Εγκαίνιας Προσκλήσεις Κόμμα

Μετά από τρεις μήνες τρέχουν γύρω για να γίνουν τα πράγματα, τέλος, το νέο σας σπίτι είναι πλήρως έτοιμη. Αυτή η στιγμή είναι σίγουρα μια από τις πιο χαρούμενες για σας, και εσείς θα θέλατε να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους στενούς αυτοί σας. Εάν κινείστε σε μια νέα γειτονιά μακριά από τους παλιούς φίλους σας, ένα συμβαλλόμενο μέρος εγκαίνιας σπιτιού είναι ένας καλός τρόπος για να καλέσει τους παλιούς φίλους σου στο νέο σπίτι σας. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία να γνωρίσουν τους νέους γείτονες σας, προσκαλώντας τους στο κόμμα. Ωστόσο, πριν από την κατοχή ενός μέρους, είναι σημαντικό να εγκατασταθούν στο νέο σπίτι σας. Εγκαίνιας σπιτιού κόμμα δεν χρειάζεται να διεξαχθεί εντός μιας εβδομάδας από τη μετατόπιση. Οι φίλοι σας ξέρουν ότι στροφή προς ένα νέο σπίτι σημαίνει τα φορτία των εργασιών, καθώς και ένα πάρτι θα είναι από την ερώτηση κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Πάρτε λοιπόν χρόνο για να αποσυμπιέσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας πριν από τη ρύθμιση για ένα κόμμα.
Αφού κάνουμε το σχεδιασμό κόμμα, σας κάνει με το σχεδιασμό των τροφίμων κόμματος και τα παιχνίδια μέρους, όταν χρειάζεται, και έχετε αποφασίσει τι είδους κόμμα θα θέλατε να έχετε, το επόμενο βήμα θα ήταν να στείλει τις προσκλήσεις προς τους καλεσμένους σας. The εγκαίνιας προσκλητήριο θα εξαρτηθούν από τι είδους κόμμα θα έχετε την ευκαιρία να κατέχει, καθώς επίσης και με τον προϋπολογισμό σας. Ας εξετάσουμε μερικές εγκαίνιας σπιτιού ιδεών invitation κόμμα.
Ιδέες για εγκαίνιας σπιτιού Κόμμα Προσκλήσεις? Εγκαίνιας σπιτιού invitation μέρος αποσκοπεί να ενημερώσει τους επισκέπτες για το κόμμα, και έτσι τα βασικά πράγματα που πρέπει να μνημονεύεται στο προσκλητήριο είναι ο σκοπός, ημερομηνία, τόπος και ο χρόνος του κόμματος. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρω RSVP με τον αριθμό τηλεφώνου σας και την ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας θα σας ενημερώσει εάν θα έρχονται στο κόμμα ή μη. Επίσης, μην ξεχάσετε να δίνει οδηγίες στους καλεσμένους σας, καθώς δεν μπορεί να γνωρίζει τη διαδρομή που πρέπει να λάβουν για να επιτύχουν το νέο σπίτι σας. ? Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν για τις παραδοσιακές κάρτες που είναι εύκολα διαθέσιμα στα τοπικά καταστήματα. Μπορείτε επίσης να πάρετε printable σε απευθείας σύνδεση κάρτες που είναι καλό, διότι προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών. Εάν είστε δημιουργικοί, στη συνέχεια, κάνοντας σπιτικό προσκλητήρια θα ήταν επίσης μια μεγάλη ιδέα. Για τη λήψη μια κάρτα στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα και χαρτιά προσκλητήρια σχεδιασμού που αποτελείται από διαφορετικά σχήματα και μοτίβα. Σχεδιάζοντας την κάρτα σε σχήμα ενός σπιτιού, θα είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα για ένα εγκαίνιας σπιτιού προσκλητήριο κόμμα. ? Μια άλλη ιδέα για ένα προσκλητήριο εγκαίνιας σπιτιού είναι να τοποθετηθεί η εικόνα του σπιτιού σας στην πρώτη σελίδα της κάρτας πρόσκλησης. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξει τους επισκέπτες μια γεύση από το νέο διαμονή σας πριν την πραγματική έρθουν και να εξερευνήσετε το εσωτερικό του σπιτιού. ? Με την εμφάνιση της τεχνολογίας, ένας νέος τρόπος που παροτρύνουν τους επισκέπτες για ένα συμβαλλόμενο μέρος εγκαίνιας σπιτιού έχει καταλήξει. Μπορείτε να στείλετε πρόσκληση σας για εγκαίνιας σπιτιού κόμμα σας για να τους καλεσμένους σας με ένα CD. Ρίξε μια περιοδεία του σπιτιού σας με βιντεοκάμερα, την καταγραφή κάθε χώρο του σπιτιού. Μιλήσουν για τις εμπειρίες σας κατά την κατασκευή του σπιτιού και πόσο ευτυχισμένος θα ήταν εάν ο καθένας έρχεται στο κόμμα να μοιράζονται την ευτυχία σας. Αυτή θα είναι μια μοναδική εγκαίνιας σπιτιού invitation κόμμα και οι καλεσμένοι σας θα το αγαπήσει σίγουρα. ? Εγκαίνιας διατυπώσεις Κόμμα
Εκτός από τα στοιχεία του κόμματος, συμπεριλαμβανομένου εγκαίνιας σπιτιού εισαγωγικά μέρος και διατυπώσεις θα ήταν επίσης μια καλή ιδέα. Κάτι τέτοιο θα έρθει στην αριστερή πλευρά της κάρτας, δίπλα στο σημείο όπου η ημερομηνία και τον τόπο είναι δεδομένη. Αν δεν είναι σε θέση να καταλήξει σε οποιαδήποτε προσφορά ή να στίχους, εδώ είναι μερικά διάσημα γραμμές που μπορείτε να συμπεριλάβετε στην πρόσκλησή σας. ? Το σύμπαν είναι απλώς μια φευγαλέα ιδέα στο μυαλό του Θεού - μια αρκετά δυσάρεστη σκέψη, ιδιαίτερα εάν έχετε κάνει απλά μια προκαταβολή για ένα σπίτι - Woody Allen? Παίρνει τα χέρια για να χτίσει ένα σπίτι, αλλά μόνο οι καρδιές να οικοδομήσουμε μια σπίτι - Άγνωστος Συγγραφέας? Εσωτερικών, το σημείο της γης ανώτατα Blest, ένα πιο ακριβό, πιο γλυκό σημείο από όλο το υπόλοιπο - Robert Montgomery? Όταν αγαπάμε είναι το σπίτι - σπίτι που τα πόδια μας μπορούν να εξέλθουν, αλλά δεν τις καρδιές μας - Sir Oliver Wendell Holmes? είμαι ευγνώμων για το γκαζόν που χρειάζεται κούρεμα του γρασιδιού, παράθυρα που χρειάζονται καθαρισμό και τα πατώματα που χρειάζονται αποτρίχωση, διότι σημαίνει ότι έχω ένα σπίτι - Άγνωστος Συγγραφέας? Αυτά είναι μόνο μερικά εγκαίνιας σπιτιού προσκλήσεις κόμμα ιδεών και εισαγωγικά. Μπορείτε να έρθετε με το δικό διατυπώσεις πρόσκλησή σας ανάλογα με τον τύπο του κόμματος που πρόκειται να ρίξει. Αν αντιμετωπίζετε μια επίσημη κόμμα, η προσθήκη τέτοιας εισαγωγικά θα ήταν τέλεια, ενώ για μια άτυπη κόμμα, μπορείτε να πάτε για ένα αστείο απόσπασμα για εγκαίνιας σπιτιού. εγκαίνιας πρόσκληση κόμμα σας θα πρέπει να δημιουργηθεί το κλίμα για το πραγματικό κόμμα.