Αιθέρια Distillers Oil: Essential εξοπλισμός απόσταξης Oil

Extracting αιθέριο έλαιο από τη μέθοδο κοίλανση, αποτελεί ηλικία παλιά πρακτική? Ωστόσο, με την έλευση της τεχνολογίας, ουσιωδών οινοπνευματοποιοί πετρελαίου έχουν κατέστησε εύκολο να εξαγάγετε πετρελαίου από λουλούδια,, φλοιός φύλλα και ρίζες των φυτών. Εκτός από την απόσταξη, εκχύλιση χρησιμοποιείται επίσης για να προμηθευτούν τα αιθέρια έλαια. Έχουν μακρά ιστορία χρησιμοποιούνται στην ιατρική, καλλυντικά, οικιακών ειδών και αρτυματικές τροφίμων.
Εξαγωγή αιθέρια έλαια απαιτεί μια διαδικασία απόσταξης. Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν μεγάλες, κεντρικές εγκαταστάσεις? Ωστόσο, για μικρής κλίμακας και το σπίτι-βασισμένη επιχείρηση, μικρότερες αποκεντρωμένες εξοπλισμού απόσταξη είναι επίσης διαθέσιμα. Ο οινοπνευματοποιός είναι πρώτιστα απαρτίζεται από τρεις συνιστώσες: μια γεννήτρια ατμού, συμπυκνωτή και ένα διαχωριστικό. Μια γεννήτρια ατμού χρησιμοποιεί ένα πηγή θερμότητας να βράσει νερό και παράγουν ατμού. Ο ατμός και στη συνέχεια περνά μέσα από ένα μικρό θάλαμο, που κατέχει το συγκεκριμένο μέρος του φυτού και τα εκχυλίσματα των ελαίων με τη δημιουργία ενός μίγματος λαδιού-ατμού. Ο συμπυκνωτής δροσίζει αυτό το μίγμα, και συμπυκνώνει το σε ένα μίγμα λαδιού-νερού. Τέλος, το διαχωριστήρα χωρίζει το αιθέρια έλαια από το νερό.
Τύποι Essential Απόσταξη Oil και Distillers
Αιθέριο έλαιο μπορούν να εξαχθούν χρησιμοποιώντας τέσσερα είδη αιθέριο έλαιο απόσταξης εξοπλισμού, δηλαδή την απόσταξη νερού, απόσταξη του ατμού, ξηρή απόσταξη με ατμό και διαλύτης απόσταξη. Ορισμένα φυτά και βότανα είναι ακριβώς πάρα πολύ λεπτή για να χειριστεί η απόσταξη του ατμού, και χρειάζονται νερό διαδικασία απόσταξης να πάρετε τη σωστή ποιότητα του αιθέριου ελαίου. Μετά είναι οι τρόποι απόσταξη χρησιμοποιείται για την εξαγωγή αιθέριο έλαιο.
Water Απόσταξη: Για το πετρέλαιο να εξαχθούν χρησιμοποιώντας μια αποστακτική νερό, το νερό και μέρος του φυτού θερμαίνονται σε ένα δοχείο για να ατμών. Όταν αυτή ατμών δροσίζει κάτω, στάζει σε άλλο άδειο δοχείο σήμαινε συλλογής των αιθέριου ελαίου. Water απόσταξη ευνοείται για την εξόρυξη πετρελαίου από κανέλα και σανταλόξυλο γαβγίζει. ? Απόσταξη Steam: Το μέρος φυτό τοποθετείται σε κενώ σφραγισμένο περιέκτη και θερμαινόμενοι, δημιουργώντας μια ογκώδη πίεση που χωρίζει το λάδι από το συγκεκριμένο τμήμα του φυτού, σήμαινε για εξόρυξη πετρελαίου. Περισσότερα φροντίδα χρειάζεται, ενώ εκμεταλλεύεται οινοπνευματοποιού ατμού, καθώς η πίεση χτίζει μπορεί να σκάσει έξω του περιέκτη, αν δεν μανταλώνεται σωστά.? Ξηρά απόσταξη του ατμού: Ξηρό οινοπνευματοποιό ατμού έχει την ίδια μηχανική λειτουργία, καθώς η αποστακτική συσκευή ατμού. Ωστόσο, αυτές είναι πολύ ασφαλέστερο να λειτουργήσει? Όμως, αυτή η διαδικασία μπορεί να εξαγάγετε μόνο πολύ μικρά ποσά αιθέριο έλαιο.? Διαλύτης Απόσταξη: Ορισμένα μέρη των φυτών που δεν ανταποκρίνεται σε καμία από τις παραπάνω μεθόδους απόσταξη. Για αυτούς, ενός διαλύτη, όπως εξάνιο ή υπερκρίσιμη διοξείδιο του άνθρακα, χρησιμοποιείται. Εδώ η διαλύτη κερί εκχυλίσματα και το αιθέριο έλαιο μαζί.
Το αιθέριο έλαιο οινοπνευματοποιοί είναι διαθέσιμα σε πολλά μεγέθη. Η επιλογή αιθερίων αποστακτικής συσκευής έλαιο εξαρτάται προσωπικές απαίτηση. Επιτραπέζια οινοπνευματοποιό ή το σπίτι που καλλιεργούνται οινοπνευματοποιούς προορίζονται για οικιακή χρήση, και αποτελείται από έναν σωλήνα τροφοδοτήσεως χαλκού, βρασμού φιάλη, ο παραλήπτης ποτήρι, και ένα συμπυκνωτή. Κάποιος μπορεί να εξαγάγετε μικρές ποσότητες αιθέριο έλαιο χρήση αυτής της συσκευής. Το βραστό φιάλη γεμίζεται με νερό και το υλικό φυτό είναι θερμαίνεται να κάνει ατμού. Ο συμπυκνωτής επισυνάπτεται στη φιάλη με το σωλήνα, που με τη σειρά είναι συνδεμένο με το που λαμβάνει ποτήρι από γυαλί. Το παραλαμβάνον ποτήρι όπου τα εξαγόμενα στάζει πετρέλαιο, αφού παίρνει τεταμένες μέσω του σωλήνα.
Εκτός το μικρό ένας προαναφέρθηκε, big ουσιωδών εξοπλισμού απόσταξης έλαιο διατίθενται σε όσους θέλουν να αποκομίσουν κέρδος έξω της εξόρυξης αρώματος αιθέριων ελαίων. Using οργανικής καλλιέργειας φυτών και βοτάνων βασικές συνταγές πετρέλαιο και οινοπνευματοποιούς, δεν μπορείτε να κάνετε μόνο τα δικά αιθέριο έλαιο σας στο σπίτι, αλλά και να είστε σίγουροι για την καθαρότητά του.