Ιαπωνικά Beetle Control: Πώς να απαλλαγείτε της ιαπωνικής Σκαθάρια

Ιάπωνες σκαθάρια ανακαλύφθηκαν στο New Jersey στο έτος 1916. Οι ιάπωνες σκαθάρια πλέον εξαπλωθεί σε όλη την βορειοανατολική Πολιτείες της Αμερικής. Το κλίμα στις ΗΠΑ βρέθηκαν να είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την ιαπωνική σκαθάρι. Ωστόσο, British Columbia και τις χώρες των Δυτικών Πολιτειών της Αριζόνα, Καλιφόρνια, Idaho, Νεβάδα, Όρεγκον, Γιούτα και η Ουάσιγκτον βρίσκονται σήμερα δωρεάν από την ιαπωνική σκαθάρι.
Αυτά τα εποχιακά τα παράσιτα είναι 80-10 mm και μεταλλικό πράσινο έως πρασινωπό χάλκινο χρώμα. Έχουν χάλκινο κόκκινα φτερά και μικρά λευκά τόφφους στις πλευρές και στην κορυφή της κοιλιάς. The προνύμφες είναι 20-25 mm. Κατά τη λήξη τους εξελίσσονται σε C'-σχήμα με κατάληξη. Είναι κρεμ χρώμα λευκό προνύμφες με καφέ κεφάλια.
Αυτές οι καταστροφικές ζωοτροφές φυτικής παράσιτα στο φύλλωμα και τους καρπούς εκατοντάδες είδη φυτών. Τρώνε και να καταστρέψουν τα οπωροφόρα δέντρα, θάμνους, τα λαχανικά, καλλιέργειες και καλλωπιστικά φυτά. Αφήνουν πίσω skeletonized φύλλα με τα μεγάλα, σε σχήμα ακανόνιστο τρύπες. The προνύμφες (προνύμφες) αυξάνονται στο χώμα. Τρώνε τις ρίζες διαφόρων φυτών και πρασινάδες. Αυτό επίσης καταστρέφει την τύρφη στα πάρκα, τους χορτοτάπητες και γήπεδα γκολφ.
Υπάρχουν πολλά χημικά φυτοφάρμακα, που θα σκοτώσει αποτελεσματικά τις προνύμφες και ενήλικα ιαπωνικά σκαθάρια. Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και βιολογικές μεθόδους όπως ένας αποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο παρασίτων. Οι μέθοδοι που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να απαντήσει στο ερώτημα, πώς να απαλλαγούμε από ιαπωνικά σκαθάρια;
Έλεγχος της προνύμφες? Μπορείτε να απαλλαγείτε από την προνύμφες με ψεκασμό στον κήπο ή αυλή με σκόνη Γαλαξίας Spore. Σκόνη αυτή περιέχει βακτήρια που προσλαμβάνονται από τις προνύμφες. Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται στο προνύμφες μέχρι να πεθάνουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο μία φορά κατά τα τέλη Ιουλίου έως τις αρχές Αυγούστου. Παρά το γεγονός ότι, αυτό μπορεί να μην παρουσιάζουν σημαντική μείωση του πληθυσμού grub για τουλάχιστον 2 έως 3 χρόνια. Αυτή η σκόνη είναι ασφαλές για χρήση όταν τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα είναι γύρω. Μια άλλη ασφαλή για το περιβάλλον μέθοδος χρησιμοποιεί νηματώδεις. Ίσως χρειαστεί περισσότερες από μία αίτηση ξεφορτωθεί το προνύμφες για καλό. ? Μπορείς να καταστρέψεις τα αυγά, επιτρέποντας γκαζόν σας να στεγνώσει σημαντικά από το πότισμα. Πολλά χημικά εντομοκτόνα σε μορφή σπρέι και κόκκων είναι αποτελεσματικά για τον έλεγχο της προνύμφες. ? Έλεγχος των ενηλίκων ιαπωνική Σκαθάρια? Ιαπωνική σκαθάρι έλεγχος είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από τα σκαθάρια παίρνει ένα κουβά με νερό και σαπούνι μέσα από τον κήπο σας νωρίς την ημέρα διάλειμμα. Οι κάνθαροι είναι αργή και υποτονική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και μπορείτε να επιλέξετε απλά τους πνίξει σε νερό με σαπουνάδα! Αυτή η τεχνική λειτουργεί καλά όταν ιαπωνικά σκαθάρια είναι λιγότερο ενεργό και είναι λίγες σε αριθμό. ? Μπορείτε να ετοιμάσετε σπιτικό ιαπωνικό σκαθάρι παγίδας. Υπάρχουν δύο είδη παγίδων, ένα που χρησιμοποιεί θηλυκές φερορμόνες σκαθάρια και τα άλλα που χρησιμοποιεί η μυρωδιά από τα αγαπημένα τρόφιμά του. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτές παγίδες downwind και μακριά από τα φυτά θέλετε να προστατεύσετε. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν αυτές τις παγίδες που μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους σκαθάρια από ό, τι μπορείτε να παγίδα. ? Φύτευση interplant Mirabilis, δελφίνι, λευκά γεράνια, κόκκινες Buckeyes και νάνος φυτά Buckeyes είναι επίσης μια καλή επιλογή. Τα άνθη των φυτών αυτών προσελκύουν και να δηλητηριάζουν τους κανθάρους. Τα φύλλα του φασολιού Castor σκαθάρια δηλητήριο φυτό Ιαπωνικά. Θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα κρατούνται σε απόσταση από αυτά τα δηλητηριώδη φυτά? Ψεκασμού φυτών με το πετρέλαιο Neem να κρατήσει μακρυά ιαπωνικά σκαθάρια. Πετρέλαιο Neem είναι φυσικό ιαπωνικό σκαθάρι απωθητικές. Ένα άλλο φυσικό ιαπωνική σκαθάρι απωθητικό χρησιμοποιεί ένα σπρέι που κατασκευάζεται από το σκόρδο. ? Σπιτική Ιαπωνικά Beetle παγίδα
Συστατικά:? 1 φλιτζάνι νερό? 1 / 4 ζάχαρη φλυτζανιών? 1 λιωμένη μπανάνα? 1 μαγιά pkg
Μέθοδος παρασκευής:? Διαλύουμε τη ζάχαρη και μαγιά μέσα στο νερό. Προσθέστε λιωμένη μπανάνα Να ποτίσει η ζάχαρη. Ανακατέψτε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα γαλόνι κανάτα γάλακτος. Με τους κορυφαίους μακριά, βάλτε την κανάτα σε μια περιοχή όπου συγκεντρωθούν ιαπωνικά Σκαθάρια. Η ζύμωση και οσμή του δολώματος προσελκύει πάρει το σκαθάρια έλκονται από την ζύμωση και την οσμή του μίγματος και θα τους υποχρεώνουν να έρθετε σε αλλά δεν θα τους αφήσει έξω.
Είναι φανερό ότι ελάτης, arborvitae, ερυθρελάτη, πεύκο κώνειο και ροδοδάφνη δεν έχουν προσβληθεί από ιαπωνικά σκαθάρια. Πασχαλιά, Magnolia, πουρνάρι, Euonymus, κρανιά, πυξάρι and κόκκινο σφενδάμου βρίσκονται επίσης να είναι ανθεκτικά σε ιαπωνικά σκαθάρια. Τα λουλούδια που είναι ανθεκτικά στα ιαπωνικά κάνθαροι είναι Ageratum, snapdragon, Columbine, Begonia με yucca. Ορισμένα λαχανικά όπως τα κρεμμύδια, μέγα γογγύλιον, κουνουπίδι, κόκκινη πιπεριά, μαρούλι, ντομάτα και μαϊντανό βρίσκονται επίσης να είναι ανθεκτικά σε αυτά τα παράσιτα.
Δοκιμάστε την εν λόγω σύσταση για τον έλεγχο της αύξησης των ιαπωνικών σκαθαριών. Οι συμβατικοί τεχνικές έχουν αποτελεσματικό, σε κάποιο βαθμό στο να απαλλαγούμε από αυτή την αδηφάγα παράσιτα από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.