Cute Σύντομη Κουρέματα

Είσαι λαχτάρα για ένα νέο χτένισμα; Νομίζετε ότι είναι η ώρα για την πιο ήθελε αλλαγή στην εμφάνισή σας; Τρέχετε σύντομο του χρόνου να διατηρήσει και φροντίζουν μακράς hairstyles σας ή μακρά κουρέματα; Λοιπόν, έχετε μια εκπληκτική επιλογή. Μπορείτε να δοκιμάσετε το χαριτωμένο κοντά κουρέματα που σας δίνουν την τόσο αναγκαία ελευθερία και την αλλαγή προσωπικότητας.
Μπορείτε να δοκιμάσετε το κούρεμα βαρίδι. Αυτό το χαριτωμένο σύντομο κούρεμα κόβεται σε ένα σωστό μήκος κάτω από τη γραμμή του σαγονιού. Αυτό δίνει μια μπούκλα που πλαισιώνει στο πρόσωπο. Αυτό το καθαρό και αριστοκρατικό εξετάσουμε λειτουργεί καλά σε κάθε πρόσωπο. Το ωοειδές που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν την ταλαιπωρία ελεύθερη χαριτωμένος σύντομο hairstyles που είναι, η pixie σύντομο κούρεμα. Οι περικοπές είναι πλέον στην κορυφή και αραιωμένο σε ασταθής στρώματα στις πλευρές και προς τα κάτω. Αυτός ο χαριτωμένος σύντομο hairstyle για τις γυναίκες δουλεύει καλά με το άλλο πρόσωπο σχήματα, καθώς και.
Οι άνθρωποι με σχήμα τετράγωνο πρόσωπο μπορεί να επιλέξει τη αγκαθωτά χαριτωμένος σύντομο κούρεμα. Τα μαλλιά είναι κομμένα να δώσει μια αιχμηρός και ατημέλητο βλέμμα και κόψτε χαμηλά γύρω από τις πλευρές, με τον όγκο προστίθενται στην κορυφή. Ένα άλλο χαριτωμένο σύντομο κούρεμα είναι στρώματα. Προσθέτουν πληρότητα γύρω από το πρόσωπο. Μπορείτε να δοκιμάσετε κούρεμα σας απότομα με τα στρώματα και ένα side-σάρωσε bang για να προσθέσετε το πρόσθετο zing στην προσωπικότητά σας.
Chin βαρίδια μήκος είναι δημοφιλείς χαριτωμένος σύντομη κομμωτές για μακρά πρόσωπά. Side-σάρωσε κτυπήματα είναι πολύ χαριτωμένο σύντομη κομμωτές για καιρό αντιμετωπίζει καθώς συντόμευση της πρόσωπο και καλύπτουν ένα μεγάλο μέτωπο. Σχήματος V Κούρεμα με σύντομη στρώματα στο πλάι και μπροστά είναι μεγάλες περικοπές χαριτωμένο σύντομη κομμωτές για καιρό αντιμετωπίζει. Μπούκλες και κύματα προσθέσετε πλάτος στο μεγάλο πρόσωπα. Μην επιλέξετε εξαιρετικά κοντά κουρέματα αν έχετε μια μούτρα.
Χαριτωμένο Σύντομη African American Κουρέματα? Χαριτωμένος μικρή αφρικανική αμερικανική κομμωτές απαιτήσει κάποιο προγραμματισμό, πριν τον τεμαχισμό από την όμορφη τρίχα. Μπορείτε να ανατρέξετε πάντα περιοδικά, αλλά και προσωπικότητες όπως η Halle Berry και η Rihanna. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας και κόψτε την περίσσεια μήκη και κόψτε είναι τόσο μικρή ώστε να μπορεί να μετρηθεί σε ίντσες. Η γραμμή των μαλλιών είναι εύκολα ορατή και χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να διατηρηθεί. Μπορείτε να επιλέξετε το pixie περικοπή, όπου η τρίχα βρίσκεται επίπεδες στο κεφάλι και τα πίσω τα μαλλιά παραμένει κοντά στο δέρμα της κεφαλής.
Μπορείτε να πλεξούδα κοντά μαλλιά σας σε dreadlocks. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές παραλλαγές, προσθέτοντας τα δύο σκέλος χτένισμα ανατροπές στο η dreadlocks. Μπορείτε να δοκιμάσετε την «Jheri Curl», η οποία περιλαμβάνει curling χημικά τα μαλλιά και την κοπή τους πολύ σύντομα. Μπορείτε πάντα να επιδιώξετε τις συμβουλές ενός επαγγελματία σας που θα παρέχει συμβουλές με όμορφη μικρή αφρικανική αμερικανική χτένισμα που ταιριάζει χαρακτηριστικά του προσώπου και την προσωπικότητά σας. Ποτέ μην ποτέ προσπαθήσετε να κόψετε τα μαλλιά σας σύντομα εαυτό σας ως ενδέχεται να καταλήξουν σε μια καταστροφή! Αφροαμερικάνων γυναίκες επίσης πάγιους χαριτωμένο σύντομη κομμωτές για σγουρά μαλλιά.
Χαριτωμένο σύντομη κομμωτές για σγουρά μαλλιά? Γυναίκες με φυσικά σγουρά μαλλιά είναι συχνά στο μυαλό τέλος τους, όταν πρόκειται για την επιλογή ενός κούρεμα. Λοιπόν, υπάρχουν πολλά χαριτωμένα σύντομη κομμωτές για σγουρά μαλλιά ότι μπορείτε να πειραματιστείτε με. Σγουρά bob είναι μια ιδανική αντιστοιχία που γίνεται στον ουρανό. Ογκομετρική bob βοηθά στυλ του ογκώδους σγουρά μαλλιά. Αυτή η χαμηλή συντήρηση και εύκολη κούρεμα χρειάζεται λίγη κρέμα gel ή styling.
Ένα άλλο χαριτωμένο σύντομο κούρεμα για σγουρά μαλλιά είναι το εισπνοών Afro. Τα μαλλιά είναι έλκεται προς τα πίσω σε pigtails και να δώσει μια χαριτωμένη εμφάνιση ρουφηξιά αφρο. Μια άλλη ιδέα για χαριτωμένο σύντομο κούρεμα για σγουρά μαλλιά είναι σπείρες. Ζητήστε hairstylist σας να περικοπή τρίχας σας σύντομα και σας δώσει ένα χημικό κύμα σπείρα. This kinky κούρεμα σίγουρα θα προσθέσει γοητεία κορίτσι σας.
Χαριτωμένο σύντομη κομμωτές για τρίχες? Γυναίκες με λεπτή τρίχα έχει πολλές επιλογές χαριτωμένος κοντά κουρέματα. Οι πιο δημοφιλείς χαριτωμένο σύντομη κομμωτές για λεπτά μαλλιά είναι το αμβλύ Μπομπ. Τα μαλλιά κόβεται ακριβώς κάτω από το επίπεδο του αυτιού. Αυτό δίνει στο πρόσωπό σας έναν πολυτελή εμφάνιση. Συμβάλλει τη τρίχες βλέμμα παχύτερο από ό, τι είναι.
Η καλλιέργεια είναι άλλο ένα χαριτωμένο σύντομη κομμωτές για λεπτά μαλλιά. Αυτό το casual και νεανική κούρεμα είναι κομμένα κοντά στο κεφάλι και κωνικό στο λαιμό να δώσει μια κομψή εμφάνιση. Μπορείτε να προσθέσετε κτυπήματα που να δίνει μια πιο χοντρές εμφάνιση. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε το τσεκουριά για ένα χαριτωμένο σύντομο κούρεμα. Τα άκρα cut ακανόνιστα ότι παρέχει κάποια μορφή και διάσταση στα μαλλιά.
Χαριτωμένο σύντομη κομμωτές για τα κορίτσια? Η σφήνα είναι το πιο κατάλληλο χαριτωμένος σύντομο κούρεμα για τα κορίτσια. Η σφήνα δίνει μια ογκώδη πλευρά στην τρίχα προσθήκη ενός σχήματος που είναι εύκολο να διατηρηθεί. Αυτό το σύντομο κούρεμα για πυκνά μαλλιά είναι επίσης κατάλληλο για σγουρά και σπαστά μαλλιά. Αυτό το χαριτωμένο σύντομο κούρεμα για τα κορίτσια δεν θα ικανοποιήσει αυτούς που με ωραία μαλλιά.
Πατινέρ περικοπή είναι ένας τρόπος για να κάνει μια δήλωση. Αυτό το δημοφιλές κούρεμα στιλ πανκ έχει sported από ροζ και Ριάννα. Το επάνω τρίχα καλλιεργείται έξω και τα μαλλιά πίσω και πλευρά είναι ξυρίζεται off.
Αυτά είναι λίγοι χαριτωμένα σύντομη κομμωτές ότι μπορείτε αθλητισμός. Αυτά τα μοντέρνα κουρέματα προσθέσει ένα επιπλέον zing στην προσωπικότητά σας. Χαριτωμένο σύντομη κομμωτές να σας δώσω μια σέξι, άγριο βλέμμα και να κάνει μια τολμηρή δήλωση. Μπορείτε να είστε σίγουροι, δωρεάν και σε έλεγχο με χαριτωμένο κοντά κουρέματα σας.