Πώς τα jeans ξέφτισμα

Ξεφτισμένα τζιν με raveled θέματα στα άκρα είναι καλύτερο για μια τραχιά εμφάνιση. Ξεφτισμένα τζιν θα είναι πάντα ένα μέρος των τάσεων της μόδας. Εάν προγραμματίζετε να συμπλοκή τζιν σας για πρώτη φορά, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό ζευγάρι. Αργότερα, μόλις τέλεια τη διαδικασία της ξέφτισμα, μπορείτε να έχουν νέες ξεφτισμένα τζιν. Ξέφτισμα γίνεται συνήθως στο τέλος ή στα γόνατα του τζιν. Jeans είναι ακόμη και κομμένα και μετατρέπονται σε ταινίες μικρού μήκους και στη συνέχεια να ξεφτίζουν. Πριν από τη γνώση πώς να τζιν συμπλοκή, ας ρίξουμε μια ματιά στο εργαλεία που θα απαιτήσει ξέφτισμα τζιν.
Πράγματα που Απαιτείται για Fray τζιν? Τζιν? Ψαλίδι? Νυχιών ταξινομητής? Wire πινέλο? Needle? Κλιμάκωση και κιμωλία ράφτη? Γυαλόχαρτο? Τα απλά πράγματα που απαιτούνται για την τζιν συμπλοκή είναι εύκολα διαθέσιμα στο σπίτι. Θα χρειαστείτε λίγη υπομονή για να έχουμε ένα τέλειο αυτοδημιούργητος ξεφτισμένα τζιν. Τα ακόλουθα είναι ένας οδηγός βήμα-προς-βήμα για το πώς να τζιν συμπλοκή στο σπίτι.
Πώς να Fray τζιν? Πλένουμε και σιδήρου του τζιν, πριν να αρχίσει να εργάζεται σε αυτό. Καινούργιοι θα πιθανώς συρρικνωθεί, που θα σας βοηθήσουν προσδιορισμού του μήκους. ? Καλό θα είναι να φορούν τζιν και στη συνέχεια το σήμα αυτό επειδή το μήκος ενδέχεται να διαφέρουν. Μόλις αποφασίσετε τη διάρκεια της επιθυμητής ξέφτισμα, κάνουν ένα σημάδι με κιμωλία ράφτη σε αυτό. ? Τοποθετείστε το τζιν σε μια επίπεδη επιφάνεια και χρησιμοποιώντας την κλίμακα, σχεδιάσετε μια ευθεία γραμμή στην τζιν, ώστε να μπορείτε να έχετε μια ακόμη κοπεί. ? Πρέπει διακόπτει τον στρίφωμα των ποδιών τζιν ώστε ξέφτισμα γίνεται ευκολότερη. Τώρα κόψτε το τζιν στη σήμανση Σύμφωνα με ένα ψαλίδι. ? Με τη βοήθεια μιας βελόνας, τραβήξτε μερικά των σκελών στις άκρες να δημιουργήσει μια ξεφτισμένα βλέμμα. Μια βούρτσα σύρμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τζιν συμπλοκή. Δεν έχει σημασία, ακόμη και αν τα άκρα become άνιση. ? Μπορείτε να κάνετε ακόμη χρήση λίμα, ψαλίδι ή ειδικό μαχαίρι για τη δημιουργία ενός ξεφτισμένο βλέμμα για τα τζιν σας. Επανειλημμένα τρίβετε κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία κάθετα στη συμπλοκή το τζιν. ? Μπορείτε ακόμη σχίσει τζιν ή κάνουν σχισμές ή τρύπες στο άλλες περιοχές του τζιν με τη βοήθεια της βελόνας. ? Για να δημιουργηθεί μια πιο καταστράφηκε ματιά, μπορείτε να χλωρίνη τα τζιν ή ακόμα και τρίψτε με γυαλόχαρτο για να δημιουργήσουμε ξεθωριάσει και καταστράφηκαν τζιν. ? Σαν τελικό βήμα, πλύνετε τα τζιν και πάλι για να δείτε το αποτέλεσμα της δουλειάς σας. Frays και το αναξιοπαθούντα επίδραση στο τζιν βλέμμα διαφορετικό και πιο φυσικές μετά από κάθε πλύσιμο. ? Δοκιμάστε για τα jeans μετά πλύσιμο και αν βρείτε πρόσθετο μακρύ σκέλη μετά το πλύσιμο τα τζιν, κόβουμε στο επιθυμητό μήκος. Μπορείτε ακόμη και συμπλοκή πιο, αν θέλετε. ? Long τζιν, αν έχουν φθαρεί χωρίς τροποποίηση, μπορούν να κάνουν τα σκέλη στον ποδόγυρο χαλαρό και θα κάνει ξέφτισμα τα τζιν πολύ ευκολότερη. Μπορείτε να ανατρέξετε στο ακόλουθο άρθρο σχετικά με τον τρόπο τζιν αγωνία αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αναξιοπαθούντα τζιν. This do-it-yourself guide of how to jeans fray will help you definitely to make ένα pair of frayed jeans yourself. Μπορείτε να το δοκιμάσετε σε οποιοδήποτε τζιν για να τις μετατρέψετε σε ένα μοντέρνο ζευγάρι των τζιν που θα γυρίσει σίγουρα κεφάλια!