρες που ακολουθούν? Μετά είναι μερικά από τα γένια συμβουλές αυξανόμενη ότι κάποιος μπορεί να ακολουθήσει να έχει ένα καλό σχήμα γενειάδα.
Καθαριότητα? Αν έχετε μακριά γενειάδα, τότε είναι απαραίτητο να κρατήσουμε καθαρό και τακτοποιημένο. Ακριβώς όπως μπορείτε να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την περιποίηση μαλλιών, θα πρέπει να επαγρυπνούν τακτικά πλυσίματος και καθαρισμού το μούσι. Όταν χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν ή κοντίσιονερ, βεβαιωθείτε ότι έχετε την ορθή εφαρμογή του στα θυλάκια μαλλιών στο γένια και κάνετε απαλό μασάζ κάτω στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Τούτο θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα γένια σας αποτελεσματικά και να αφαιρέσετε τη σκόνη ή ακαθαρσίες που μπορεί να έχει συσσωρευτεί σε αυτό.
Ξήρανση? Πολλοί άνθρωποι το αγνοούν, αλλά στέγνωμα το μούσι μετά το πλύσιμο είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Στεγνώστε το μούσι με τη βοήθεια του ένα καθαρό και στεγνό πανί. Μην πιέζετε ή τρίβετε τα γένεια επιθετικά, διότι μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό ή να βλάψουν το δέρμα του προσώπου. Στεγνώνετε απαλά και με υπομονή.
Προετοιμασία? Μπορεί να έχει προβλήματα πιτυρίδας in γένια σας! Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά ναι υπάρχουν πολλοί λάτρεις γενειάδα που είναι ταραγμένη με αυτά τα προβλήματα. Χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο βελτιωτικό ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και των μαλλιών σας. Κρατήστε την εφαρμογή τους, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε πάνω από την περιποίηση του δέρματος του προσώπου, αλλά κρατήστε το ισορροπημένο και αποφεύγει την υπερβολική χρήση των καλλυντικών.
Μασάζ? Μπορείτε να μασάζ κατά καιρούς γένια σας και την περιοχή γύρω από την εφαρμογή του πετρελαίου ευκαλύπτων. Ελαιόλαδο Ακόμα είναι ένα άριστο φυσικό θεραπευτή που ενισχύει τα γένια μαλλιά.
Κοπή Ο Beard? Beard κόψιμο εξισορροπεί το σχήμα και το μέγεθος γένια σας. Γενικά, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα θαμνοκοπτικό με μια ρύθμιση του 1,5 χιλιοστού to 2,55 χιλιοστών που βοηθά στο να πάρει μια στενότερη και ωραία περιποιημένα γένια. Μπορείτε να ξεκινήσετε κόψιμο των συνόρων γραμμές γένια σας και να δώσει μια τέλεια εμφάνιση. Πάντοτε να μετακινείτε τα γένια trimmer κατακόρυφα και βεβαιωθείτε ότι έχετε κόψτε μόνο τα γένια, απλά για να αφαιρέσετε το πολύ μακρύ τρίχες της γενειάδας. Μην το κάνετε το βλέμμα κακότεχνος. Εάν για τη θέσπιση συγκεκριμένου στυλ γενειάδα σαν τη γαλλική περικοπή, τότε γένια trimmer να σας βοηθήσει να πάρετε ένα κατασκευασμένο τετράγωνο ή συνόρων γύρο η γενειάδα. Επίσης, θα σας δώσει μια καλή ελέγχου επί διατηρώντας μια σταθερή μήκους μαλλιών όλων των τρίχα στο γενειάδα. Πάντα ξεκινάτε από τα σύνορα του γένια και σταδιακά τελειώματα στην εσωτερική περιοχές.
Αυτές ήταν μερικές από τις συμβουλές γένια αυξανόμενη που μπορείτε να συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας ζωή και να πάρετε μια μεγάλη εμφάνιση για σας.