Κατηγορία Προσκλήσεις Ρεουνιόν

Μια ωραία μέρα, όταν είστε καθαρισμό του χάος για ένα Σαββατοκύριακο, σας χτύπημα σε παλιό ημερολόγιο σας ή σε ένα λεύκωμα με φωτογραφίες του σχολείου σας. 10 ή 20 χρόνια κάτω από τη ζωή λωρίδα έχει αλλάξει πολύ. Περνώντας από αυτές τις εικόνες που θα θέλαμε να ανακουφίσουν αυτές τις μνήμες.
Αυτό συμβαίνει με σχεδόν όλους, λίγα μόλις ψελλίζω «η ζωή κινείται με θέμα« την ηλικία παλιά απόσπασμα, ενώ άλλοι ανυπομονώ να προγραμματίσετε μια συνάντηση. Τι άλλο μπορεί να είναι ένας καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση όλους εσάς φιλαράκια σχολείο, εκτός από μια μεγάλη συγκέντρωση. Ναι, μπορείτε να προχωρήσετε και να σχεδιάσουν μια τάξη Ρεϋνιόν με τους συμμαθητές σας, και θα είναι γεμάτο επαινεί για τις ειλικρινείς προσπάθειές σας. Υπάρχουν ορδές των δημιουργικών ιδεών για την τάξη συγκεντρώσεις που μπορούν να κάνουν reunion σας μια αξέχαστη υπόθεση.
Κατηγορία Προσκλήσεις Ρεουνιόν
Ένα από τα πιο σημαντική πτυχή οποιασδήποτε κατηγορίας επανένωση είναι η ταξική προσκλήσεις επανένωση. Μπορείτε να επιλέξετε είτε να γράψουν μια επίσημη πρόσκληση ή ένα χιουμοριστικό, αλλά εξασφαλίζει ότι, στην προκήρυξη αντανακλά τη διάθεση του κόμματος επανένωση. Μια χιουμοριστική πρόσκληση και ένα επίσημο κώδικα ντυσίματος με το παπιγιόν, δεν θα πάτε πραγματικά καλά μαζί. Μπορείτε επίσης να κάνετε τάξη προσκλήσεις επανένωση σας πιο νοσταλγικό, προσθέτοντας μία από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της τάξης σας, όπως μια αναφορά της νίκης αθλητική ή διαγωνισμό χορού κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου έτους θα είναι μεγάλη.
Θυμηθήκατε για αυτούς παλιές καλές ημέρες όταν ήρθε σε όλη την παλιά εικόνα τάξη, έτσι υπάρχουν υψηλές πιθανότητες ότι η εικόνα αυτή θα κάνει πολλούς ανθρώπους να αισθανθούν την ανάγκη της αναβίωσης those ευχάριστες στιγμές επίσης, έτσι μπορείτε να προσθέσετε αυτή την εικόνα στην κλάση προσκλήσεις επανένωση σας . Πολλοί από τους συμμαθητές σας μπορεί να μην έρθει σε ολόκληρη την εικόνα από τις ηλικίες, αφού κάνουν, θα αναπολώ σίγουρα τη διασκέδαση που είχατε στο σχολείο και αμέσως επιβεβαιώσει την παρουσία τους την εκδήλωση. Μπορείτε επίσης να αναφέρω σχετικά με ένα από ένα είδος δραστηριότητας που συνέβη στο σχολείο σας όταν ήσασταν σπουδές. Για παράδειγμα, στο υψηλό προσκλήσεις επανένωση σχολείο τάξη σας, μπορείτε να συμπεριλάβετε μερικές φωτογραφίες από συναντήσεις υψηλού σχολείο ή χορό σας. Τούτο θα φρεσκάρω τη μνήμη στα μυαλά των συμμαθητών σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάρτες πρόσκληση που σας επιτρέπουν να καταγράφει τα τραγούδια και να τα στείλει. Όταν ο παραλήπτης ανοίγει το φύλλο της μουσικής θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Μπορείτε να ηχογραφήσετε τις ύμνο σχολείο σας ή οποιαδήποτε δημοφιλές τραγούδι της περιόδου αυτής. Για παράδειγμα, για 20 προσκλήσεις επανένωση χρόνια τάξη σας, μπορείτε να καταγράψει μερικές χτυπήσει κομματιού από τη δεκαετία του '80 την οποία χρησιμοποιείται για να τραγουδήσει ξανά στο σχολείο.
Η διατύπωση της κατηγορίας Προσκλήσεις Ρεουνιόν
Εδώ είναι μερικά δείγματα προσκλήσεις επανένωση κατηγορία διατυπώσεις, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις προσκλήσεις σας. ? Με υπερηφάνεια και χαρά σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μια ξεχωριστή ημέρα της ζωής μας και μαζί μας για την Κατηγορία Reunion του Αγίου Ο Xavier Υψηλής για το έτος 1990. ? Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε 1977 Abington High Class Reunion της (ακολουθούμενη από την ημερομηνία και τόπο). ? Ο απόφοιτος τάξη του 1984 σας προσκαλεί σε 25 επανένωση ηλικιακή κλάση μας! 21 Αυγούστου 2009 πέντε και μισή για κοκτέιλ, ακολουθούμενη από δείπνο σε 6-30. ? Παρακαλείσθε να ενωθούν μαζί μας για μια νύχτα γκλαμουριά και κομψότητα που γιορτάζουμε Δεκαπέντε μας Έτος Class Reunion? Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι ήδη 50 χρόνια! Ελάτε και αναπολούν με την κατηγορία του 1966 του Μπέντφορντ High. ? Σας προσκαλούμε στο Rock Γύρω από το ρολόι στο Μπρούκλιν Γυμνάσιο Class του 1975. ? Μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και τελειοποιήσουν τις προσκλήσεις για να γίνουν πιο ελκυστικά. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε κατηγορία προσκλήσεις επανένωση πρότυπα από το Internet, ειδικά όταν το σχέδιο για την αποστολή προσκλήσεων σε απευθείας σύνδεση.
Είναι σημαντικό ότι κάνετε ελκυστικά τάξη προσκλήσεις επανένωση και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα χρησιμοποιώντας τις συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω. Προσθέστε μερικές δραστηριότητες επανένωση διασκέδαση τάξη για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλά προγραμματισμένη συνάθροιση, το οποίο είναι τόσο καλή όπως αυτές προσκαλεί.