Σπιτική Bleach δέρματος

Ποιος δεν θέλει να flaunt μια άψογη, λαμπερό δέρμα; Προφανώς, ο καθένας κάνει, αλλά το γεγονός είναι μόνο μια χούφτα άνθρωποι είναι αρκετά τυχεροί ώστε να κληρονομήσουν such δέρμα φυσικά. Περισσότεροι από εμάς πρέπει να βασιστούμε στις κρέμες δέρμα ή θεραπείες να αποκτήσουν μια όμορφη, άψογη δέρμα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται πλέον να ξοδέψετε μια περιουσία για το καλλυντικό stuff, μπορείτε να κάνετε τώρα ιδίων φυσικών χλωρίνη σας δέρματος από τη συστατικά που είναι εύκολα διαθέσιμα στην κουζίνα σας.
Σπιτική Skin Bleach? Σπιτική λεύκανση δέρμα είναι ένα φυσικός τρόπος lightening δέρμα σας. The παρασκευές είναι αρκετά εύκολο να καθούν και το συστατικά είναι συχνά διαθέσιμες στο χέρι. Εδώ είναι μερικά φυσικές συνταγές λεύκανση δέρματος.
1. Oatmeal και Ελαιόλαδου? Πάρτε 2 oatmeal κ.σ. σε ένα μπωλ και προσθέστε 1 tsp ελαιόλαδο σε αυτό. Προσθέστε 1 tbsp σαφές γιαούρτι και μια εξόρμηση του χυμό λεμονιού. Αναμείξτε το συστατικά καλά, μέχρι ένα ομοιογενές πάστα διαμορφώνεται. Εφαρμόστε αυτής στον περιοχές επιθυμείτε να χλωρίνη. Αφήστε το να στεγνώσει για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και pat το ξηρό δέρμα με μία πετσέτα. Εφαρμόστε ένα moisturizer να αποτρέψει το δέρμα από ξήρανση.
# 2. Gram αλεύρι και Κουρκούμη? Πάρτε 2 αλεύρι γραμμάριο κ.σ. σε ένα μπωλ και προσθέστε μια πρέζα turmeric. Προσθέστε μερικές σταγόνες γάλα και λεμόνι, ανακατέψτε μέχρι μια κόλλα διαμορφώνεται. Αναμίξτε καλά και εφαρμόσει παχύ στρώμα μείγμα αυτό στο δέρμα. Ας είναι στο δέρμα σας μέχρι στεγνώνει εντελώς και αρχίζει να ραγίσει. Μην ξεπλύνετε αμέσως, αντί να λάβει ένα υγρό πανί και τρίβετε το δέρμα σας απαλά, με κυκλικές κινήσεις. Εκτός από lightening το δέρμα, μείγμα αυτό βοηθά επίσης στην αφαίρεση τρίχα σωμάτων. Επαναλαμβάνοντας διαδικασία αυτή για λίγους μήνες μπορεί να σας ανακουφίσει ανεπιθύμητης τρίχας μόνιμα.
3 Orange φλούδες? Πάρτε μια χούφτα φλούδες πορτοκαλιού και αφήστε τα να στεγνώσει για λίγες μέρες. Μόλις σκληραίνουν, αλέθουν τους σε μια λεπτή σκόνη. Αυτό αναμειγνύεται σε σκόνη με το νωπό γάλα και να εφαρμόζουν στο πρόσωπο και το σώμα. Πρόκειται για μια σίγουρη μέθοδος πυροβόλησε για τη λεύκανση του δέρματος και την αφαίρεση του κηλίδες. Ακολουθήστε αυτή διαδικασία για 2-3 φορές την εβδομάδα, για 3-4 μήνες να πάρετε μια ελαφρύτερα και λαμπερό δέρμα.
+ 4ο Αγγούρι, Πατάτα, Ντομάτα? Οι χυμοί αγγουριού, πατάτας και τομάτας μπορούν να εφαρμοστούν ατομικά καθώς σε συνδυασμό. Ντομάτα έχει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι αποτελεσματικό στην αφαίρεση μαύρισμα δέρμα. Αγγούρι και πατάτα μείωση την εμφάνιση blemishes στο δέρμα. Εφαρμόστε το χυμό στο πρόσωπό σας και αφήστε το ολονυκτίς. Πλύνετε με κρύο νερό το πρωί. Μπορείτε συνδυάσετε οποιοδήποτε των χυμών με σκόνη σανταλόξυλο για καλύτερα αποτελέσματα.
5 Corn Άλευρα και Αμυγδαλέλαιο? Αναμείξτε 2 cornflour tbsp με 2 αμυγδαλέλαιο tsp. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες χυμού λεμονιών και ανακατεύουμε καλά. Εφαρμόστε στο δέρμα και αφήστε για 15-20 λεπτά. Πλύνετε μακριά με χλιαρό νερό και έπειτα ξεπλύνετε με κρύο νερό. Καθιστά το δέρμα ομαλότερη και ελαφρύτερο.
Γενικές Συμβουλές για Σπιτική Skin Bleach? Μην περιμένετε στιγμιαία αποτελέσματα αφού εφαρμόσουμε τις φυσικό χλωρίνη δέρμα. Φυσικό μέθοδοι απαιτούν συνέπεια εφαρμογής. ? Μην προσπαθήσετε το φυσικό χλωρίνη ακριβώς πριν είστε προγραμματιστεί να παραστούν κάτι σημαντικό. ? Πηγαίνετε για μια δοκιμή του κώδικα, αν τον χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά. Αν τα συστατικά είναι απόλυτα φυσιολογικές, ο συνδυασμός μπορεί μην εργασίας για όλους τύπους δέρματος. ? Πλένετε πρόσωπό σας ή το μέρος οποίο θα λευκασμένα πριν εφαρμόσετε τη χλωρίνη. ? Εάν πρόκειται να εφαρμόζουν χλωρίνη στο πρόσωπο, σιγουρευτείτε ότι τον εφαρμόσει σύμφωνα με λαιμό και χέρια σας επίσης. ? Καλύψτε μάτια και αυτιά με βρεγμένο βαμβάκι ενώ εφαρμόζουμε χλωρίνη? Μην χρησιμοποιείτε οποιουδήποτε καλλυντικό για τουλάχιστον 4 ώρες μετά λεύκανση? Σπιτική χλωρίνη δέρμα είναι ένα φυσικό και απολύτως ασφαλή τρόπος αποκτώντας ομαλή και δίκαιη δέρμα. Οι επιδράσεις των φυσικών χλωρίνης είναι μακράς διαρκείας, αντίθετα καλλυντικά ομολόγους τους. Ωστόσο, φυσικό χλωρίνη δέρμα μπορεί σας δώσουν καλύτερα αποτελέσματα μόνο όταν εφαρμόζονται σε τακτική βάση.